Nevera :( ?!
-
Peter_Retep
VIP
Re: Nevera :( ?!
tu psychologiu negeneralizujte...ale z povahu prispevku autora temy vidno ze dievca nie je prave poveim to na rovinu psychicky v poriadku. ked som praxoval v istej institucii kde som sa zaoberal tyranymi zenami tak som mal moznost zucastnit sa aj jej rozhovoru so psychologickou a verte tomu ta zena odtial vychadzala v lepsom stave. len na margo mojho predosleho prispevku. a teraz koncim lebo som uz moc OT 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
a tu si podla mojej skusenosti robil najvacsiu chybu, ale bohuzial je to v povahe, ja budem robit vzdy to iste asi...tak ako aj ty...pikiliki napísal:, dal som jej všetko čo som mohol...
sorry za OT, ale nedalo mi to...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm,obdobie na sracky som mal aj ja ,poradim ti ,nechaj ju ist kam chce ,nechapem niekoho kto dokaze svoju polovicku podviezt ,ja som si isty ze aj keby som bol s nahou zenskou ktora po mne ide v posteli tak by som sa ovladol a odisiel prec v ramci vernosti a mojej lasky ,skratka som uz taky ,
chalan trapis sa ,trapil si sa a ak s nou aj ostanes tak sa trapit aj budes ....
stoji ti to za to ? nie
si mlady tak mysli na buducnost s nejakoy peknou milou babou ktora nestihla za svoj mlady zivot mysliet na smrt ,
napokon troska OT : na co by aj myslela ved 2012 ideme vsetci kaput
chalan trapis sa ,trapil si sa a ak s nou aj ostanes tak sa trapit aj budes ....
stoji ti to za to ? nie
si mlady tak mysli na buducnost s nejakoy peknou milou babou ktora nestihla za svoj mlady zivot mysliet na smrt ,
napokon troska OT : na co by aj myslela ved 2012 ideme vsetci kaput
-
Peter_Retep
VIP
nebudeme...ja mam doma konzervu a na tej je datum spotreby do 2013 
-
Janio
Zablokovaný
Peter vieš že tvoja konzerva zachránila ľudstvo ? 
všetkým moc ďakujem 
-
NuSuey
Professional
prezradis ako to dopadlo?
Z povahy autora a predchádzajúcich príspevkov hádam, že jej odpustil a teraz je akože všetko v "poriadku". No keby som sa mýlil, tak by to bolo asi lepšie pre toho chalana, ktorého by si vážilo strašne vela báb mimochodom...