Zdravým... Chcel by som sa opýtať že na notebooku čo je VGA konektor že či je na ňom výstup digitálny alebo analógový. Poprípade, či sa to dá niekde nastaviť aký chcem ja výstup... Mám NB ACER Extensa 56030Z...
A chcem si NB prepojiť s LCD TV ale na LCD mám iba scart alebo HDMI... Na nete som si našiel redukciu z VGA na DVI a z DVI na HDMI... pospájal som to ale nešlo mi to... A teraz neviem či je to preto lebo je tam veľa redukcií alebo preto lebo VGA je analógový výstup a TV príjme iba Digitálny... Ak niekto niečo vie nech poradí.. díky...
Grafika digitál/analóg
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafika digitál/analóg
Z VGA na DVI a z DVI do HDMI? to je ako keby si chcel z Jacku (výstup pre slúchadlá na diskmane) urobiť USB
To pasívne nepôjde (podľa mňa). Z VGA do HDMI redukciu mám a funguje, ale VGA do DVI nemám a tak isto DVI do HDMI nemám, tak neviem presne povedať. V každom prípade redukcia z VGA do HDMI je aktívna to znamená, že do tej redukcie musím pripájať Adaptér, na moduláciu/demoduláciu signálu z Analógu na Digitál. Redukcia/kovertor ma vyšla pred rokom a pol 21€.
A ja ked som to zháňal asi cca pred pol rokom.. možno pred rokom mi všade povedali že to také niečo z VGA na HDMI neexistuje.. kde si to kúpil??? Kúpil by som to aj ja... Poraď... poprípade ak si to kupoval u vás v obchode a nie cez net tak by sme sa nejako dohodli a by si mi to kúpil ak by si bol ochotný a poslal by som ti peniaze... to by sme sa už cez súkromnú správu dohodli...
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Áno, možno preto, lebo cez HDMI sa prenáša zároveň aj zvuk
V každom prípade mi napíš SS nech na teba nezabudnem, a keď pôjdem v utorok do LV tak mrknem ten obchod, kde som to kupoval.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže som sa bol opýtať. Na sklade ten model čo mám ja už nemajú a ani to už vraj neobjednáva, lebo to nikto nekupoval. Pozrel mi ale v katalógu konvertory, ktoré sú teraz dostupné a odporučil mi konvertor z VGA do HDMI (HCV0101). Objednať sa to ale u nich nedá. Takže skús pohľadať na nete alebo sa opýtaj u vás v predajni. Skúsil som to vygoogliť a vyzerá to ako môj konvertor, takže to fungovať bude.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže som sa bol opýtať. Na sklade ten model čo mám ja už nemajú a ani to už vraj neobjednáva, lebo to nikto nekupoval. Pozrel mi ale v katalógu konvertory, ktoré sú teraz dostupné a odporučil mi konvertor z VGA do HDMI (HCV0101). Objednať sa to ale u nich nedá. Takže skús pohľadať na nete alebo sa opýtaj u vás v predajni. Skúsil som to vygoogliť a vyzerá to ako môj konvertor, takže to fungovať bude.
- Prílohy
-
- hdmi-to-vga-converter.gif
- (18.2 KiB) 45 stiahnutí