Opel Calibra turbo vs. VW Corrado vr6
Opel Calibra turbo vs. VW Corrado vr6
Caute viete poradit co radsej kupit s tychto dvoch neuveritelnych kuskov? co je lahsie na udrzbu?a co je hlavne lepsie na BEZNE jazdenie (nemam namysli dovolenky a pod.a ale skor tie bezne vzdialenosti do roboty max za rodinou t.j. cca 100km)?A vobec ak by sa dalo popiste vsetko co viete o tychto dvoch autach
dakujem
Re: Opel Calibra turbo vs. VW Corrado vr6
mas zalubu v starych strojoch
jeden mal calibru a povedal mi len tolko ze je to zrut .. takze zerie velmi vela
nedoplatis sa pri tankovani
nedoplatis sa pri tankovani
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pfuuuha, no pri takomto vybere by som bol aj ja uplne bezradny... cosi mi vravi, ze toto bude tvoje prve auto, nemyslis, ze mierich privelmi vysoko? evidentne hladas nieco ultralacne a ultrasilne... za 2000e by sa dalo cosi schopne hadam dotiahnut od nemcov, ani nejdem pozerat, v akom stave sa u nas tieto kusky nachadzaju... kazdopadne vedz, ze kazdy jeden kus bude vylietany prave po predchadzajucich mladistvych majiteloch, holt, prave taketo auta si dnesna mladez vybera ...
pri kalibre by som sa az tak tankovania nebal, oply nikdy nejako prehnane nezrali, bal by som sa toho motora, ak chces naozaj nieco silne a staci ti fwd, chod radsej do toho sestvalca, tie oplacke by mali cosi vydrzat, plus ak to chces teda na kratke trasy, atmosfera bude urcite vhodnejsia...
o korade moc neviem, snad len to, ze za 2000e vhodny kusok nenajdes... predpokladam, ze opat budes pokukovat po najsilnejsich preplnanych variantach, tam bude problem prave v tomto, tieto kompresory su strasne nedostatkovy tovar...
// teraz som si vsimol, ze pises vr6, ak je to ta, co sla aj do golfa, tak viem, ze to zere neskutocne vela vsetkeho, tzn. benzinu, oleja a vseobecne penazi...
moc som nepomohol, kazdopadne ti radim vykaslat sa na tieto dva archaicke kusky a porozmyslat o niecom civilnejsom
pri kalibre by som sa az tak tankovania nebal, oply nikdy nejako prehnane nezrali, bal by som sa toho motora, ak chces naozaj nieco silne a staci ti fwd, chod radsej do toho sestvalca, tie oplacke by mali cosi vydrzat, plus ak to chces teda na kratke trasy, atmosfera bude urcite vhodnejsia...
o korade moc neviem, snad len to, ze za 2000e vhodny kusok nenajdes... predpokladam, ze opat budes pokukovat po najsilnejsich preplnanych variantach, tam bude problem prave v tomto, tieto kompresory su strasne nedostatkovy tovar...
// teraz som si vsimol, ze pises vr6, ak je to ta, co sla aj do golfa, tak viem, ze to zere neskutocne vela vsetkeho, tzn. benzinu, oleja a vseobecne penazi...
moc som nepomohol, kazdopadne ti radim vykaslat sa na tieto dva archaicke kusky a porozmyslat o niecom civilnejsom
neviem co tam mal za motor ale spominal ze ma nanej velke kola a ze aj koly tomu mu to zralo 30L na 100kmRATZINGER666 napísal: pri kalibre by som sa az tak tankovania nebal, oply nikdy nejako prehnane nezrali
// Point: tebe je to smiesne ale ja tu spotrebu hovorim bezjebu
-
RATZINGER666
Darca
... tak to asi nebolo iba kolesami alebo charakterom motora 
-
Point
Professional
tak..zas predpokladam, ze tam mal aj touchscreen
.. corrado a calibra.. ani jedno z nich ma neberie..aj ked samozrejme, ze so tu take male klenoty.. len o klenot sa treba aj starat, kupia si to podobni ludia ktori maju napriklad 850i a nesere ich, ze im to zere 3l OLEJA na 1000km a k tomu este 20l benzinu .. nesere ich, ze diely na to dovazaju z dialky, jednoducho na to maju peniaze.. a aby bola calibra alebo corrado v tejto motorizacii ako denne auto? to vobec nie.. kup e30.. na bmw fore chalan predava tricku je to cukrik za 2200e sice len 318ISko..ale stoji to za zmienku.. skus porozmyslat..viem, ze je to auto z uplne ineho rozku..ale skus si ho pozriet a mozno ti padne do oka..
//trussardi: .. vobec som sa nesmial tej spotrebe, je kludne mozna s tazkou nohou..aj ked neviem ci zrovna 30l ale 20 to moze zrat na 100%
//trussardi: .. vobec som sa nesmial tej spotrebe, je kludne mozna s tazkou nohou..aj ked neviem ci zrovna 30l ale 20 to moze zrat na 100%
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pekáče ...
naco su tie auta dobre ? nevyzeraju vobec, prakticke vyhody nemaju ziadne a ked nahodou funguju tak to je stejne len o chlp, ci dva lepsie, ako Skoda Octavia Český sen edition - cize v turbokachlích, na hlínach a fmetle
Calibra je vylietanina - motory na nic a podvozok jak by dal
... predsalen je to praveky motor, ktory sa nasledne pretavil na zakladny 2l 16v od GM a pouzivali ho trebars Fiat a Alfa - a to ako vieme nieje zrovna disco disco good good 
Corrado je seredna koncernova mrdka urcena hlavne pre radoby tunerov, cize tuzerov
... VR6 nieje tak zly motor, ale zas - podvozok nic 
Ja ti poradim, ze ked chces zaposobit na 15 rocne kikiny, tak im radsej kup na bare dva Puschkiny a neser sa s takymito vrazdami, ale kup si normalne auto ((v ktorom by si eventualne mohol nieco s takou povolnou 15tkou rozohrat - co v spominanych nepojde ani nahodou
)) ...
naco su tie auta dobre ? nevyzeraju vobec, prakticke vyhody nemaju ziadne a ked nahodou funguju tak to je stejne len o chlp, ci dva lepsie, ako Skoda Octavia Český sen edition - cize v turbokachlích, na hlínach a fmetle
Calibra je vylietanina - motory na nic a podvozok jak by dal
Corrado je seredna koncernova mrdka urcena hlavne pre radoby tunerov, cize tuzerov
Ja ti poradim, ze ked chces zaposobit na 15 rocne kikiny, tak im radsej kup na bare dva Puschkiny a neser sa s takymito vrazdami, ale kup si normalne auto ((v ktorom by si eventualne mohol nieco s takou povolnou 15tkou rozohrat - co v spominanych nepojde ani nahodou