Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
asi zoberiem tú Nokiu C6
Caute, uvazujem o kupe mobilu, konkretne: Nokia 5230
Potrebujem raz za mesiac nieco odfotit, raz za mesiac navigovat. Potrebujem wifi (nech na wc nie je nuda) a vacsi displej na citanie sprav. Ked uz, tak dotykovy + pero, tento tusim nema ale videl som na toto taky privesok s trojuholnikovym plastom, ktory pouzivali namiesto stylusu...
Odraza ma jedine znacka, bojim sa Nokie.. (maval som 5110,6110,6150,8150 tak ale to bolo dooost davno). Snad niekto tento mobil ma a napise aj par riadkov..
Prechadzal by som na Nokiu asi po 6tich SE....
Otazka: oplati sa dokupit poistenie? :
Dakujem Vam..
Kód: Vybrať všetko
http://www.datart.sk/katalog/Mobilny-telefon-NOKIA-5230-Black-Chrome-NAVI-EDITION.htmlOdraza ma jedine znacka, bojim sa Nokie.. (maval som 5110,6110,6150,8150 tak ale to bolo dooost davno). Snad niekto tento mobil ma a napise aj par riadkov..
Prechadzal by som na Nokiu asi po 6tich SE....
Otazka: oplati sa dokupit poistenie? :
Kód: Vybrať všetko
http://www.datart.sk/sluzby/pojisteni_mobilnich_vyrobku/index.htmlRe: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Na tvoje poziadavky ak sa nemylim neexistuje telefon v tejto cene (do 135eur). 5230 z toho co si pozadoval ma otrasny fotoaparat, nema wifi, nema stylus. Dispej je na spravy celkom pohodlny, no na pisenie moc nie. Navigacie je v pohode, mal by si k dispozicii nokiacku zdarma. Je to nevydareny telefon od nokie ale to je samozrejmost vzhladom na jeho cenu.
Zadaj sumu do akej chces vojst a snad najdeme nejaku lepsiu variantu. Taktiez napis ci je podmienkou OS.
Zadaj sumu do akej chces vojst a snad najdeme nejaku lepsiu variantu. Taktiez napis ci je podmienkou OS.
dpc to wifi mi uslo
Cenovy strop mam 150e, uz som si naivne myslel ze som nasiel telefon aky by som chcel.
Podmienky:
Vacsi displej (citanie, browsovanie)
Fotak (min. aj max. 3Mpix, viac ani nemusi byt, fotak vyuzivam minimum)
Wifi: podmienka
GPS: podmienka
Stylus: nie je podmienka
Dotykovy: nie je podmienka
OS: aplikacie potesia, teda "nieco" by to malo mat.. (momentalne pouzivam, skype, krokomer, zostavajuci cas baterie a pod.)
V danej cene sa asi nevojdem, ostava mi iba pockat..
Mal som vyhliadnute aj HTC Touch Cruise / 2 / Diamond, mozno sa k tejto moznosti asi vratim (chcel som sa vyhnut inzeratom...)
Podmienky:
Vacsi displej (citanie, browsovanie)
Fotak (min. aj max. 3Mpix, viac ani nemusi byt, fotak vyuzivam minimum)
Wifi: podmienka
GPS: podmienka
Stylus: nie je podmienka
Dotykovy: nie je podmienka
OS: aplikacie potesia, teda "nieco" by to malo mat.. (momentalne pouzivam, skype, krokomer, zostavajuci cas baterie a pod.)
V danej cene sa asi nevojdem, ostava mi iba pockat..
Mal som vyhliadnute aj HTC Touch Cruise / 2 / Diamond, mozno sa k tejto moznosti asi vratim (chcel som sa vyhnut inzeratom...)
Ok takze v tychto podmienkach jedine bez OS.
HTC Touch Cruise - vidim to 1x, nenasiel som v ziadnom obchode ani na bazosi neviem za kolko sa da kupit a kde ale splna vsetky tvoje poziadavky + dokonca ma aj OS.
HTC Touch Cruise 2 - nasiel som len tu a tu je vysoko nad cenu.
HTC Diamond - nemam prehlad ale co som videl tak tiez dost nad cenu
alebo chces aj kupit z bazaru ? To sa podla mna fakt neoplati kupovat novy touch do 150 eur.
Vsetko to co nokii 5230 chyba a pozadujes ma 5800 lenze ta je drahsia.
Nedotyova varianta je sony ericsson elm. Nema ale OS a pisanie je klasika a display obycajny ako byva na nedotykovkach.
Mas prilis velke poziadavky v priliz nizkej cene. Bud este nasetri alebo kup z bazaru. Moja rada. Ak ti ale vyhovuje ELM je to dobra varianta.
HTC Touch Cruise - vidim to 1x, nenasiel som v ziadnom obchode ani na bazosi neviem za kolko sa da kupit a kde ale splna vsetky tvoje poziadavky + dokonca ma aj OS.
HTC Touch Cruise 2 - nasiel som len tu a tu je vysoko nad cenu.
HTC Diamond - nemam prehlad ale co som videl tak tiez dost nad cenu
alebo chces aj kupit z bazaru ? To sa podla mna fakt neoplati kupovat novy touch do 150 eur.
Vsetko to co nokii 5230 chyba a pozadujes ma 5800 lenze ta je drahsia.
Nedotyova varianta je sony ericsson elm. Nema ale OS a pisanie je klasika a display obycajny ako byva na nedotykovkach.
Mas prilis velke poziadavky v priliz nizkej cene. Bud este nasetri alebo kup z bazaru. Moja rada. Ak ti ale vyhovuje ELM je to dobra varianta.
Jaky Smartphone?
Dobry den,
takze vyuzitie by bolo asi taketo:
-na caste pripojenie k wifi
-OS na ktory je vela aplikaci
-Qwerty klavesnica neviem ci je potrebna
-3.5 jack co uz je asi v kazdom mobile
-fotak aspon 5mpx (najlepsie xenonovy blesk)
-velkot displaya na dobre prezeranie na nete
Cena do 300e
takze vyuzitie by bolo asi taketo:
-na caste pripojenie k wifi
-OS na ktory je vela aplikaci
-Qwerty klavesnica neviem ci je potrebna
-3.5 jack co uz je asi v kazdom mobile
-fotak aspon 5mpx (najlepsie xenonovy blesk)
-velkot displaya na dobre prezeranie na nete
Cena do 300e
-
Corn Flake
Guru wannabe
No 2 roky ubehli a môj oco si môže k paušálu vybrať nový mobil.
Na výber sú:
Orange Boston 1€
LG GT540 Optimus 1€
Samsung Galaxy 3 1€
SE Xpiera X10 mini 15€
LG GD880 Mini 55€
SE Vivaz 105€
HTC Desaire 185€
Samsung Galaxy S 225€
Nokia 7230 1€
Samsung S5530 1€
SE Zylo 1€
SE Elm 1€
Nokia C5 1€
Nokia E52 5€
Samsung E2550 1€
Nokia N97 Mini 175€
Za poplatok by bol ochotný dať max 50€, viac by už asi nedal
Na výber sú:
Orange Boston 1€
LG GT540 Optimus 1€
Samsung Galaxy 3 1€
SE Xpiera X10 mini 15€
LG GD880 Mini 55€
SE Vivaz 105€
HTC Desaire 185€
Samsung Galaxy S 225€
Nokia 7230 1€
Samsung S5530 1€
SE Zylo 1€
SE Elm 1€
Nokia C5 1€
Nokia E52 5€
Samsung E2550 1€
Nokia N97 Mini 175€
Za poplatok by bol ochotný dať max 50€, viac by už asi nedal
-
guess.whoo
Redeemer
boston, vivaz alebo galaxy...podla chuti
Dobrý deň osadenstvo,
potreboval by som poradiť pri kúpe nového telefónu. Môj max. strop je 250 €. Môj terajší telefón HTC TOUCHE CRUISE 2 (2009), ale ja ako totálny lajk neviem na ňom nič (podstatné) proste hrôza tak som si povedal, že win mobile nikdy a dotykový displej detto.
Preto sa obraciam na Vás čo máte nejaké skúsenosti, prípadne poradiť naviesť na niečo jednoduché pre Lamu ako som ja
Rozhodujem sa medzi BlackBerry 9700 alebo Nokia E72 (ale viacej som naklonený k BB 9700 - zatiaľ).
S pozdravom
pablov
potreboval by som poradiť pri kúpe nového telefónu. Môj max. strop je 250 €. Môj terajší telefón HTC TOUCHE CRUISE 2 (2009), ale ja ako totálny lajk neviem na ňom nič (podstatné) proste hrôza tak som si povedal, že win mobile nikdy a dotykový displej detto.
Preto sa obraciam na Vás čo máte nejaké skúsenosti, prípadne poradiť naviesť na niečo jednoduché pre Lamu ako som ja
Rozhodujem sa medzi BlackBerry 9700 alebo Nokia E72 (ale viacej som naklonený k BB 9700 - zatiaľ).
S pozdravom
pablov
vybrate mam nove, ale nie na SK
http://www.darty.com/nav/achat/telephon ... _noir.html
Inak obzeram sa na bazos.sk uz len po HTC Touch Diamond, je tam od 85 po 150e..
Dotykovka, GPS, Wifi.. takze ma vsetko co potrebujem, este najst niekoho na osobku a dobry kus..
PS: pablov ak budes predavat svoje HTC, napis mi SS
http://www.darty.com/nav/achat/telephon ... _noir.html
Inak obzeram sa na bazos.sk uz len po HTC Touch Diamond, je tam od 85 po 150e..
Dotykovka, GPS, Wifi.. takze ma vsetko co potrebujem, este najst niekoho na osobku a dobry kus..
PS: pablov ak budes predavat svoje HTC, napis mi SS
už som ti napísal SS, snáď ti prišla ...plusminus napísal: PS: pablov ak budes predavat svoje HTC, napis mi SS
-
martin0134
Medium Star
aky mobil do 50 € by ste mi odporucili
-
guess.whoo
Redeemer
-
martin0134
Medium Star
-
cORP.
Addict
chod do tesca a zober si myphone ,viem znacka na nic ale je kovovy mas tam dva roky zaruku a dostanes pol ceny telefonu spat vo forme kreditu ,je na dve sim karty a je pekny za tu cenu
to si myslel na koho ?cORP. napísal:chod do tesca a zober si myphone ,viem znacka na nic ale je kovovy mas tam dva roky zaruku a dostanes pol ceny telefonu spat vo forme kreditu ,je na dve sim karty a je pekny za tu cenu
na toto reagoval, inac nie zly napadmartin0134 napísal:aky mobil do 50 € by ste mi odporucili
ahaa a ja , že mi niekto konečne poradí resp. reaguje na moju otázku vyššie 
-
L.A.M.E
Medium Star
neviem co nedjdes to iphonu sice tam mas dotikovy display ale myslim si ze vsetko co potrebujes je vnom alebo sa da stiahnut osobne by som nekupoval BB zdaju sa mi divnepablov napísal:Dobrý deň osadenstvo,
Preto sa obraciam na Vás čo máte nejaké skúsenosti, prípadne poradiť naviesť na niečo jednoduché pre Lamu ako som ja![]()
S pozdravom
pablov
HTC diamond I je doma 
90e - 2x autonabijacka, drziak, komplet balenie, faktura z nakupu, nahradna nova folia, nabijacka, sluchadla, spokojnost zatial
diky za temu, este by som sa dostal ku HTC Touch Cruiser-u
90e - 2x autonabijacka, drziak, komplet balenie, faktura z nakupu, nahradna nova folia, nabijacka, sluchadla, spokojnost zatial
diky za temu, este by som sa dostal ku HTC Touch Cruiser-u