Seriály z detstva

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: SERIALY Z DETSTVA

Príspevok od používateľa Adry »

Jednoznačne top boli
Pilot Balú (na ten pokrik nikdy nezabudnem)
Káčerovo (miloval som to, naj rozprávka)
Pokémon (to chytilo asi každého)
Fix a Foxi
Co je Andy (ten kanadský vtipkár)
Tom a Jerry (klasika)
Medveď Jogi
názov presne nepamatám, bolo to o takých 5 dinosauroch (jeden bol lietajúci, tuším sa volal Škreko alebo tak nejak)
Alf (aj teraz si to rád pozriem)
ďalej taký divný ako keby africký názov, bolo to o takom inteligentnom leopardovi
Ninja Korytnačky
Čarovný autobus
Šmolkovia (srdcovka)
Včielka Maja
Scooby Doo (niekedy som kvoli tomu nemohol normalne zaspať :D )

pekne som si zaspomínal, kiež by sa ten nádherný bezstarostný čas dal vrátiť :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nezvycajne dinosauri asi myslis s tymi dinosaurami..
Tak pod, tak pod, tak pod nemaj strach, uz nezvycajne dinosauri ... :D
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

ja si matne pamatam na jeden serial, ktory chodil na cartoon network, mohlo to byt kludne dobrych 10-14 rokov dozadu.. bolo to o nejakom vlasatom chlapovi, bojovnikovi, pamatam si len na jeden diel, kde bojoval s 3 kamennymi obrami, jeden bol zeleny, druhy cerveny a treti tusim modry.. a vzdy ked niektoreho zabil, tak ten obor sa rozsypal na črepy. ked ich znicil vsetkych, tak sa vsetky tie črepy pospájali a vznikol 6-ruký, fialový megaobor. na nic viac si nepamatam, bolo to mrte davno.. pamatate si niekto na ten serial? strasne by som potreboval zistit jeho nazov..
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

ColdRain
Addict
Addict

Re: Seriály z detstva

Príspevok od používateľa ColdRain »

a co serial o troch chlapoch, ktori mali specialne obleky na ktore sa im mohli pripinat casti rozneho "super-tuti-fruti" vybavenia, jeden(myslim zelenej farby) mohol byt akoze vrtulnik, modry bol nieco ako stihacka a tak, taki nejaki predchodcovia transformers, samozrejme len ludia, bojovali proti zlu...nespomenie si neikto ako sa to volalo? pozeral som to pred dobrymi 10-15 rokmi :D
Lanckone
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lanckone »

Ahojte.Potreboval by som pomoc pri najdeni ne filmu ale kresleneho serialu.Vysielalo sa to asi takych 15 rokou dozadu ale niesom si isty.Bol to plavajuci ostrou na ktorom boli zvieratka.ostrou bol pohanany sopkou no presnejsie parou co bola vypustana do vody.Jedno zo zvieratiek sa volalo Oľsky Poľsky.Podarilo sa mi ziztit ze sa to ASI volalo Atlantida,ale na nete som nasiel vsetko len o novych serialoch ale nic o tom co potrebujem.

Nasiel by sa tu niekto kto by mi vedel pomoct a hodil mi sem linc.
velmi pekne dakujem
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ano volalo sa to tak a to zvieratko bolo mravčiar a stale rozprávalo "ojsky ojsky kapitanskij" však? :lol: a chodilo to o 18:30 pred novinami na stv1 :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Captain Tsubasa
EPIC!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Lanckone napísal:Ahojte.Potreboval by som pomoc pri najdeni ne filmu ale kresleneho serialu.Vysielalo sa to asi takych 15 rokou dozadu ale niesom si isty.Bol to plavajuci ostrou na ktorom boli zvieratka.ostrou bol pohanany sopkou no presnejsie parou co bola vypustana do vody.Jedno zo zvieratiek sa volalo Oľsky Poľsky.Podarilo sa mi ziztit ze sa to ASI volalo Atlantida,ale na nete som nasiel vsetko len o novych serialoch ale nic o tom co potrebujem.

Nasiel by sa tu niekto kto by mi vedel pomoct a hodil mi sem linc.
velmi pekne dakujem
Volalo sa to Noahs Island v anglictine ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Noah's_Island a hlaska bola Hoyski Poyski
Mas toho na youtube dost http://www.youtube.com/results?search_q ... sland&aq=f
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

- moji najobľúbenejší boli Miazgovci a No počkaj :)

- Neviem ako sa to presne volalo - asi Detektív Oriešok - pamätám si , že som sa vždy tešil na koniec keď hovoril " To neprezradím pokiaľ budem živý , veď najviac tajomstiev majú detektívi "

- Tip a Tap - a ten nezabudnuteľný koniec " Dobrú noc, strýko Fedor, dobrú noc, náš lietajúci strýko "

- aj Poliaci mali dobré rozprávky - Lolek a Bolek , Šťastný lovec Pampalini alebo Príbehy psa Rexa

xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

kuaaaaa... ako sa to volalo... chodilo to na Cartoon network.... taky ružovy pes, mal babku a dedka ludi a boli to take strasidelne pribehy... kto vie k+ :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Moje najobľúbenejšie boli Gumkáči, Tom a Jerry, Káčerovo, Tsubasa, Pokemon a veľa dalších.

Z jetixu také ako Trieda č. 402, Co je Andy, Život s Louim, Traja kamaráti a Jerry alebo Pirát Divoky Jack :)
Lanckone
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lanckone »

Velmi pekne dakujem a ja som sa stym tak natrapil.stretnut vas v zivote tak vam beriem pivo obom tebe Soviet a aj tebe CheZteR.Este raz vela vdaka mate to umna.dikes dikes :D uz sa tesim jak si to pozriem zase....
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

je to ono...
n3p0VeC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa n3p0VeC »

Luqash napísal: Inak chcel by som Vás poprosit o pomoc, či náhodou neviete ako sa volá jeden seriál... Zdá sa mi, že to behalo na TV Luna a bolo to o rodinke asi 6-tich mimozemšťanov, ktorí spolu žili v jednom dome a zažívali všelijaké zábavné situácie, nemali chybu :D Zdá sa mi, že sa to volalo Blízke stretnutia x-tého (číslo neviem) druhu, ale kedže som pod týmto názvom nič nenašiel, tak potom neviem.... Zatiaľ díky :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Goofs
http://www.imdb.com/title/tt0118343/

Ale na slovenský názov si ani ja neviem spomenúť.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ColdRain napísal:a co serial o troch chlapoch, ktori mali specialne obleky na ktore sa im mohli pripinat casti rozneho "super-tuti-fruti" vybavenia, jeden(myslim zelenej farby) mohol byt akoze vrtulnik, modry bol nieco ako stihacka a tak, taki nejaki predchodcovia transformers, samozrejme len ludia, bojovali proti zlu...nespomenie si neikto ako sa to volalo? pozeral som to pred dobrymi 10-15 rokmi :D
jasne ze vieme co to bolo!!! prosim ta to bola jaka pecka!!!!!

VOLA SA TO CENTURIONS !!!!! Man and machine POWER EXTREME . . .
xino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xino »

Už som tu pisal pred dajakym casom o jednom serialy konkretne

Hladam jeden serial
O chalanoch co mali rc modeli aut a helikopteru spalovak s kamerou.

V jednej casti nastartovali tu helikopteru no a leteli s ňou ponad take kopce či les až prileteli k dajakemu skladu kde falšovatelia peňazí držali mamu toho s tym rc autickom jak rukojemnicku aby im pomohla tym zloduchom s falšovaním peňazí.

Tusim sa to volalo Horuci Favoriti davali to na STV asi 3 krat okolo rokoch 1991 - 1993 1995 tak nejak

Nikto nevie poradiť?

Velmi by som to chcel najsť musi existovať niekde ripnuty tento serial.
Prezeral som už čobodaj no a zatiaľ som sa dopatral k tomuto

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/442411532/Horuci_favoriti.txt
Uz nemam trpezlivosť hladat tento serial a preto kto mi posle funkcne linky na stiahnutie tohto serialu komplet (original či iny dabing, DVD rip, atd) na moj mail [email protected] ako prvy v poradi a bude to to čo hľadam za namahu mu dam učet na rapidshare 1.000 Rapids a možno aj viac.
Vdaka za pomoc Caute
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tak ked som bol maly tak jednoznacen cartoon network-dexter, power puff girls :D, cow and chicken, i am weesel, scooby doo, taky ruzovy pes ktoreho strasil jeho dedo majitel a jeho stara zena mu panvicou po hlave vzdy za to dala, ed edd and addy, Jetsonovci o tych z buducnostni nieco ako flinstonovci, potom kuka toto video cas 02:10 to bolo dobre psycho az teraz som si spomenul a vo videu v case 09:10 je napr Johnny Quest si spominam ze potom spravili taku novsiu verziu....potom to bol aj taky super max take krpate detiska v plienkach co robili stale nejake somariny,strasidelne pribehy kde si tinedzeri v lese rozpravali hororove vymyslene pribehy..este si vspominam na kreslene priserky ktore byvali v kanaloch a strasili ludi, taka ticka farebna, usaty bordovy tvor plus ich kamarat ktory mal stale ruky hore a pustal nejaky jedovaty plyn z podpazusia :D:D pametam si na jedinu vetu odtial: "Mluvici tyčka hahaha."
na nemcoch asi rtl7 to bol jednoznacne dragon ball to ma dostalo dokial sme mali ten kanal stale som to pozeral.:)
prisiel nejaky cesky kanal pred jetixom tusim animax? a tam som kukaval barsco.a pokemoni to snad kazdi vtedy bulbasaur utok nahaha
nostalgia pani chcel by som stary cartoon spat

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2011, 20:55)
seth82 napísal:Ja som si konečne zohnal kompletnú zbierku The Real Adventures of Jonny Quest :) Takže si užívam nostalgických chvíľ...
nohy ruky bozkavam za toto !!!ta zvucka achh.vzdy som to chcel nejako pozerat ale foter musel cumiet na spravy
a este som si spomenul na galactic football http://www.csfd.cz/film/227037-galactik-football/ a parker lebis musi vyhrat http://www.csfd.cz/film/69430-parker-lewis-musi-vyhrat/
natalik10
Novice
Novice

Príspevok od používateľa natalik10 »

moje obľúbené šmolkovia,gumkáči,bambuľka,bol raz jeden život,jurošík,leto s katkou atd.

mohli by ste mi pomôcť,hľadám jednu rozprávku s dabingom,bola tam baba čo sa volala lin a menila sa pomocou náramku na temného draka,jeden chlap čo sa zas menil na obyčajného draka,potom jeden čo sa menil na najtemnejšieho draka a chcel získať všetky podoby zverokruhu napr. čo si pamätám opica,tiger.stále išiel po tom drakovi lebo chcel získať jeho náramok a lin s tým obyčajným učil jeden majster a bol tam ešte jeden šašo čo nevedel nič.

Viem o tom dosť veľa ale na názov si nespomeniem ani keby ma rozrezali napoly :D :googluj:
Napísať odpoveď