Aká je vaša vysnívaná motorka ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aká je vaša vysnívaná motorka ?

Príspevok od používateľa Masaker »

aughostino napísal:zo skromnosti Yamaha R6 turbo r.v. od '05 pojdem asi do jazdenej

na jar si idem robit vodicak na motorku, do roka od vodicaku by som sa chcel vozit na vlastnej

Sapler: hned nie, brat ma cestne enduro 125ccm, kym by som nasetril tak by som nejake tie kilometre odjazdil na bratovej, kym si nasetrim na R6 tak to potrva, predpokladam ze aj viac ako ten spominany rok :D
dalsi odbornik.... kde kedy bola seriovo vyrobena r6 s turbom? a ked si ju niekto prerobil. .tak si ju necha...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Masaker: co myslis tym "dalsi"?
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dalsi tym ze zaje*al foto a rocnik motoriek ktore k sebe nepatria.... a nie je prvy... a este tam zaperlil aj turbo. .tak to ma uz naozaj dostalo...mam taky pocit ze na hojku by si asi nemal nikto kupovat motorku , lebo kupi a ani nebude vediet co kupil:D proste mega fail tito chlapci tu:D ....
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... no nie kazdy pozna motorky do bodky... mozno niekto videl motorku, ktora sa mu pacila, nasiel si ju na internete, pozrel si konkretnu generaciu a neskor pri upovani obrazku vygooglil nejaky najpodarenejsi obrazok a postol ho sem a medzigeneracne rozdiely medzitym neskumal :roll:

okrem toho do R6 sa robia turbokity pomerne casto, nevidim dovod, preco by si ho tam nemohol dat spravit aj on...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

??? kde sa robia casto? to chcem vidiet turbokit v yamahe r6r :) tam treba mainfold uplne novy a pod... kovane piesty... chcem vidiet tipka co si to tak sam v pohode spravi:) ratzinger ty si asi dalsi co sa rad vyjadruje... a co veta to perla:)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no co viem, tak r6-tky su jednym z najvacsich kandidatov pri montazach turbokitov vdaka ich nizkej hmotnosti a relativneho atmosferickeho vykonu... nehovorim, ze je to jednoduche, lacne alebo casovo nenarocne... dalej nehovorim, ze on si to spravi sam, pisem, ze si to moze nechat spravit, su na to specializovane firmy, tak ak je fanusikom, rad jazdi rychlo a ma na to, tak preco nie...

... a na ktorych motorkach netreba menit manifold pri montazi turbokitu? mimochodom, je to manifold, nie mainfold...

... a vyjadrujem sa rad na rozne temy, aj preto chodim na diskusne fora... a ktore tie moje vety su perly? preco potom nereagujes priamo na ne? vsetko sa to moze vykonzultovat k spokojnosti oboch stran...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

preklep.... to je jedno... preco robit na 6-tku turbo? .... mi prijde nelogicke... a zbytocne... spytam sa ta inak: mas moto? ak ano ake? ake mas vobec skusenosti :)
a este mi objasni jednu vec... preco by niekto daval na moto turbo , ak nema dragbike,ak to nechce iba skusit ... a keby bol jeden z tych tak to da aspon na liter ne na sestku.... tak ja nevem co tu mudrujes... si si asi vysnival naku r6 s turbom a teraz to tu predkladas ako vyborny navrh... ale je smutne ked nekto chce davat turbo na moto na ktoru by si nevedel kupit ani suciatky pretoze by mu prisli na iny model:) kvoli rocniku:) takze asi tak:)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

1. pravdepodobne preto, lebo 6-tka je lahsia a ma vyborny litrovy potencial, aspon tak mi to bolo povedane, to som uz pisal...
2. moto nemam, rad by som, a snad aj budem, ak to situacia dovoli, na motorkach mam najazdene malo, skusenosti tym padom takmer ziadne, iba teoreticke... neviem, ako to s cimkolvek suvisi, pisal som, ze som laik...
3. neviem, preco by si niekto na moto daval turbo, tuto myslienku nezastavam ani nevyvraciam... okrem toho sa vobec nebavime o jeho vyuzitelnosti alebo vobec o zmysle montaze, ale o jej realizovani, ktora je v tomto pripade naozaj mozna a uskutocnitelna...
4. preco turbo na sestku a nie na tisicku pisem vyssie...
5. R6 s turbom som si nevysnival, neviem, ako ta to napadlo, nikde o tom nepisem, a opat - opakujem - nevidim jednu jedinu moju zmienku o tom, ze je to vyborny navrh...
6. nechcem davat turbo na motorku, ani sam, ani s pomocou inych, nikdy by ma to nenapadlo, z rychlych motoriek mam respekt, som zastancom pohodovej jazdy, na motorkach mam malo odjazdene...
7. situaciu o googleni obrazku som ti na dvakrat vysvetloval, dvakrat som ospravedlnil a nakoniec aj prezentoval mozny scenar, ako som sa mohol pri vybere obrazku pomylit...
8. pri vybere nahradnych dielov si dam pravdepodobne trosku viac pozor, ako pri hladani vhodneho obrazku na forum...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ale no si to pojal neak profi:D :D aspon si to pekne dal do bodov:D
no k tej hmotnosti je to rozdiel asi 10 cize menej ako rozdiel natankovanej a nenatankovanej motorky... pri cestnych strojoch myslim ze zanedbatelne:) vsetky ss maju vykonu nekedy az prebytok , s tubrom by len palili zadne gumy:) niekde na nete niekde som na nete videl video ghost ridera je jeho turbo verzii gsx-r -y a isiel proti klasike a kym on na starte skoro stal v dyme tak ten ho zotrel... absolutne nevyuzitelna vykonova krivka:/ ked tak tak turbo das aj na VESPU :) a je velmi ucinne a dost uzitocne:D
Napísať odpoveď