Košeľa na stužkovú (krát./dlhý rukáv)
-
Peter_Retep
VIP
Re: Košeľa na stužkovú (krát./dlhý rukáv)
kosela s dlhym rukavom a jedine slim fit
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
s tym slimfitom pozor, to na take idealne postavy sa hodi
moc chudy vyzera moc chuto a pri sebe to ukaze, ze je clovek tlsty...
moc chudy vyzera moc chuto a pri sebe to ukaze, ze je clovek tlsty...
Jednoznačne dlhý rukáv, no keď ti vyhovuje krátky.. nech sa páči. K tomu zladeniu : Keď som bol na stužkovej s partnerkou, tak ona mala červené šaty, strieborné topánky, kabelku a strieborné šperky. Ja som mal červenú košelu a striebornú kravatu 
Košeľa na stužkovú
Zachvíľu mám stužkovú a neviem či si mám zobrať pásikavú košeľu, zatiaľ som videl iba "obyčajné" bez pásikov tak neviem či sa to na stužkovú hodí, poraďte plss..
Re: Košeľa na stužkovú
akurat vcera som bol na jednej, dosiel som dnes rano a mal som bielu pasikavu, k nepasikavemu obleku sa to velmi hodi a vyzera to velmi pekne+pekna nepasikava kravata 
Lebo ja mám zelenú pásikavú, oblek tiež nepásikavý, a skoro všetky košele na stužkových čo som videl boli nepásikavé tak preto sa pýtam lebo je to asi dosť nezvyčajné..
nie je to vobec nezvycajne, kde si to pocul
o to ze je to stuzkova vobec nejde, ide o to aby si to zladil aspon s kravatou, tj ak mas pasikovu kravatu neber si uz pasikovu koselu, taktiez ak mas oblek s vyraznym pruzkovanim (to uz sa dnes snad ani nerobia take) tak si nedavaj pasikovu koselu, potom to vyzera ako z cirkusu
cize zhrnute na zaver, vzdy len jednu pasikovu vec ostatne bez pasikov/pruzkov (oblek s jemnym pruzkovanim temer neviditelnym sa nerata)
cize zhrnute na zaver, vzdy len jednu pasikovu vec ostatne bez pasikov/pruzkov (oblek s jemnym pruzkovanim temer neviditelnym sa nerata)
hlavne takú, aby si ladil s partnerkou.
včera som mal sužkovú -> čierny oblek, bledomodrá košela s dlhým rukávom a tmavomodrá kravata
niektorí spolužiaci mali aj krátky rukáv, ale myslím že dlhý sa hodí viac
niektorí spolužiaci mali aj krátky rukáv, ale myslím že dlhý sa hodí viac
neviem ako u vas ale u nas sa toto vobec neriesilo, s partnerkou prebehol iba slavnostny nastup a pokial to neboli partneri aj v sukromi tak na to kazdy kaslal a myslim, ze to bolo tal dobreenergy00 napísal:hlavne takú, aby si ladil s partnerkou.
Stuzkova nie je modna prehliadka ako Ples v Opere, je to spolecenska slavnost na ktorej aj tak vsetci spominaju ako tie deti vyrastli, ze su uz dospele, ako ten cas leti a tak.
Z modneho hladiska sa urcite skor hodi dlha kosela a kravata, takze ziadne kosele s pevnym golierom bez kravaty. Ci uz budes ladit s partnerkou alebo nie,tak to je jedno, dolezite je aby ladila ona sama so sebou.
Z modneho hladiska sa urcite skor hodi dlha kosela a kravata, takze ziadne kosele s pevnym golierom bez kravaty. Ci uz budes ladit s partnerkou alebo nie,tak to je jedno, dolezite je aby ladila ona sama so sebou.
a just for the record, "slušné" kosele s kratkym rukavom je najvacsia zvrhlost aku kedy ludska spolocnost vymyslela, nic otrasnejsie som este asi fakt nevidel...ina vec su sportove kosele s kratkym rukavom ktore su v lete fajn, ale ked niekto zhodi sako a ma pod nim koselu s kratkym rukaovm vyzera jak debil
Nj, keď som mal stužkovú ja, tak som to tiež neriešil (pretože som mal uniformuColdRain napísal: neviem ako u vas ale u nas sa toto vobec neriesilo, s partnerkou prebehol iba slavnostny nastup a pokial to neboli partneri aj v sukromi tak na to kazdy kaslal a myslim, ze to bolo tal dobre