Neznášam chémiu, fyziku.....

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mklose11
Amateur
Amateur

Neznášam chémiu, fyziku.....

Príspevok od používateľa mklose11 »

Čaute...som obyčajný gymplák...druhák...v prvom ročníku som mal samé jedna, no teraz sa to začalo trochu meniť. Neznášam predmety ako biológia, chémia, fyzika, matika, no na druhej strane excelujem z dejepisu a angličtiny a prakticky mám dobrý všeobecný rozhľad. V nudúcnosti chcem študovať právo len sa bojím, že v prípade, keď vypustím tieto NENÁVIDENÉ predmety, tak budem mať z nich trojku, tak budem mať problém s prijatím na VŠ. A na druhej strane, keď sa ich začnem bifľovať tak mi prepne :D Ako sa na to pozeráte vy ?
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Neznášam chémiu, fyziku.....

Príspevok od používateľa ColdRain »

na pravnickych fakultach kde stoji zato ist sa robia prijimacky...ale vypustat ich uplne je blbost, uz len koli vseobecnemu rozhladu a pokoju v rodine, zasa take tazke to nie je...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kludne sa na to vyser ak nechces ist na komenskeho (lebto tam kukaju na vysvedcenie)- ak chces ist na ine unoverzity tak sa tie predmety ucit nemusis. ja som bol riadny kok z chemie a fyziky (trojky stvorky - ostatne za jedna) a uz som v poslednom rocniku na prave. takze si sam vyvod zavery
mklose11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mklose11 »

Tak mne samotní rodičia povedali, že keď to nebudú štvorky, tak pohoda :D Potreboval som to počuť od iných ľudí... A všeobecný prehľad z tých predmetov mať budem, len nechápem prečo musím vedieť čo sú to p5 prvky, alebo čo je to izochorický dej :D

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 12:49)
Peter_Retep napísal:kludne sa na to vyser ak nechces ist na komenskeho (lebto tam kukaju na vysvedcenie)- ak chces ist na ine unoverzity tak sa tie predmety ucit nemusis. ja som bol riadny kok z chemie a fyziky (trojky stvorky - ostatne za jedna) a uz som v poslednom rocniku na prave. takze si sam vyvod zavery
A na UK asi ísť nechcem lebo ako som počul je to tam o ničom....
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

mam rovnaky problem s tym, ze ja zas dejepis, chemiu a biolu nemam rad ale matika a fyzika pohoda, tiez som mal ciste 1-ky v prvom rocniku, ale teraz mam takeho citaka ze to ciste 1ky nebudu. Zbytocne sa stresujem, proste co mam z toho ze z bioly alebo dejaku mam vsetko nabiflene na konci mam 1ku ale o mesiac viem z toho velke hovno.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Gymnázium má široký záber, je prirodzené, že sa začínaš profilovať. Sústreď sa na to čo ťa baví a do nejakej tej trojky tú chémiu snáď zvládneš.
robert656
Medium Star
Medium Star

gymazium najhorsia skola aka moze byt, bohuzial v sirokom okoli niet nejakej dobrej skoly, ktora by bola zamerana na smer aky chcem.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Netvrdil by som, že najhoršia, väčšinou tam sú vysoké nároky a ak si technickejšie zameraný a plánuješ technickú VŠ sú aj lepšie školy, kde nebudeš tak zaťažovaný napr. dejepisom. Má to aj svoje nevýhody, napr na strojárinách sa zídu často žiaci, ktorí nemajú žiadne ambície a v takom prostredí sa chtiac nechtiac znižujú nároky a nevytvára sa žiadne konkurenčné prostredie. Na druhej strane ak chceš ísť študovať niečo humanitné tak lepšia škola nie je.
robert656
Medium Star
Medium Star

Tak čo sa týka humánnych vied, tak to súhlasim. Ale humánne vedy sa študovať rozhodne nechystám, chystám sa na techniku do BA. Aj keď to bude asi trochu zvláštny pocit na konci, ak na vysvedčku iná známka ako 1ka :D Ale kašlem na to. Nebudem sa stresovať pre blbý dejepis a chémiu.
Napísať odpoveď