Singleplayer RPG
Singleplayer RPG
Poradte mi nejakú RPG hru, kde je veľa questov, dobry príbeh, pekná grafika... 
-
Metro2033 problem
Light Expert
Re: Singleplayer RPG
diablo ?
, ale premna naj rpg masseffect ale to neni az take
Zaklínač mám originál fakt to stojí zato a potom sice horsia grafika ale velmi dobry pribeh aj herna doba Gothic 1,2 ale trojka uz nic moc
Zaklinač,mass effect 1,mass effect 2,dragon age:origins+DLCčka,kotor1,2(star wars knight of the old republic)
Sice som este nehral Dragon Age (ktore vyzera dost posobivo), ale zatial sa mi ako RPG najviac pacil Mass Effect 1 a 2 (hlavne 2, kedze par veci vylepsili a optimalizacia je neskutocna). Vraj aj Sacred 2 nie je zle, hlavne je brutalne rozsiahle.
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vyber je velky. ale dragonage ani mass effectom 2 nic nepokazis ani keby si chcel. Sacred 2 je uz take viac hardcore rpg. ja osobne by som ti este poradil nejaky elder scrolls 
Torchlight 
-
webmasterr
Medium Professional
http://www.sector.sk/list.aspx?zoz=1&styl=RPG
a vyber z toho napr Elder Scrolls, Gothic, Risen, Sacred ....
-
lekoklatik
VIP
Neverwinter nights!
The Elder Scrolls : Morrowind (V tej dobe najlepšia grafika, najväčší svet, najviac questov, absolútna sloboda a rozmanitosť postavy a okrem toho pútavý príbeh o kvalitný OST, okrem toho hra roka !
) a ak nie to tak pokračovanie TES Oblivion i ked to je už hlavne u hardcorových TES hráčov o niečo horšie ako Morrowind. Je to na tebe.
-chce pribeh - takze diablo, torchlight skrtam
-chce peknu grafiku - morrowind skrtam (nech uz to bola na svoju dobu akokolvek revolucna hra, dnes mam problem pozerat sa nekriticky aj na podstatne mladsi oblivion)
-chce spustu questov - mass effect skrtam (ma blizsie k akcii nez k pravemu RPG)
Z toho co za posledne roky vyslo, mi z tych lepsich kuskov vychadza Zaklinac a Dragon Age, pripadne Fallout 3. Z tych starsich Gothic 3 (ktory je na moj vkus nehratelny), alebo oblivion (ktory uz tiez pokulhava svojim grafickym stvarnenim)
Netvrdim ze grafika je vsetko. Nebola to moja poziadavka. Nebyt grafiky, siahnem po nadupanych RPG od Black Isle Studios spred roka 2000
//rochedo - tak u f3 to samozrejme je miestami akcnejsie, nez by si clovek prial, ale zachranuje to ta nelinearita a moznost riesit situacie aj inak ako (naskriptovanym) bojom a celkom tucne mnozstvo questov.
-chce peknu grafiku - morrowind skrtam (nech uz to bola na svoju dobu akokolvek revolucna hra, dnes mam problem pozerat sa nekriticky aj na podstatne mladsi oblivion)
-chce spustu questov - mass effect skrtam (ma blizsie k akcii nez k pravemu RPG)
Z toho co za posledne roky vyslo, mi z tych lepsich kuskov vychadza Zaklinac a Dragon Age, pripadne Fallout 3. Z tych starsich Gothic 3 (ktory je na moj vkus nehratelny), alebo oblivion (ktory uz tiez pokulhava svojim grafickym stvarnenim)
Netvrdim ze grafika je vsetko. Nebola to moja poziadavka. Nebyt grafiky, siahnem po nadupanych RPG od Black Isle Studios spred roka 2000
//rochedo - tak u f3 to samozrejme je miestami akcnejsie, nez by si clovek prial, ale zachranuje to ta nelinearita a moznost riesit situacie aj inak ako (naskriptovanym) bojom a celkom tucne mnozstvo questov.
hmm toto by som povedal aj na Fallout 3.KoCi napísal: (ma blizsie k akcii nez k pravemu RPG)
Rozhodne odporúčam Zaklínača. Alebo ešte lepšie, ako písal KoCi, staré dobré RPGčka od Bioware. Ak dokážeš prehltnúť fakt, že grafika je staručká, možno sám zistíš, že hry ako séria Baldurs Gate a Planescape Torment sú stále vrcholom na poli RPGčiek.
suhlasim s kolegami,jednoznacne zaklinac,po vsetkych strankach je vyborny ale taktiez kotory1,2 su dlhe vela Q ,vyborny pribeh mozno az na grafiku lebo je to starsia hra ale nieje to taka katastrofa 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
oplatí sa vyskúšať Risen?
-
Daggertail
Light Professional
@marilyn manson - oplati 
-
vendo
Guru
jo jo, nieje nad baldurs gate 1-2
witchera som ale este ani ja neskusal, asi vyskusam kedze tiez zhanam nejake rpg
witchera som ale este ani ja neskusal, asi vyskusam kedze tiez zhanam nejake rpg
-
Qerten
Medium Star
TES Oblivion jednoznačne
-
undertaker35
Expert
čert ber grafické spracovanie.
Planescape : Torment
Planescape : Torment
-
uplink
VIP
Neviem čo majú všetci proti Gothicu 3, po poslednom CP je ultimátny a zároveň jedno z najelpších 3rd person RPG aké sú momentálne vôbec na trhu.
Trápny zaklínáč sa nemôže s týmto gigantom rovnať, má nalinkovaný príbeh, priamočiary svet, ohraničený "pomyselnými" hranicami, temer žiadnu voľnosť pohybu a mizernú atmosféru. A to mám originálku Witchera.
Gothic 3 má lesy a pláne, na ktorých sa stratíte, divoké zvery, všade okolo Vás to žije, schopnú ai a iné. Witcher ma bavil tak prvé 3 hodiny a potom som ho dohral len z povinnosti, stal sa dosť lineárnym...
Trápny zaklínáč sa nemôže s týmto gigantom rovnať, má nalinkovaný príbeh, priamočiary svet, ohraničený "pomyselnými" hranicami, temer žiadnu voľnosť pohybu a mizernú atmosféru. A to mám originálku Witchera.
Gothic 3 má lesy a pláne, na ktorých sa stratíte, divoké zvery, všade okolo Vás to žije, schopnú ai a iné. Witcher ma bavil tak prvé 3 hodiny a potom som ho dohral len z povinnosti, stal sa dosť lineárnym...