Predam, alebo vymenim za: [dosku socket 775 - najlepsie p45 a novsie, 2-4GB DDR2 ram] tieto veci:
1) Athlon XP 1800+ s chladicom, MB MSI socketA sis745 chipset, 2x256MB DDR, GK nvidia 440MX 64MB, Zvuk SB Live 5.1, 80GB disk (trochu hlucny, ale funguje)
- funkcny zaklad pc, len spolu
2) WD MyBook World Edition 500GB - sietovy disk (60€)
- kupil som namiesto neho vacsi SATA externy disk, nainstalovany torrent klient transmission, nieco pre power userov, ja uz nemam tolko casu sa s tym hrat...
3) Dlink DSL Wifi Router DSL-G664T
- mam novy z akcie, tento uz nepotrebujem.
Pri nevyhodnej ponuke nepredam, predavam aj inde, posielam aj postou, inak osobne v BA.
//autoeditácia príspevku (03 Okt 2010, 14:31)
up
I/P/V: Starsie PC, Sietovy disk, ADSL router
Re: I/P/V: Starsie PC, Sietovy disk, ADSL router
ahoj.
vzal by som ten disk osobne v ba. teda ak by si bol ochotny pockat do 11 oktobra (cas vyplaty) a prilozil screen z nejakeho programu co zobrazi ako na tom disk je.
vzal by som ten disk osobne v ba. teda ak by si bol ochotny pockat do 11 oktobra (cas vyplaty) a prilozil screen z nejakeho programu co zobrazi ako na tom disk je.
Ak niekto nebude mat vazny zaujem ho kupit (napr. za vyssiu cenu, tak na teba pravdepodobne pocka 
S tym screenom to bude problem, ten disk totiz funguje ako linuxove pc v sieti a bezi na nom samba server. Vazne neviem ako by sa dal spravit screen...
Skusim sa na to pozriet, ale velke sance tomu nedavam.
S tym screenom to bude problem, ten disk totiz funguje ako linuxove pc v sieti a bezi na nom samba server. Vazne neviem ako by sa dal spravit screen...
Skusim sa na to pozriet, ale velke sance tomu nedavam.
ok. netrap sa testom. beriem ho hned mas sukromnu spravu.
WD MyBook World Edition 500GB
este je aktualny, volny? mal by som zaujem, osobka v BA
este je aktualny, volny? mal by som zaujem, osobka v BA
Predaj WD MyBook World Edition 500GB je pozastaveny.
Po nejakom case som ho zapol, 4 dni fungoval normalne, no ked som chcel vcera skopirovat vsetky data z neho tak sa mi to nepodarilo. Po chvile kopirovania mi vyhodilo, ze disk sa neda najst a stale dookola. ked chcem skopirovat menej suborov tak to ide, pozerat filmy z neho idu ale ked chcem skopirovat 100GB z neho tak po par minutach kopirovania akoby zamrzol.
Nechcem niekomu predat nieco co nie je 100% funkcne. Skusim ho reklamovat a potom uvidim.
Aktualny je zatial uz len predaj toho ADSL Wifi Routera...
Po nejakom case som ho zapol, 4 dni fungoval normalne, no ked som chcel vcera skopirovat vsetky data z neho tak sa mi to nepodarilo. Po chvile kopirovania mi vyhodilo, ze disk sa neda najst a stale dookola. ked chcem skopirovat menej suborov tak to ide, pozerat filmy z neho idu ale ked chcem skopirovat 100GB z neho tak po par minutach kopirovania akoby zamrzol.
Nechcem niekomu predat nieco co nie je 100% funkcne. Skusim ho reklamovat a potom uvidim.
Aktualny je zatial uz len predaj toho ADSL Wifi Routera...
ok, ak by sa podaril vyreklamovat za novy, napis mi 
Router predany, pc predany, predaj disku zruseny...
Mozeme to tu zamknut
Mozeme to tu zamknut