potrebujem nejake lieky
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
potrebujem nejake lieky
ahoj ludia ,velmi nerad sa na vas obraciam ,no som psychycky na dne ,problemy v praci a hlavne osobne problemy vo vztahu ,priatelka ma nechala ,prosim vas poradte mi nejake volne dostupne antidepresiva ak su ,chcel by som sa vyhnut lekarovi no surne to potrebujem lebo normalne chvilkami kolabujem ,nejedol som vyse dna ,mam v krku taku hrcu ze to nieje znesitelne
dakujem
-
Gyrxiur
Expert
Re: potrebujem nejake lieky
sak sa opytaj v lekarni, urcite daco maju
-
cORP.
Addict
idem tam vecer ,len som chcel vediet nejake odporucania
-
uplink
VIP
Voľnedostupné nie je nič čo by naozaj zabralo. Sú to len bylinky, alebo nejaké oblbováky, nič nezaberá. Zabehni ku cvokárke a najlepší bude seroxat, len an tom nebuď moc dlho, stane sa z Teba robot...
-
cORP.
Addict
dik moc ,vies tak ti poviem ,radsej by som bol teraz robot bez kusku citu ,lebo sa citim najhorsie ako sa len chlap citit moze
jj, volno predejne su na nic... musel by si si pravidelne varit cajicky z byliniek (lubovnik bodkovany) alebo jest jeho lisovanu formu aspon mesiac, aby si mal ucinnu hladinu... nie je sa treba hanbit a bat ist za odbornikom. je to sice dost "ponizujuce", ale ju tu na to aby ti ucinne pomohol.
-
cORP.
Addict
mate pravdu ,psychyatria vola
-
blitzkrieg
Professional
prečo by to malo byť ponižujúce ? zabehni psychologičke, porozprávaj sa s ňou ale to len v prípade ak nemáš nejakého blízkeho ktorý by bol ochotný ťa vypočuť ..určite si mladý a dopovať sa antidepresívami nieje zdravé ..to podstúp ak ti fakt nepomôže vykecanie sa niekomu
a keď tak si pozri túto stránku http://antidepresiva.info/index.php?stranka=leky a pohľadaj to niekde v lekárni ..malo by to byť bez predpisu
a keď tak si pozri túto stránku http://antidepresiva.info/index.php?stranka=leky a pohľadaj to niekde v lekárni ..malo by to byť bez predpisu
No ty mu dávaš..jackb napísal:jj, volno predejne su na nic... musel by si si pravidelne varit cajicky z byliniek (lubovnik bodkovany) alebo jest jeho lisovanu formu aspon mesiac, aby si mal ucinnu hladinu... nie je sa treba hanbit a bat ist za odbornikom. je to sice dost "ponizujuce", ale ju tu na to aby ti ucinne pomohol.
Normálne choď za lekárom, je to lekár ako každý iný. Dievčence chodia na gyndu, kde im cudzí chlap pozerá do pipinky a normálne existujú. To, že sa s nejakým lekárom pozhováraš je oproti tomu nič.
-
uplink
VIP
Pschologičke sa vyhni. Kopa kecov a obvykle zlá diagnóza. Psychologičky sú pre 15-18 ročné baby čo odkopol priateľ a pod. Psychiatrička je to pravé orechové. Psychiatrička pomáha telu a to je to čo teraz potrebuješ. Myslím že sebavedomie a pod Ti nechýba a tie cukríkové kecy Ti tiež nie je treba. Lieky dajú dokopy telo a mysel sa povezie automaticky následne za telom.
Ja osobne papám seroxat, lebo som mal parazity a pliesne v krvi, tie mi udreli na mnohé orgány [pečeň, slezina, žalúdok, črevá] a z nich som mal rôzne psycho-somatické [duševno-telesné] problémy [vnútorné krvácanie, dusenie, depresie - tie skutočné] atď. Seroxat dal dokopy telo a zvyšok sa ustálil spolu s ním - vrátane mysle a duše. U psychológov som akurát zabil rok, čo sa to len zhoršovalo a cpali do mňa tie oblbováky, magnézium a kalcium [ktoré mi znižovali akurát tak krvný tlak a bolo mi mdlo] a kecy, ktoré mi holý kkt pomáhaly. U psychiatričky to bolo po mesiaci preč - bez rečí, bez kecov, bez nejakých siahodlhých diagnóz a vyšetrení.
Keď máš pevnú mysel, máš zdravé telo, keď Ti ochorie telo, zoslabne Ti aj mysel, keď Ti zoslabne mysel, ochorie Ti aj telo. Je to previazané. Ak sa nedá odstrániť tak ľahko príčina, treba podporiť proťajšok.
Avšak na moju vrodenú agresivitu a debilitu tie lieky nezabrali
Ja osobne papám seroxat, lebo som mal parazity a pliesne v krvi, tie mi udreli na mnohé orgány [pečeň, slezina, žalúdok, črevá] a z nich som mal rôzne psycho-somatické [duševno-telesné] problémy [vnútorné krvácanie, dusenie, depresie - tie skutočné] atď. Seroxat dal dokopy telo a zvyšok sa ustálil spolu s ním - vrátane mysle a duše. U psychológov som akurát zabil rok, čo sa to len zhoršovalo a cpali do mňa tie oblbováky, magnézium a kalcium [ktoré mi znižovali akurát tak krvný tlak a bolo mi mdlo] a kecy, ktoré mi holý kkt pomáhaly. U psychiatričky to bolo po mesiaci preč - bez rečí, bez kecov, bez nejakých siahodlhých diagnóz a vyšetrení.
Keď máš pevnú mysel, máš zdravé telo, keď Ti ochorie telo, zoslabne Ti aj mysel, keď Ti zoslabne mysel, ochorie Ti aj telo. Je to previazané. Ak sa nedá odstrániť tak ľahko príčina, treba podporiť proťajšok.
Avšak na moju vrodenú agresivitu a debilitu tie lieky nezabrali

-
cORP.
Addict
uplink mam podobnu diagnozu ,som rodeny ko*ot ,resp. sa tak teraz citim ...
Podľa mňa to, že Ťa nechala baba nieje dôvod na návštevu psychiatra / psychológa. Dievčat vždy bolo a bude. Samozrejme ak ste boli spolu dlho, tak to zabolí, ale treba voľako prežiť. Kašli na antidepresíva (navykneš si na nich), prejde Ťa to samo, chce to len čas a nie blbé lieky. Držím palce 
-
Betarik
Professional
ak sa momentalne trapis par dni od kedy si sa rozisiel s priatelkou a trapi ta hlavne to , antidepresiva ti nepomozu skor naopak ... na to co prave citis bohuzial liek neexistuje ... skor by ti mozno pomohli lieky na ukludnenie ako je neurol alebo popripade cosi silnejsie xanax ... aspon mne to pomohle po rozchode ... ale davaj bacha je to k* navykove .... a prajem ti vela stastia aby si co najskor aspon scasti zabudol a nabuduce si rozmysli komu darujes celu svoju dusu 
-
lollo
Professional
ale do marie pi*e neverim ze si na tom az tak zle
a nie si jediny komu sa vsetko neruzoveje ber to tak ze robis veci ako najlepsie si vtedy vedel, nema cenu sa zase obracat dozadu a stale to rozoberat tym k nicomu nedospejes mozno vyzeram ako vesela kopa ale dnes som cital pekny myslienku:
co z toho ze clovek sa pekne usmieva a myslis si ze je stastny ked celu noc preplakal v slzach hlavu hore che to nejaky sport alebo nieco kde sa da dobre ventilovat btw netyraj sa a hlavne jedz
som na intaku cize viem ako to chodi... ked den or dva nejes lebo nestihas, a este jedna pripomienka
NIKDY NEBOLO TAK ZLE ABY NEMOHLO BYT ESTE HORSIE!!! cize hlavu hore

co z toho ze clovek sa pekne usmieva a myslis si ze je stastny ked celu noc preplakal v slzach hlavu hore che to nejaky sport alebo nieco kde sa da dobre ventilovat btw netyraj sa a hlavne jedz
NIKDY NEBOLO TAK ZLE ABY NEMOHLO BYT ESTE HORSIE!!! cize hlavu hore
-
javatar
Hardcore addict
presne viem ako sa citis... prezil som si taketo obdobie ked som nemohol jest, pracovat, spavat...
napisem ti co pomohlo mne
1. pravidelne a podla moznosti zdravo jedz, aj ked nasilu, pamatam si ze jest vtedy bolo utrpenie, siel som dole 9kg, ale proste musis
2. najdi si nieco z coho budes mat radost, je uplne jedno ci to bude cigaretka, ranne lenosenie... u mna to bola hudba
3. snaz sa udrzat zamestnany a v spolocnosti...
4. nevzdaj to...
napisem ti co pomohlo mne
1. pravidelne a podla moznosti zdravo jedz, aj ked nasilu, pamatam si ze jest vtedy bolo utrpenie, siel som dole 9kg, ale proste musis
2. najdi si nieco z coho budes mat radost, je uplne jedno ci to bude cigaretka, ranne lenosenie... u mna to bola hudba
3. snaz sa udrzat zamestnany a v spolocnosti...
4. nevzdaj to...
-
cORP.
Addict
nezazivam to prvy krat ,no teraz ma to akosi vzalo tak komplexne ,proste som sa psychycky zlozil aj ked viem ze totak nieje dobre ,skratka mi puklo srdce a nedokazem sa s tym vyrovnat ,hej ja to riesim tiez podobne ,sice sa neprekonam jest lebo mam akoby v krku balvan ,ale cigaretka a dramac mi pomahaju ,len ked ja mam vacsinou zenske nutkanie si pustit smutnu hudbu a revat jak male decko 
-
blitzkrieg
Professional
skúšal si nejaký šport ? skús rybárčenie ..určite niekde blízko sa nachádza nejaké jazero, potok, rieka kde sú nejaké ryby a starú udicu doma určite máte alebo si požičaj, dá sa pri tom skvelo relaxovať a zabudnúť na starosti (ale nie zasa každého to baví) ..ale na druhej strane rybárska stráž ..skús stráviť najbližší víkend niekde na disco, s kamarátmi, zabaviť sa, dať si pivo, pokecať, ak ti pomáha hudba ži ňou, všade kam pôjdeš proste počúvaj hudbu, pri takej kde sa ukludníš, hlavne neseď doma pretože si to budeš stále zhoršovať ...a tie antidepresíva si skúsil ? pomáha ti to ?cORP. napísal:nezazivam to prvy krat ,no teraz ma to akosi vzalo tak komplexne ,proste som sa psychycky zlozil aj ked viem ze totak nieje dobre ,skratka mi puklo srdce a nedokazem sa s tym vyrovnat ,hej ja to riesim tiez podobne ,sice sa neprekonam jest lebo mam akoby v krku balvan ,ale cigaretka a dramac mi pomahaju ,len ked ja mam vacsinou zenske nutkanie si pustit smutnu hudbu a revat jak male decko
-
cORP.
Addict
zatial nie ,ja nechcem brat lieky ked viem ze je to svinstvo ,ako vazne ,len ja som si tak zelal tento pocit uz nemat nikdy viac ,ja neviem ,potom si clovek zacne mysliet ze za nic nestoji a to vsetko ,proste ja ani neviem co ,mozte lock ,ono aj tak nikoho nezaujima nejaky takyto citovy vylev ,takych tu bolo uz vela ,ale dakujem za rady ,snad prezijem ,ak nie tak nie ....
-
qwerty-xyz
FILMY? PC? neverim ze ked si pustis nejaky akcnak full HD na plne pecky ze ta to trochu neodkloni. Alebo PC-cko, mass effect 2 na maximalnych detailoch, HD sluchatka a zvukofka--pecky do hlavy s kazdou strelou a ides.cORP. napísal:nezazivam to prvy krat ,no teraz ma to akosi vzalo tak komplexne ,proste som sa psychycky zlozil aj ked viem ze totak nieje dobre ,skratka mi puklo srdce a nedokazem sa s tym vyrovnat ,hej ja to riesim tiez podobne ,sice sa neprekonam jest lebo mam akoby v krku balvan ,ale cigaretka a dramac mi pomahaju ,len ked ja mam vacsinou zenske nutkanie si pustit smutnu hudbu a revat jak male decko
nemam sajn co napisat, v jeseni by som toho vonku az tak moc nesportoval, ale nieco si najst treba. Nieco co ti odputa pozornost, rozmyslaj na nieco snad prides. filmy, serialy, hudba, hry, konzola, kokos neverim ze nic doma nemas z toho.
-
blitzkrieg
Professional
mám pocit že ty si dostal riadnu pecku do hlavyqwerty-xyz napísal: FILMY? PC? neverim ze ked si pustis nejaky akcnak full HD na plne pecky ze ta to trochu neodkloni. Alebo PC-cko, mass effect 2 na maximalnych detailoch, HD sluchatka a zvukofka--pecky do hlavy s kazdou strelou a ides.
nemam sajn co napisat, v jeseni by som toho vonku az tak moc nesportoval, ale nieco si najst treba. Nieco co ti odputa pozornost, rozmyslaj na nieco snad prides. filmy, serialy, hudba, hry, konzola, kokos neverim ze nic doma nemas z toho.