stat sa postavou svojho hrdinu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

stat sa postavou svojho hrdinu

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) Kolki z vas by sa dokazali vzdat vsetkeho aby si mohli splnit sen? Vzdat sa rodiny, priatelov, znamych, prostredia, tohoto sveta, zivota, zdravia..... Nie sen o milionarovi na ostrovceku majuc same zeny okolo seba.
Uvediem par prikladov mozno to niekto aj pochopi a chyti sa. Kto by napr teraz vymenil svoj zivot za situaciu na skutocnej lodi Destiny, miliony svetelnych rokov od zeme, pokial by sa dalo. Kto by presiel skutocnou hviezdnou branou, mozno bez moznosti navratu , ako sla prva vyprava. Kto by siel na misiu keby mu pred domom zastala normandy SR-2 .....
:smt006 prikladov je strasne vela, mozte ich uvadzat vy, u kazdeho su isto iste ine, ale jedno co viem je ze ludia sa delia na dve skupiny, ti ktori by naozaj sli, a ti ktori by nesli, ostali, . . . .

nooo podme, neverim ze nikto by sa rad nerozhodoval medzi modrou a cervenou tabletkou (matrix) , alebo nikto nechcel mat laserovy mec, alebo jazdit ako michael knight, v Kitt-ovi
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: stat sa postavou svojho hrdinu

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A tvoj sen hrdinu je aký?
Dedko večerníček? Zabávaš ľudí na polovičný úväzok... Snáď to pochopíš : )
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja chcem mať laserový meč, pričom sa nemienim vzdať ničoho. A ani netreba, aby som sa stal Skywalkerom, nechcem predsa, aby môj foter prešiel k darkside, nechcem elektronickú časť ruky a nechcem mať za priateľa furryho. Ja by som sa jednoducho stal lepším Skywalkerom.
Prílohy
facepalm.gif
o\
(654.77 KiB) 1083 stiahnutí
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

A čo tak vypnúť počítač/televíziu a začať žiť v reálnom svete????
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Pinhead napísal:A čo tak vypnúť počítač/televíziu a začať žiť v reálnom svete????
sa neda, mam abstak na mass effect, a zasnem nad DSR-kou kalibru 50 . . . vselico mi beha po rozume, ...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

tebe vzdy :)
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Otázka znie, chceli by ste byť skutočne hrdinom? Na prvý pohľad to vyzerá super, no vážne by ste chceli? Ja nie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal::) Kolki z vas by sa dokazali vzdat vsetkeho aby si mohli splnit sen? Vzdat sa rodiny, priatelov, znamych, prostredia, tohoto sveta, zivota, zdravia..... Nie sen o milionarovi na ostrovceku majuc same zeny okolo seba.
Uvediem par prikladov mozno to niekto aj pochopi a chyti sa. Kto by napr teraz vymenil svoj zivot za situaciu na skutocnej lodi Destiny, miliony svetelnych rokov od zeme, pokial by sa dalo. Kto by presiel skutocnou hviezdnou branou, mozno bez moznosti navratu , ako sla prva vyprava. Kto by siel na misiu keby mu pred domom zastala normandy SR-2 .....
:smt006 prikladov je strasne vela, mozte ich uvadzat vy, u kazdeho su isto iste ine, ale jedno co viem je ze ludia sa delia na dve skupiny, ti ktori by naozaj sli, a ti ktori by nesli, ostali, . . . .

nooo podme, neverim ze nikto by sa rad nerozhodoval medzi modrou a cervenou tabletkou (matrix) , alebo nikto nechcel mat laserovy mec, alebo jazdit ako michael knight, v Kitt-ovi
tak tu som nerozumel ničomu. Asi by som mal začať pozerať nejaké cool seriály s hrdinami. A teda nie, nechcel by som byť hrdinom. Mám život s ktorým som sokojný a nepotrebujem aby si o mne tebe podobný písali na nete a vzrušovali sa nad mojími komiksami
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

K téme : som realista , môj sen sa vyvíja v každej novej sekunde , takže neriešim , či budem super man , Batman alebo Spider Vepř ...
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

chcem byt ako Clark Kent najma pri fyzickej praci :lol:
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »