Satelit- skylink
Satelit- skylink
Zdravim.
Daju sa do jedneho satelitu vlozit dve karty skylink?
Daju sa do jedneho satelitu vlozit dve karty skylink?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Satelit- skylink
áno dajú, buď máš dve čítačky alebo existuje úprava ako k jedenej dorobíš ešte druhú (ja to mám tak spravené)
V prvom rade zalezi, co mas za prijimac. Bud ma citacku na kartu, 2 citacky na kartu, pripadne citacky v kombinacii s CI slotom (potrebujes dokupit potrebny dekodovaci modul)...
Tak prijmac je Ferguson ARIVA 200, mne ide o to aby som mohol pozerat ceske aj slovenske programy, pretoze ked je zaregistrovana karta na slovensku nejdu vsetky ceske programy, a naopak to iste...
-
hrban
Addict
tak tam je možnosť dokúpiť modul alebo spraviť zásah dovnútra a prirobiť tam ešte jednu čítačku
Mi mame zaregistrovane na slovenku a idu nam Slovenske i Ceske programy. Ale to asi funguje len u starsich kariet.(tu kartu mame 2 roky)
-
hrban
Addict
jedná sa tam tuším o nejaké 2 programy ... jeden nejde na slovenskej jeden na českej (asi nova a markíza)
Aha to som netusil, ze iba nova by mi nesla, myslel som ze tych programov je viac zatial vdaka za rady
Aktivuj si kartu pre CZ region (vsetko cez web, udaj o SIPO nie je povinny) a pojde ti vsetko. Tusim su tam nejake smiesne jednorazove poplatky za SK programy...