Prosim o radu,
Nas klient ma vlastnu domenu iba kvoli mailom, avsak chce byt notifikovany na mobil zakazdym, ked mu pride novy email
riesili ste uz nieco taketo?
Notifikacia o novom emaily na mobil
-
ambassador
Light Expert
Re: Notifikacia o novom emaily na mobil
jasne. mobilný internet a emailový klient v mobile, ktorý bude emaily kontrolovať. problem solved 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Orangeportal ponuka notifikaciu e-mailom, teda ak ma clovek pomaranca. Staci presmerovat maily na adresu [email protected] (alebo tak nejak) a o kazdom maile mu pride notifikacna sms.
Ten orangemail nebude fungovať len v rámci Orangu?
Podľa mňa lepšie a určite profesionálnejšie riešenie je to od curuja... aj ja mám na mobile nastavený email klient s mojimi dvoma emailami cez IMAP... a kontroluje mi poštu každých 15min, v prípade potreby viem na email okamžite reagovať, odpovedať, prípadne rovno zmazať.. ako cez klasický emailový klient na PC.
Už je na Tebe a potrebách klienta, či mu tam dáš IMAP alebo POP3, už takmer všetky mobily to totiž podporujú... a v niektorých sa nájde aj podpora Microsoft Exchange, ak má spravený email cez túto službu.
//
Podľa mňa lepšie a určite profesionálnejšie riešenie je to od curuja... aj ja mám na mobile nastavený email klient s mojimi dvoma emailami cez IMAP... a kontroluje mi poštu každých 15min, v prípade potreby viem na email okamžite reagovať, odpovedať, prípadne rovno zmazať.. ako cez klasický emailový klient na PC.
Už je na Tebe a potrebách klienta, či mu tam dáš IMAP alebo POP3, už takmer všetky mobily to totiž podporujú... a v niektorých sa nájde aj podpora Microsoft Exchange, ak má spravený email cez túto službu.
//
nie vzdy je riesenie cez mobilny internet, firma ktora ma 100 zamestnancov nebude platit vsetkym zamestancom mobilny internet, ktory by vyuzili 5x do mesiaca, je lacnejsie poslat normalnu sms za par centov
normalne treba ist k operatorovy(ktory operator ti ponukne lepsiu cenu u toho to budes prevadzkovat) a povedat mu co chcem a oni ti presne povedia co budes potrebovat a kolko to bude stat
normalne treba ist k operatorovy(ktory operator ti ponukne lepsiu cenu u toho to budes prevadzkovat) a povedat mu co chcem a oni ti presne povedia co budes potrebovat a kolko to bude stat
Všetko závisí od konkrétnych požiadaviek. Zase keď dotyčnému príde mesačne 200-300 emailov x cena smsky.......
Na preberanie hlavičiek emailov netreba veľký objem dát, takže ani cena nebude veľká... a tiež dnes už mávaš dáta aj v cene business balíkov, pričom nie každý to využíva (kolegyni každý mesiac prepadáva 2GB).....
Na preberanie hlavičiek emailov netreba veľký objem dát, takže ani cena nebude veľká... a tiež dnes už mávaš dáta aj v cene business balíkov, pričom nie každý to využíva (kolegyni každý mesiac prepadáva 2GB).....
-
wintermute
Light Star
U nás je niečo podobné riešené cez sms gateway s vlastným postfixom. Takže stačí pár riadkov kódu, ktoré zabezpečia, že namiesto pôvodného mailu pôjde na gateway len notifikačná správa.
To že tam už bude gateway umožní rozšíriť notifikačné správy aj na iné veci ako napr pády servrov, nedostupnosť niektorých prostriedkov, skrátka čokoľvek, čo si dokážete predstaviť a naprogramovať.
Mimochodom: niekto by mohol opraviť tú hrubku v názve.
To že tam už bude gateway umožní rozšíriť notifikačné správy aj na iné veci ako napr pády servrov, nedostupnosť niektorých prostriedkov, skrátka čokoľvek, čo si dokážete predstaviť a naprogramovať.
Mimochodom: niekto by mohol opraviť tú hrubku v názve.