Klavesnica
Klavesnica
Ako prepnem prosim y anglickej na CZ alebo SVK ... lebo Alt a Shift nefunguje .. mam EN Windows a asi preto .. a dost mi to vadi pri pozerani filmov s titulkami ... nepodporuje to ceske znaky ... diki
Re: Klavesnica
to že máš EN win neznamená že ti nemôžu ísť české titulky ,stačí ked si v prehrávači nastavíš kodovanie na central europe.
dik ..
inak ako prepnem klávesnicu do SK alebo CZ ?
musis si pridat SK rozlozenie klaves vo windowse najprv, potom mozes prepinat. (najdes to v ovladacom panely)
a nevies ako to je v anglickom wine ... lebo uy som to dostal na spodnu listu .. len mi to stale prepina na EN ale mam tam aj SVK
Ci je to anglicky win bo madarsky to je jedno, zalezi ci mas XP,hlistu bo 7 no. Sprav to tak ze tam kde si pridal SK klavesnicu prepni na SK rozlozenie a EN zmaz. Inac prepina to zrejme preto ze to prepinas v programe, pozatvaraj vsedko a skus prepnut nemalo by sa to prepinat uz same.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Veď klikneš v ľavo dole na to "EN" pravým a vyberieš druhú možnosť z dola nahodí ti obrázok kde zo EN prepneš na SVK
A v tom pásiku z Angliština EN (Americká) na Slovenčina slovenské, poprípade pod tým vyberieš En a dáš odstraniť...
A v tom pásiku z Angliština EN (Americká) na Slovenčina slovenské, poprípade pod tým vyberieš En a dáš odstraniť...