Blokovanie stránky

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
marecek5
Amateur
Amateur

Blokovanie stránky

Príspevok od používateľa marecek5 »

chcel by som sa opýtať či by niekto nevedel ako obídem zabezpečenie stránky aby som sa dostal na nejeaké tie stránky v škole ... proxy máme všetky v škole zabezpečené aby som sa nikde nedostal ... nevie niekto ako to môžem obísť ? :D

//obrázky do prílohy
Prílohy
block.jpg
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Blokovanie stránky

Príspevok od používateľa Grim »

...ak ti ide len o Facebook, možno nebude bloknutá doména pre mobily: www.m.facebook.com ...je tam trocha iné grafické rozloženie, ale funkčnosť je zachovaná...
marecek5
Amateur
Amateur

nejde mi len o fb, proste máme tam bloknuté skoro všetky stránky ako youtube, gmail proste všetky stránky aké len sú ... ani ten m.facebook tam dokonca nejde ... :)
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Co tak skusit nejake anonymizery? ...anonymouse.org zend2.com...
marecek5
Amateur
Amateur

no veď práve o tom hovorím, že mi nahodí to isté keď nájdem nejakú proxy stránku tak mi vyhodí ten error ako keby som šiel na youtube alebo fb ...
alafangla
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alafangla »

viem o jednom sposobe ale to by si doma musel mat otvoreny aspon jeden port a nejake zariadenie do ktoreho sa da nahodit openwrt (alebo podobne). potom sa to da riesit vytvorenim tunela kde vlastne vsetky data ktore budes z kompu v skole posielat, sa budu sifrovat a preposielat domov, tam sa rozsifruju a odoslu sa do netu a odpoved sa opat zasifruje a posle naspat k tebe do skoly. konfiguracia sa robi pomocou putty a presmerovania portov (cize da sa pouzit aj pod win), vobec to nie je zlozite. a este som sa nestretol s tym ze by niekto takuto komunikaciu blokoval. ma to vyhodu ze nikto v skole nemoze ani len tusit ake stranky si pozeras ale zasa to ma aj nevyhodu ze ta brzdi rychlost netu co mas doma, co pri facebooku riesit vobec nemusis.

//autoeditácia príspevku (11 Okt 2010, 16:26)
dokonca ani nemusis mat otvoreny port a zariadenie so spustenym ssh serverom.
na tejto stranke sa bezplatne registrujes a oni ti ssh server poskytnu.

Kód: Vybrať všetko

http://theowned.net
marecek5
Amateur
Amateur

blokuje mi to nejaký program ... /cgi-bin/squidGuard.cgi takto som to našiel v adresári pri tom kde mi blokuje stránky ... presnejšie mi vypisuje kód tejto stránky

//

Kód: Vybrať všetko

http://server-sps2.spspp.sk/cgi-bin/squidGuard.cgi?clientaddr=172.16.4.137&clientname=&clientident=&srcclass=default&targetgroup=local-block&url=http://www.facebook.com/
Napísať odpoveď