FIFA 2011 - NEXT GEN
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
to by si mal vediet ty 
kto by si zahral cez gamerangera online ?? nech posle SZ dohodneme sa
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Malo by to byť RBPaťko napísal:to by si mal vediet ty
celkovo je to úplne iná hra ako FIFA 10 na PC.Ale škoda,že tam nedali ten GoalKeeper mod
aj mna to hneva ale ze buduci rok ho daju aj do PC verzie
povedze mi niekto ako mam dat gol z centru alebo rohu... absolutne neviem hlavickovat... v 10tke som hral na legendarni a v poho som vyhraval cize lama niesom ale v11ke toto vobec neviem.. ked sa dostanem ku hlavicke tak to vacsinou nieze ponad branu ale vedla brany ide 
-
Ba-Yo
Light Professional
mizuno: FIFA11 je trošku viac realistickejšia ako predošlé diely... budeš sa musieť prispôsobiť ... a nakoniec : veď to hráš iba mesiac 
//Darcovi K
:Ako si si stihol všimnúť ,napísal som ,,realistickejšia ako predošlé diely" a nie ,že je hra totožná s realitou.
//Darcovi K
-
Anem
Star
vraj je to ale sprostosť ak chceš hrať za nejaký lepší tímlauro napísal:aj mna to hneva ale ze buduci rok ho daju aj do PC verzie
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 10:48)
skúšaj a skúšaj ja dám z 10 hlavičiek možno 2 góly väčšina ide ďalek nad bránu niekedy aj trošku nepochopiteľne keď ho nikto nenapadá a má na usmernenie dosť času...mizuno napísal:povedze mi niekto ako mam dat gol z centru alebo rohu... absolutne neviem hlavickovat... v 10tke som hral na legendarni a v poho som vyhraval cize lama niesom ale v11ke toto vobec neviem.. ked sa dostanem ku hlavicke tak to vacsinou nieze ponad branu ale vedla brany ide
ktpo by chcel zahrat cez hamachi tak nech napise SS
dohodneme sa 
ako sprostost ? mal si tu skusenost si to sam vyskusat ?? vsak ak je to take nieco ako Be a Pro tak si myslim ze tam si vytvoris brankara a zacinas niekde v slabsom tyme a postupne sa vypracujesAnem napísal: vraj je to ale sprostosť ak chceš hrať za nejaký lepší tím
-
Anem
Star
si snáď slepý? napísal som vraj to značí že som si to ešte nevyskúšal ale odniekoho počul (presnejšie od kamarátov)... a to preto lebo tam stojíš ako puk 90 minút a možno 2x sa ku tebe dostane loptalauro napísal:
ako sprostost ? mal si tu skusenost si to sam vyskusat ?? vsak ak je to take nieco ako Be a Pro tak si myslim ze tam si vytvoris brankara a zacinas niekde v slabsom tyme a postupne sa vypracujes
neviete ze ci musi byt fifa vypnuta pred tym ako idem hrat cez gameranger? lebo on ju sam zapne... ale ja ju chcem mat zapnutu uz predtym a tak sa napojit
pofrci mi to na tomto?
CPU: Intel Core i3 350m 2x2,27ghz
RAM: 4GB DDR3
GRAF. KARTA: ATI Radeon HD 5145 512MB
Windows 7 Home Premium 64-bit
je to notebook(ASUS K52J series)
CPU: Intel Core i3 350m 2x2,27ghz
RAM: 4GB DDR3
GRAF. KARTA: ATI Radeon HD 5145 512MB
Windows 7 Home Premium 64-bit
je to notebook(ASUS K52J series)
Vyskusaj demo a uvidis.
stahujem full. tak uvidim. uz len 1,30hod.
Daj vediet ako ti to ide. Mam notebook podobnej konfiguracie, tak som zvedavy. 
Sapo: pojde ti to na plnych kedze ja mam Notebook HP PAVILION dv5-1160/ C2D T5800/ 15.4" WXGA BV/ 3GB/ N9600 512MB/ 320GB 5.4k a ide mi na max detailoch 
No tak 9600 je o dost vykonnejsia ako HD5145. Ale FIFA 10 mi isla na full.
Mate niekto problem, že vam to nechce spustit pod vistou 64 mbit???Viete to nejak obist? Skusal som to pustit v kompatibilite s XP SP2 aj ako spravca, ale stale to ma problem...prosim poradte. Vypisuje, že fifa.exe sa neda spustit v dosledku nekompatibility so 64- bitivým systémom Windows.
neviete mi pls poradit?
s niektorymi hracmi nemozem cez gameranger hrat a to s tymi, ktori su kurzivom (sikmym pismo), ked vojdu do mojej room, alebo , ked vytvaraju oni, tak som kurzivom ja. co s tym mam spravit pls, aby som mohol zahrat aj s nimi? neviete mi niekto poradit pls?
dik
s niektorymi hracmi nemozem cez gameranger hrat a to s tymi, ktori su kurzivom (sikmym pismo), ked vojdu do mojej room, alebo , ked vytvaraju oni, tak som kurzivom ja. co s tym mam spravit pls, aby som mohol zahrat aj s nimi? neviete mi niekto poradit pls?
dik