Left 4 Dead 2
Re: Left 4 Dead 2
Jej, tak na L4D blogu pisali, ze Sacrifice odkladaju na stredu a pustili to do sveta uz teraz, len rychlost je dost slaba 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mne najprv napísalo, že servery sú nedostupné, či čo a sekol steam. Potom už len sekol steam a potom tiež 
No ten moj tiez nie je uplne v poriadku, chce stahovat 2x3.5 GB, pri jednom ukazuje 500 KBps a celkovo 140...
Ale inak celkom slusny update, uvital by som keby sa dali zobrat povodne postavy do vsetkych kampani, tych z jednotky mam radsej
Ale inak celkom slusny update, uvital by som keby sa dali zobrat povodne postavy do vsetkych kampani, tych z jednotky mam radsej
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
TO JAK SA TI PODARILO 500 ?GothaR napísal:No ten moj tiez nie je uplne v poriadku, chce stahovat 2x3.5 GB, pri jednom ukazuje 500 KBps a celkovo 140...
KDE MAS STAHOVANIE ?
Mam nastavene Holandsko. Inak screen v prilohe by mohol nasvedcovat, ze v dvojke budu vsetky kampane z jednotky, aj ked sa mi to nezda a mozno to je fake, no na druhej strane je tu velkost updatu...uvidime 
Na blogu tiez pisali, ze pribudnu nove achievementy a budu rovnake pre jednotku aj dvojku, ale mali by sa tykat iba Sacrifice.
Na blogu tiez pisali, ze pribudnu nove achievementy a budu rovnake pre jednotku aj dvojku, ale mali by sa tykat iba Sacrifice.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No čo ja viem, tak tam majú byť DLC z jednotky + ten nový DLC
-
Tailor
Medium Star
Niekdo tu chodí na Facepunch ?GothaR napísal:Mam nastavene Holandsko. Inak screen v prilohe by mohol nasvedcovat, ze v dvojke budu vsetky kampane z jednotky, aj ked sa mi to nezda a mozno to je fake, no na druhej strane je tu velkost updatu...uvidime
Ano, uz som to nasiel na l4d blogu 
"So you get the original 5 Campaigns and “The Passing”, “The Sacrifice” and “No Mercy.”"
//Tailor: to je na steam fore
PS: uz to drzi 1.5 MBps
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 22:06)
No ale nieco je zle, teraz mi to pauznute L4D2 addon support ukazuje 0 of 11 500 MB
"So you get the original 5 Campaigns and “The Passing”, “The Sacrifice” and “No Mercy.”"
//Tailor: to je na steam fore
PS: uz to drzi 1.5 MBps
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 22:06)
No ale nieco je zle, teraz mi to pauznute L4D2 addon support ukazuje 0 of 11 500 MB
Inak v tom update su zarhnute vsetky kampane z jednotky. Uz to presiaklo na forach a zacinaju to extrahovat.
Tak The Sacrifice prejdene na Advanced, ale musim povedat, ze je to celkom obycajna kampan. Proste sme to prebehli, obcas prisiel tank a bolo. K tomu pribudli vybusne sudy a velmi zaujimavy moment ked sa islo na kopu piesku a potom na lod, ten usek sa mi pacil
Inak len bezne chodenie bez vyraznejsej atmosfery. Omnoho viac na mna zaposobili Hard Rain, No Mercy alebo Blood Harvest.
Este nieco z oficialneho fora
:
Este nieco z oficialneho fora
-
JeffHardyy
Light Professional
jj aj ja som prešiel už...aspon už viem ako zomrel bill 
Jedine, co je na L4D2 take zabavne a co ma drzi v hre je Realism Versus. COOP v tomto mode (ak hrate s mikrofonom ako ja) naozaj nema chybu. Skoda, ze mi momentalne odisiel Mac s dualbootom, tak musim vydrzat bez neho 
-
Runes
Addict
ja som to dneska kupil a tahalo mi to 1,1 mbs o 3 som to pustil a o 6 som to mal uz stahnute ked som prisiel domov
-
Tailor
Medium Star
Ehm , ja som to pisal ked to vyslo a boly vytazene serveryRunes napísal: ja som to dneska kupil a tahalo mi to 1,1 mbs o 3 som to pustil a o 6 som to mal uz stahnute ked som prisiel domova nastavene mam cesko tusim
-
2janci2
Medium Professional
Gothar: dpc, to aj mne chce stahovat 10 GB... aj minule ked vysiel TF 2 update, tak tiez vyse 4 GB stahovalo... teraz tiez vysiel update, jebs - dalsich 4 GB... WTF ?!
-
Runes
Addict
no a co som chcel zamachrovat tak ma nehaj sa tesitTailor napísal: Ehm , ja som to pisal ked to vyslo a boly vytazene servery
-
Qerten
Medium Star
Nedal by niekto partičku 4 na ventrile/teamspeaku klasickú kampaň na pol dňa? Niekedy v nedeľu najlepšie.
Ja by som zahral, ale bez ventrila a jedine po zotmeni alebo aspon ked je vonku poriadne zamracene 
-
Qerten
Medium Star
Najlepšia atmosféra by bola keby sa to hralo po polnoci, inak až teraz čítam o tom DLC, to už v PC mám alebo to mám dať niekde osobitne sťahovať alebo nebodaj kúpiť?
Kurnik, vide nove DLC pre moju srdcovu hru a mne sa dochnape zdroj. Vyzera to na tyzden s abstinencnymi priznakmi