ahojte,
chcela by som sa spýtat či treba na Pc aktualizovať túto aktualizáciu na Avast:
MS10-070: Description of the security update for the Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 on Windows XP, Windows Server 2003 (64-bit), Windows Vista, and Windows Server 2008...
nachádza sa to na tejto stránke:
http://support.microsoft.com/kb/2416447
díky moc za pomoc.
P.S. Viem, že mojej sestry chalan vravel že nejakú aktualizáciu netreba aktualizovat.
Pc aktualizacia...
Re: Pc aktualizacia...
dobra aktualizacia nieje nikdy zla
aktuallizacia znamena ze by sa mali opravit nejake skryte chyby SW, takze ak si to program pyta sam tak kludne ju mozes nainstalovat ale zasa ked si s tym avastom spokojna ako beha teraz tak sa nic nestane ked to budes ingnorovat
aktuallizacia znamena ze by sa mali opravit nejake skryte chyby SW, takze ak si to program pyta sam tak kludne ju mozes nainstalovat ale zasa ked si s tym avastom spokojna ako beha teraz tak sa nic nestane ked to budes ingnorovat
A dalej tam ešte je
A security issues has been identified that could allow an attacker to compromise your Windows based system that is running Microsoft net framework and gain acces to information.
Mám to dat podla teba?? dííky
A security issues has been identified that could allow an attacker to compromise your Windows based system that is running Microsoft net framework and gain acces to information.
Mám to dat podla teba?? dííky
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Bože avast... Čím máš lepšiu verziu avastu (alebo to je jedno čoho či winu, alebo directu tak je to pre teba lepšie)
Takže podľa mňa určite by si to mala nainštalovať nič zlého sa nestale len by ti to malo šľapať rýchlejšie...
Takže podľa mňa určite by si to mala nainštalovať nič zlého sa nestale len by ti to malo šľapať rýchlejšie...
dííky mooc:) Už som tak spravila:)