F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
skusat a skusat, pripadne nech vytvorite naipak alebo niekto iny, toto sa stava, mas Xp?
Neviete náhodou ako nastaviť aby mi silnejšie brzdili brzdy?Lebo keď iba raz stlačím klávesu priradenú na brzdenie tak brzdí úplne slabo a musím ju niekoľko krát znova pustiť a znova podržať aby bolo brzdenie účinnejšie.Dík
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ak by mal niekto zaujem si zahrat MP cez Hamachi tak sa pridajte do siete formulesvk heslo:formulesvk
treba mat Hamachi 1.0.1.5 a vypnuty firewall a spravit tento postup:
1. go to start > run... > type regedit and press enter;
2. now, using the left pane, go to HKEY_CURRENT_USER > Software > Classes > Software > Microsoft > and click on XLive;
3. now right click in the right pane > New > String Value > and name it ConnectionOverride;
4. right click on the new value > Modify... > and type Local Area Connection 2 and press ok.
tento postup je zaruceny funguje vsetkym
a mozme drtit
treba mat Hamachi 1.0.1.5 a vypnuty firewall a spravit tento postup:
1. go to start > run... > type regedit and press enter;
2. now, using the left pane, go to HKEY_CURRENT_USER > Software > Classes > Software > Microsoft > and click on XLive;
3. now right click in the right pane > New > String Value > and name it ConnectionOverride;
4. right click on the new value > Modify... > and type Local Area Connection 2 and press ok.
tento postup je zaruceny funguje vsetkym
a mozme drtit
Keď dobre viem, tak v Boxe cez monitor ktorý je na monoposte, posledný výber a tam budeš mať Brakes. Tam si nastavíš úroveň 
No ja som vyskúšal už všetko možné ako spustiť hru aj s tým aby fungovalo SAVE, ale nepodarilo sa....robil som presne to isté ako je na tom videjku, ale nepomoho to, fakt už neviem čo mám vyskúšať....asi sa len na to vysrať a odinštalovať to.
Skúsil som viacero návodov pre spustenie cez lan F1 ukáže mi sezóny potom dám F12 potom kliknem na join seasson , avšak vždy connection failed, pretože mi napíše unable to join sesasson , skúšal som aj vypnút zapnúť net, aj pomocou teknohelper a nič z toho vždy to isté vie niekto poradiť ?
-
MP4-27
Guru wannabe
aku mas verziu Hamachi a aky mas OSGoksi napísal:Skúsil som viacero návodov pre spustenie cez lan F1 ukáže mi sezóny potom dám F12 potom kliknem na join seasson , avšak vždy connection failed, pretože mi napíše unable to join sesasson , skúšal som aj vypnút zapnúť net, aj pomocou teknohelper a nič z toho vždy to isté vie niekto poradiť ?
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 23:21)
Kto ma zaujem zajtra okolo 16.00 na Hamachi...hra sa Kanada,Malaysia,Cina,Turecko...kedze podaktori hrame na klavesnici takze dovolena trakcna kontrola a povinne boxi
som zvedavy kolko vas bude
Sapo a kevin19 dik za nadhernu hru ktoru som vyhral
Kto sa prida?
napiste mne alebo MP24 SS...
kariera pre mna po zisteni cara "hrania s ludmi"
prestala mat zmysel...
Al nebude nikdy jazdit a drzat stopu a branit ako clovek
kariera pre mna po zisteni cara "hrania s ludmi"
zeby som si spojazdnil ten MP ked to tak vsetci chvalite hehe ?? :DD
zajtra by sme mohli zahrat? , podla ktoreho navodu ste hrali?
vyp net pred spustenim a po spustenui zapnut?
Ci nejaky iny?
vyp net pred spustenim a po spustenui zapnut?
Ci nejaky iny?
regedit, ale niekto musi dat Local Area Connection 3 (alebo 4,5...)
Ak mu to nejde s 2jkou nech skusa dalej. A pred hrou vypnem sietove pripojenie, po spusteni ked som novinaroch tam ALT+TAB a znovu zapnem, pockam, kym nabehne HAMACHI a najde hru (ak je vytvorena)
Ak mu to nejde s 2jkou nech skusa dalej. A pred hrou vypnem sietove pripojenie, po spusteni ked som novinaroch tam ALT+TAB a znovu zapnem, pockam, kym nabehne HAMACHI a najde hru (ak je vytvorena)
No my sme to davnejsi skusali vsetko islo, vcera niekto vytvaral podla hentoho navodu s RegEdit a blbostami, to mi naslo, ale nedalo sa napojit, podla mna zbytocne zlozity navod.
-
Shamway
Professional
Zarucene funguje SAPOv navod...len treba vypniat net, aj ked sa napajate
-
hojko
Site Admin
K comu je potrebne vypinant net??? Nie je vyhodnejsie spravit zoznam serverov a IP adries, kam sa hra pripaja a bloknut to, ci uz cez firewall alebo hosts subor???
Net je treba vypnut nato, leno ked sa hra normalne zapne v GFWL je normalne ako network : Local Area, ale ked sa vypne nez , zapne hra a potom zase zapne net, v GFWL uz je Network Hamachi.
-
MP4-27
Guru wannabe
jj pridavam sa k tvojmu nazoru ked uz urovni Legend sme davali pol sekundu na kolo tak to je mockevin19 napísal:Kto sa prida?napiste mne alebo MP24 SS...
kariera pre mna po zisteni cara "hrania s ludmi"prestala mat zmysel...
Mohli by sme dat dnes race, trebars suzuku, ked dnes bola
. A ako to hrate s pomocnikmi?.
A treba ten regedit spavit?
-
MP4-27
Guru wannabe
trakciu a boxi mam zapnute mno je viac navodov ako to mozes spravit a regedit je jeden z nichPascalwb napísal:Mohli by sme dat dnes race, trebars suzuku, ked dnes bola. A ako to hrate s pomocnikmi?.
Dneska by som zahral. Kto sa prida? Icq mam v profile, staci napisat.
EDIT: Tak sme si pekne zahrali, jednemu to neslo, no co uz. Niekedy si to este zopakujeme.
EDIT: Tak sme si pekne zahrali, jednemu to neslo, no co uz. Niekedy si to este zopakujeme.