TrackMania Nations Forever
Re: TM Nations Forever
Po dlhej dobre som sa rozhodol, že začnem hrať TMu, a videl som, že na serveroch sa spúšťa hudba od uživateľov, viete niekto ako môžem pustiť hudbu na serveri tak aby ju počuli aj ostatní?
Re: TM Nations Forever
98% hráčov má pustenú aj tak vlastnú hudbu, všetko záleži od nastavení servera, či má jukebox alebo iný plugin. najlepšie sa je spýtať na servery
Re: TrackMania Nations Forever
Tak Jukebox je na serveri, lenže to prehráva custom hudbu ktorá je priamo na serveri.
A ešte otázka, Filipito keď si už sem písal. Kde hrávaš? Viete mi poradiť nejaký kvalitný server kde sú dobrí a varankujem sa razdva?
A ešte otázka, Filipito keď si už sem písal. Kde hrávaš? Viete mi poradiť nejaký kvalitný server kde sú dobrí a varankujem sa razdva?
hrávam už len na TMR island 1 a 2. Nemecké United servery, vysoká úroveň hry + super hráči a dosť veľa slovákov
-
lowmanek
Light Professional
Nedáme niekedy nejaký turnaj v tmnf?
som sice zaciatcnik...ale mohla by byt fun 
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ja kedby som trosku natrenoval tak by som vas mohol potrapit 
Tm hram uz skoro rok... a stale ma to nahananie stotiniek a presnych slideov bavi aj ked mam len TMN a nie TMUF... Na Slovensku je mnozstvo dobrych serverov napr. Amater ktory sa uz velmi dlho drzi aj ked su tam len nadea...
-
Nicolas Black
Amateur
Jeden z velmi kvalitných servrov je slovenský AMATER, a hrávajú tam dost dobry skilleri... potom su tu samozrejme ste aj ZERO servre, ale tie sú väčšinou len na získvanie LP... ak sa chces pobavit (kedze sucastou servrov je aj chat) tak jednoznačne Amater... cez deň tam je v pohode aj 20+ hracovSSemteXX napísal:Tak Jukebox je na serveri, lenže to prehráva custom hudbu ktorá je priamo na serveri.
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 6:51)
S@nchez... nieco proti nadeam?susko8 napísal:Tm hram uz skoro rok... a stale ma to nahananie stotiniek a presnych slideov bavi aj ked mam len TMN a nie TMUF... Na Slovensku je mnozstvo dobrych serverov napr. Amater ktory sa uz velmi dlho drzi aj ked su tam len nadea...
Nicolas Black napísal: Jeden z velmi kvalitných servrov je slovenský AMATER, a hrávajú tam dost dobry skilleri... potom su tu samozrejme ste aj ZERO servre, ale tie sú väčšinou len na získvanie LP... ak sa chces pobavit (kedze sucastou servrov je aj chat) tak jednoznačne Amater... cez deň tam je v pohode aj 20+ hracov
ja som to teraz zacal s kamosmi hravat a pri tom volavame cez skype .... vsetci mame vytvorene vlastne auta kazdy to svoje vidi ale ostatnym vidime iba predvolene slovenske auto ako urobit aby sme si navzajom videli auta ?
-
Shamway
Professional
kupit si origo
-
Grim
Darca
...veď tá hra je zadarmo...
-
Shamway
Professional
pokieal chces, aby ostatni videli tvoje skiny, avatary a pod musis si kupit Trackmania United Forever
-
Grim
Darca
...beriem späť...
Tym ze Nadeo (ubisoft) blokol nations tak znicil tuto hru pride o vacsinu hracov ale aj tak bude ziskovy..
-
Yos
Professional
takmer kazdemu ide o to aby bol ziskovy. Aj tak sa to teraz da obehnut nejakym divnym sposobom pridavanie favourite serverov, neskusal som to, mam origo, ale videl som to na nejakych forach.
da sa obist.. ale aj tak... zanikli skoro vsetky cz a sk klany.. Kdesi som cital ze nadeo v tom ide nevinne nevies o tom nieco ?
-
Yos
Professional
Maju v tom prsty "geniovia" z Ubisfotu, nakolko sa zachvilu vyda Trackmania2 tak chcu vytrieskat este nejake peniaze na "uz zaniknutej free" hre.Ale ked si to zoberes 10e za hru. ktora ta bavi a pri ktorej stravis cas sa oplati. Teda z moje strany uz nie, nakolko som ju kupoval za 25e
. Proste to uplne dosrali. Teraz to bude hrat len hrsta hracov, ostatni na to zanevru, lebo hrat len na 3 serveroch sa im neoplati
-
xjojox2246
Star
co mam robit ked mi toto vypise a som aj na Freezone servery??
a ako urobim take meno ako na obrazku 2??
a ako urobim take meno ako na obrazku 2??
-
Space5800
Medium Professional
1. Počkaj jedno kolo a ďalšie už budeš môcť hrať. Po 5 kolách zasa budeš ako spectator.
2. http://usethefuckinggoogle.com/ (farebny nick trackmania)
2. http://usethefuckinggoogle.com/ (farebny nick trackmania)
hh po roku a pol to tu opat ozivim 
perfektna hra ale mam 2 otazky
na blogu niekoho s nadea som cital ze body ktore ziskavate suvisia s umiestnenim a to nasledovne
100000 tolko ma vzdy len jediny hrac a to ten najlepsi
90000+ - top100
80000+ - top1000
70000+ - top10000
60000+ - top100000
ako je teda mozne ze mam cez 82200 bodov a priecku vo svete mam stale okolo 1100?
a druha otazka ako mozem ziskat viac ako 90000 bodov ked som doteraz server pre takych hracov nevidel (90 000 - 100 000)?
tiez sa pochvalim
perfektna hra ale mam 2 otazky
na blogu niekoho s nadea som cital ze body ktore ziskavate suvisia s umiestnenim a to nasledovne
100000 tolko ma vzdy len jediny hrac a to ten najlepsi
90000+ - top100
80000+ - top1000
70000+ - top10000
60000+ - top100000
ako je teda mozne ze mam cez 82200 bodov a priecku vo svete mam stale okolo 1100?
a druha otazka ako mozem ziskat viac ako 90000 bodov ked som doteraz server pre takych hracov nevidel (90 000 - 100 000)?
tiez sa pochvalim