zdravim miestnych gurus ....
programujem vo vfp, ale toto nemusi byt priamo na foxku, staci, ked nejak obecne, povedzme na cecko, alebo na ine prostredie, ktore vie pracovat v API fciami systemu. ja uz si to potom upravim na foxku.
a teraz problem:
potrebujem nieco, co mi zisti, ci je zadane okno Always On Top. Je mi jasne, ze potrebujem pouzit API fciu, problem vsak je, ze netusim aku a ako.
predstavujem si nieco taketo:
IsWindowAlwaysOnTop(hwnd)
samozrejme, nic take nie je. skusal som rozne experimentovat s GetWindowLong, GetWindowInfo, GetTopWindow, ale k nicomu rozumnemu som sa nedostal .
vie mi niekto poradit, plz?
diky za pripadne tipy ...
[Win32API] Zistenie, ci je zadane okno AOT [VYRIESENE]
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: [Win32API] Zistenie, ci je zadane okno AOT
neviem ci som to spravne pochopil, ale ak chces zistit ci je okno na vrchu (aktivne ) tak
a ak chces aby to bolo aj fulskreen tak ti mozem hodit kod ale je v C# ( to rozlustis ked pozanas C ) .
Kód: Vybrať všetko
HWND GetForegroundWindow(); // vrati odkaz aktivne okno, je z kernel32.dll
Re: [Win32API] Zistenie, ci je zadane okno AOT
nene, GetForeGroundWindow a SetForeGroundWindow je nieco ine. ja potrebujem vediet, ci je okno Always On Top, aj ked nie je aktivne. (typicky ako napriklad default taskmanager vo windowse).
okno viem nastavit ako always on top cez fciu SetWindowPos, problem vsak je , ako zistit, ci to - ktore okno je Always On top.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 2:44)
pre vsetkych, ktorych by to mohlo zaujimat, alebo by chceli o tom vediet viac, tak som to riesil (a vyriesil) tu:
vdaka nargonovi za help 
okno viem nastavit ako always on top cez fciu SetWindowPos, problem vsak je , ako zistit, ci to - ktore okno je Always On top.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 2:44)
pre vsetkych, ktorych by to mohlo zaujimat, alebo by chceli o tom vediet viac, tak som to riesil (a vyriesil) tu:
Kód: Vybrať všetko
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=922&t=1124546&sid=2ef2595b175f30b18a57d37f262a27e4