Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
Re: Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
ak by to bola pravda, tak by to uz bolo vo vsetkych mediach, nemyslis? 
nepresadzujem, mozno som to zle pochopil co moze byt.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aj hokejová extraliga bude na súkromnej káblovke
Tak uz aj hokejova extraliga sa nam stahuje na sukromnu sektor. Parada
Tak uz aj hokejova extraliga sa nam stahuje na sukromnu sektor. Parada
-
Sagittarius
Guru
Ale aspoň Sport 1 a Sport 2 majú možnosť chytiť ľudia pomocou viacerých operátorov, na rozdiel od Digi Sportu. 
Ech... no škoda, aj keď je pravda, že poslednú dobu tam už naozaj nebolo čo pozerať...
http://sport.cas.sk/clanok/181976/stv-s ... konci.html

http://sport.cas.sk/clanok/181976/stv-s ... konci.html
ako chcu mat nejaku sledovanost ked nie kazdy trojku moze pozerat?(nemyslim seba ja som v prahe ale mama je v kosiciach a trojku nema) a ako chcu mat sledovanost ked opakuju 2 roky staru olympiadu alebo 4 roky stare MS v hokeji?
bez programu nieje sledovanost, bez sledovanosti niesu peniaze z reklamy, bez penazi nieje na nakup programov
ale aspon sa vsetky dolezite prenosy presunu na programy ktore mam aj v prahe(stv1,2,sport1,2,nova sport,eurosport1,2)
bez programu nieje sledovanost, bez sledovanosti niesu peniaze z reklamy, bez penazi nieje na nakup programov
ale aspon sa vsetky dolezite prenosy presunu na programy ktore mam aj v prahe(stv1,2,sport1,2,nova sport,eurosport1,2)
-
Sagittarius
Guru
Slovensko - Arménsko bude vysielať TV Markíza: http://www.futbalsfz.sk/uvod/armnsko-sl ... rkza-4049/
a írsko len Digi
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
markus už ani nova sport nie je to čo bývalo odkedy nemajú práva na Premier League tak tam nie je čo pozerať, kúpili akurát Chelsea TV ale pozerať zápasy zo záznamu, ďakujem neprosím
no proste sa to vsetko akosi serie
-
Sagittarius
Guru
Ten Zeman sa nestratí
Je jedno, či futbal dávajú na STV, Markíza alebo JOJke, stále je spolukomentár. 
No z tých troch na Markíze, ktorí dnes komentovali ten zápas bol ako jediný normálny...Sagittarius napísal:Ten Zeman sa nestratíJe jedno, či futbal dávajú na STV, Markíza alebo JOJke, stále je spolukomentár.
otrasni boli ti 2ja. vidno, ze nato nemaju, ze vedia len citat z papiera resp. z citacky. absolutne nepohotovi, nereaguju no nic, odpad.
tak a je to tu... Trojka končí Trojka končí
Tennis Classic Bratislava 22.11.2010 - neviete ci sa to bude vysielat aj v telke ? http://www.tennisclassic.eu/
Chlapci netreba nariekat objednat sluzbu digi a bude aj futbal ak nema niekto v dnesnej dobe 9 eciek mesacne tak je chudak riadny a nech pozera stolny tenis na trojke ale aj tan len do noveho roka :DDD
jancci123.. keby šlo len o 9€ mesačne, to by bol najmenší problém. Ale si zober modelový prípad, ako mám ja doma. Platím si za Internet nejakých 18€ mesačne.. a v tejto cene mám okrem Internetu a telefónu aj nejakých 80 programov.. dá sa povedať komplet slovenské a české programy.. vrátane STV1,2,3, ČT1,2,HD, NOVA Sport, Sport1, Sport2, Eurosport (vypisujem programy, kde sa vysielajú športové prenosy) a teraz kvôli tomu, že niekto predal práva, si mám ešte doobjednať Digi???
u mna to je velmi podobne...brm napísal:jancci123.. keby šlo len o 9€ mesačne, to by bol najmenší problém. Ale si zober modelový prípad, ako mám ja doma. Platím si za Internet nejakých 18€ mesačne.. a v tejto cene mám okrem Internetu a telefónu aj nejakých 80 programov.. dá sa povedať komplet slovenské a české programy.. vrátane STV1,2,3, ČT1,2,HD, NOVA Sport, Sport1, Sport2, Eurosport (vypisujem programy, kde sa vysielajú športové prenosy) a teraz kvôli tomu, že niekto predal práva, si mám ešte doobjednať Digi???
-
Sagittarius
Guru
+ Digi je najmenej kvalitný poskytovateľ digitálnej satelitnej TV na Slovensku a reprezentáciu bude aj tak dávať aj STV a Corgoň liga sa dá pozrieť aj na huste...a Priemer League, veď Digi nebude mať práva večne...
Kašlať na repre, kašlať na corgoň.. ale Premier League!!! ..tá ma najviac mrzí!