//btw, ako dlho trva teraz priemerne shipping?
Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
neviem ake gps myslis, ale ja som mal asi dva roky neznackove cinske bluetooth gps so solarnym panelom (boh vie, ci fungoval
) a signal to chytilo za par sekund, jednoducho parada, bol som s tym velmi pokojny (akurat, ze to bolo vacsie ako telefon, ale v aute je to aj tak jedno)... no predpokladam, ze chces nejaku autonavigaciu, tak to by som ja nekupoval, ale radsej by som kupil normalne znackovu od ruky (netusim ake mapy idu do tych z dx, ale pri znackovych si to vies aj normalne naflashovat, updatnut, nahrat lubovolne mapy atd)
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mam uz asi 3. auto-Gps z Ciny(Prve som vymenil za vacsi display, na druhom sa mi podaril prasknut display lebo som ho mal pohodeny a narazil na zem, tretie mam doteraz)Marlo napísal:Ma za vas niekto tu GPS co tam ponukaju?
Funguje v pohode ci je to total shit?
Vsetky fungovali bez problemov, na vsetkych troch som si nahral sam IGO8 a bezi bez problemov doteraz neni problem nahravat nove mapy alebo iny navi software.
GPSsko mam odskusene, na SK cestach, polke EU ciest a ciest v USA-floride, ani raz ziaden problem
Shipping cca 14 dni, moze aj menej, moze aj viac, teraz ked sa blizsia vianoce, tak sa bude doba predlzovat
PS: Kde na slovensku dostanete 4,3" GPSko za cca 50 eur(tolko som zaplatil ja)
Cena lakava len ci s tym nie su problemy... mozno teraz nie ale co casom?
Ozaj a ako funguje dotykove ovladanie? Nezasekava sa?
Co je dany popis k GPS tak toho maju fakt vela.
chlapec10 ktoru mas ty a odkial si objednaval?
Ozaj a ako funguje dotykove ovladanie? Nezasekava sa?
Co je dany popis k GPS tak toho maju fakt vela.
chlapec10 ktoru mas ty a odkial si objednaval?
-
chlapec10
Addict
dotykove ovladanie bez problemov.
poviem ti tak, ze tento kus co mam teraz mam tusim cca 2-2,5 pol roka, zatial mu nic neni, a keby aj bolo, kupim si dalsi, a stale mam nizsiu cenu ako na SK, predsalen netreba si namyslat ze GPSka co predavaju v Datarte/Nay sa vyrabaju v Svajciarsku
mam model podobny tomuto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.38110
vyzera uplne rovnako(aj to oranzove lemovanie), GPSko je z kovu/hlinika, len na mojom nie su jacky na sluchatka/AV
Na setkych tychto GPSkach je WinCE, takze clovek si stiahne navi-SW aky chce, v mojom pripade IGO8, nahral som to na SD kartu, a hotovo, teraz mi staci len pichnut SD do PC, prepisem stare mapy novymi, a ide dalej.
poviem ti tak, ze tento kus co mam teraz mam tusim cca 2-2,5 pol roka, zatial mu nic neni, a keby aj bolo, kupim si dalsi, a stale mam nizsiu cenu ako na SK, predsalen netreba si namyslat ze GPSka co predavaju v Datarte/Nay sa vyrabaju v Svajciarsku
mam model podobny tomuto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.38110
vyzera uplne rovnako(aj to oranzove lemovanie), GPSko je z kovu/hlinika, len na mojom nie su jacky na sluchatka/AV
Na setkych tychto GPSkach je WinCE, takze clovek si stiahne navi-SW aky chce, v mojom pripade IGO8, nahral som to na SD kartu, a hotovo, teraz mi staci len pichnut SD do PC, prepisem stare mapy novymi, a ide dalej.
asi to bude toto ...
http://www.buyincoins.com/slim-4-3-touc ... _uploads=0
len cena sa zdvyhne ohladom dph
este je tu aj ebay... tiez celkom zaujimave ... ale tam sa este cena vysplha
http://cgi.ebay.com/5-0-Slim-GPS-NAVIGA ... 3cb17b4ea3
http://www.buyincoins.com/slim-4-3-touc ... _uploads=0
len cena sa zdvyhne ohladom dph
este je tu aj ebay... tiez celkom zaujimave ... ale tam sa este cena vysplha
http://cgi.ebay.com/5-0-Slim-GPS-NAVIGA ... 3cb17b4ea3
-
chlapec10
Addict
dan/clo som platil len pri prvom, ostatne dve mi presli bez doplatku
Tvoj link je na 5 palcovi, takze ten bude drahsi.
bol to skor tento: http://cgi.ebay.de/New-4-3-Car-GPS-Navi ... 4aa5417ba5
postovne tam je zadara.
ale ak nechces drazit, tak ten isty predajca predava priamo, za 45,- eur vratane posty: http://cgi.ebay.de/New-4-3-Car-GPS-Navi ... 4aa5417ba5
ono, aj keby to colnici zastavili, tak by si doplacal len 19% DPH , takze by si to mal dokopy za cca 54,- eur. Co si myslim ze stale dost slusna cena za 4.3' GPSko
Tvoj link je na 5 palcovi, takze ten bude drahsi.
bol to skor tento: http://cgi.ebay.de/New-4-3-Car-GPS-Navi ... 4aa5417ba5
postovne tam je zadara.
ale ak nechces drazit, tak ten isty predajca predava priamo, za 45,- eur vratane posty: http://cgi.ebay.de/New-4-3-Car-GPS-Navi ... 4aa5417ba5
ono, aj keby to colnici zastavili, tak by si doplacal len 19% DPH , takze by si to mal dokopy za cca 54,- eur. Co si myslim ze stale dost slusna cena za 4.3' GPSko
-
hojko
Site Admin
Kedze to je toho strasne vela, tak sa spytam par jednoduchymi otazkami, nech to nemusim cele citat:
1. Ked objednam do sumy cca. 100 dolarov, tak clo platit nebudem??? Keby nahodou aj ano, tak zaplatim len DPH z tej sumy???
2. Da sa platit len cez PayPal alebo aj normalne cez kreditku???
3. Ako dlho trva priblizne prichod balika???
4. Ked mam tovar, ktory ma free shipping a objednam si napriklad 5 az 10 takychto veci, povacsine drobnosti ako nejake klucenky, usb atd..., tak bude cela zasielka s postovnym zdarma???
K+
1. Ked objednam do sumy cca. 100 dolarov, tak clo platit nebudem??? Keby nahodou aj ano, tak zaplatim len DPH z tej sumy???
2. Da sa platit len cez PayPal alebo aj normalne cez kreditku???
3. Ako dlho trva priblizne prichod balika???
4. Ked mam tovar, ktory ma free shipping a objednam si napriklad 5 az 10 takychto veci, povacsine drobnosti ako nejake klucenky, usb atd..., tak bude cela zasielka s postovnym zdarma???
K+
Je individualne ci ti to na colnici otvoria, ale ak mas viacero kusov z toho isteho tovaru, colnikom to vadi (kazdopadne si to nechaj poslat ako darcek - bez loga DX). Plati sa myslim len paypalom. Postovne je vzdy gratis. Balik cestuje 3-7 tyzdnov, zavisi od rozostavenia planet.
-
zeto750
Medium Star
1. nie clo budes platit az od vyssej sumy (neviem presne akej niekto to tu bolo) zo 100 dolarov je to len DPH
2. beru len paypal
3. dodanie moze trvat od 40 dni v obdobi vianoc az po 9 dni (moj rekord)
teraz to chodi celkom rychlo takze ak nieco chces odporucam cim skor...
4. ano zdarma bude aj keby si objednal 100 veci ale odporucam si zaskrtnut BULKRATE ak beries viac veci a priplat si ten 1 cent tusim za nalepku ze je to GIFT a mas na 90% pokoj od colnikov..
Dufam ze vsetko
2. beru len paypal
4. ano zdarma bude aj keby si objednal 100 veci ale odporucam si zaskrtnut BULKRATE ak beries viac veci a priplat si ten 1 cent tusim za nalepku ze je to GIFT a mas na 90% pokoj od colnikov..
Dufam ze vsetko
-
chlapec10
Addict
v podstate ako pises vyssie, len s tym ze ak sa nemylim tak do 150,- eur je limit dokym platis LEN 19% DPH,zeto750 napísal:1. nie clo budes platit az od vyssej sumy (neviem presne akej niekto to tu bolo) zo 100 dolarov je to len DPH
2. beru len paypal
Dufam ze vsetko
Takisto neodporucam posielat vela veci spolu, lebo to zvacsuje pravdepodobnost colnikov, je viac menej jedno ci posles 100 veci jednym balikom, alebo 100 veci 100 balikmi s vynimkou mnozstevnych zliav(ked beres rovnaku vec), postovne je zadara stale
A s tym GIFT pre colnikov, to je uz davno blud, nic to nemeni na veci
-
zeto750
Medium Star
S tym gistom nesulhalasim aspon u mna ked som raz nedal tak to zhabali na colnici aj ked cena bola len 19€ a inokedy aj ked mam 30€ tak nic nezhabu aj ked to colnicou prejde...
-
chlapec10
Addict
nejdem sa s tebou hadat, ale stojim si za tym, co som povedal, gift negift uz davno ti to nepomoze, aspon nie v EU
-
Designer
Light Professional
Tak ako pise chlapec10. Na colnici ich vobec nezaujima či je na baliku gift alebo nieje. Tak isto ani ta nalepka za 1cent... Za posledne dva mesiace som z DX objednal veci asi za 300 eur a možem povedať že je to rozne. Stalo sa aj tak že vec stala 70 eur a nebola v colnom konani a stalo sa aj tak že stala 20 a bola. Tažko povedať, zrejme to záleži od konkretného človeka tam na colnici.
DPH je od 24 eur, CLO + DPH je od 150 eur.
Ak je balik zaradeny do colneho konania, posielaju list. Po prijati listu treba odoslat email s menom, cislom OP, dovodom prečo ste si objednali danu vec, a screenmi z DX a Paypalu. Ked na email neodpišu, znamena to že je všetko v poriadku a balik pride ako dobierka za pár dni.
DPH je od 24 eur, CLO + DPH je od 150 eur.
Ak je balik zaradeny do colneho konania, posielaju list. Po prijati listu treba odoslat email s menom, cislom OP, dovodom prečo ste si objednali danu vec, a screenmi z DX a Paypalu. Ked na email neodpišu, znamena to že je všetko v poriadku a balik pride ako dobierka za pár dni.
-
webmasterr
Medium Professional
ja len doplnim resp. opravim ze DPH sa plati od 22 €, a ze okrem emailu je mozne si ist vyzdvihnut balik aj osobne na colnicu, kde po predlozeni potrebnych dokladov dostanete balik ihned a nemusite nanho cakat pokial Vam ho dorucia (napr. ak to je surne, alebo ked mate blizko colnicu
), ale to uz bude vsetko napisane na tom papieri ktory Vam pride z colnice, takze je na Vas aky sposob si vyberiete 
Co je z Dealextremom?
objednal som si dva rozdielne baliky z asi 5 veci v kazdom znich.
vsetky boli oznacene Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season)
a uz cakam asi tyzden, a vobec tie objednavky nevybavili
objednal som si dva rozdielne baliky z asi 5 veci v kazdom znich.
vsetky boli oznacene Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season)
a uz cakam asi tyzden, a vobec tie objednavky nevybavili
-
chlapec10
Addict
blizsia sa vianoce, a je tam co tam je, neni tam napisane ze in stock, takze to moze ale nemusi trvat, napis im maila/ticket
Mám podobný problém akurát že od 26.9.2010 a od 7.10.2010 mam popis Waiting for Supplier nenapíše mi prosím niekto v angličtine krátku vetičku ako sa dotazovať v tickete ?
drakkenn: Waiting for supplier - caka sa na dodavatela. Ked napises / Hello what is with my order?
odpišu ti ze treba počkat alebo ked chces tak mozu ti vratit peniaze ak sa ti nechce cakat.
Oni maju teraz pred vianocami vela objednavok tak sa musi cakat dlhsie..
Mne vcera prisiel nož ktory som si objednal 12 dni pred zaciatkom skolskeho roka
odpišu ti ze treba počkat alebo ked chces tak mozu ti vratit peniaze ak sa ti nechce cakat.
Oni maju teraz pred vianocami vela objednavok tak sa musi cakat dlhsie..
Mne vcera prisiel nož ktory som si objednal 12 dni pred zaciatkom skolskeho roka
-
chlapec10
Addict
staci ked posles prazdny ticket na tu temudrakkenn napísal:Mám podobný problém akurát že od 26.9.2010 a od 7.10.2010 mam popis Waiting for Supplier nenapíše mi prosím niekto v angličtine krátku vetičku ako sa dotazovať v tickete ?