Zahrajme sa hru: Uhadni vec
Re: Zahrajme sa hru: Uhadni vec
Tak daj fotku celej veci alebo aspon nejaku vacsiu, lebo na tomto nic nevidno.
upravne tie pravidla... sak 2.29 KiB 
tip: zeby kvetinac ?
tip: zeby kvetinac ?
Inac myslim, ze ked sa clovek posnazi tak s tym otvori aj pivo.
No tu mate, ked neviete co to je tak sa automaticky vyhovarate na velkost...
Aj keby ste to mali pred ocami na A3ke tak to zrejme neuhadnete tak neviem co sa ondite o kilobajty.
No tu mate, ked neviete co to je tak sa automaticky vyhovarate na velkost...
Aj keby ste to mali pred ocami na A3ke tak to zrejme neuhadnete tak neviem co sa ondite o kilobajty.
- Prílohy
-
- co to je.jpg (2.95 KiB) 754 zobrazení
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jasne, ze ked ludia nevedia, vyhovaraju sa na velkost, v pripade, ze vedia o co ide, rovno to napisu, aby mohol ist niekto iny 
... ked pises, ze aj keby sme to mali cele pred ocami, tak neuhadneme, co to je, na co to tu vlastne uploadujes? alebo ta bavi sledovat, ako sa tu ludia 4 (!) dni okolo toho natahuju??? asi ti trochu unika pointa tejto hry
... ked pises, ze aj keby sme to mali cele pred ocami, tak neuhadneme, co to je, na co to tu vlastne uploadujes? alebo ta bavi sledovat, ako sa tu ludia 4 (!) dni okolo toho natahuju??? asi ti trochu unika pointa tejto hry
Presne tak, tato hra moze byt zabavna ked sa jeden obrazok udrzi maximalne 1 den, potom je to uz bez pomocok nuda. Ty si sa po 4ch dnoch dokopal aspon k celemu obrazku a aj to az po mojom upozorneni. Kedze je ten obrazok nejasny a neda sa zamerat na detaily (aj ked tam asi ziadne nie su), tak by bolo vhodne prihodit nejaku pomocku, lebo ak to spojime s pravidlom, ze kazdy ma iba jeden tip a tym, ze tuto temu nesleduje tak vela ludi, tak uz ani nema kto hadat.
Ak to niekomu pomoze: to v strede vyzera na pohyblivy spoj, ale ziadny ucel takehoto zariadenia si neviem predstavit.
edit: navyse v pravidlach je tento bod, ktory si nedodrzal:
B Ak sem chcete dat predmet o ktorom viete alebo si myslite ze ho vacsina nemusi poznat, dajte obrazok toho predmetu bez uprav a vyrezu - aby bolo jasne viditelny a rozpoznatelny.
Ak to niekomu pomoze: to v strede vyzera na pohyblivy spoj, ale ziadny ucel takehoto zariadenia si neviem predstavit.
edit: navyse v pravidlach je tento bod, ktory si nedodrzal:
B Ak sem chcete dat predmet o ktorom viete alebo si myslite ze ho vacsina nemusi poznat, dajte obrazok toho predmetu bez uprav a vyrezu - aby bolo jasne viditelny a rozpoznatelny.
Tento bod som dodrzal, nepredpokladal som ze to nebudete vediet, boli tu aj horsie obrazky, ako stroj na toaletak a podobne, co som nemal ani tusenia co to je, a bol vyrez obrazka.
A teda sorry, ale ked mne unika pointa, vam neunika nic? Co je podla vas pointa? Ze tu dam obrazok, hned ho date na prvykrat a nezabudnite dopisat, ''dajte niekto za mna''. To je ta vasa pointa?
Gothar sorry, ze nesedim pri tejto teme od rana do vecera, mam aj ine starosti, chodim do prace, a neumoznuje mi tu niekedy prist aj za 2-3 dni, tolko snad vydrzite, ci tym porusujem nejake pravidlo?
Ano, spoj v strede je pohyblivy, a cely predmet sa pouziva v spojeni s dalsimi castami na ovladanie niecoho/niekoho.
A teda sorry, ale ked mne unika pointa, vam neunika nic? Co je podla vas pointa? Ze tu dam obrazok, hned ho date na prvykrat a nezabudnite dopisat, ''dajte niekto za mna''. To je ta vasa pointa?
Gothar sorry, ze nesedim pri tejto teme od rana do vecera, mam aj ine starosti, chodim do prace, a neumoznuje mi tu niekedy prist aj za 2-3 dni, tolko snad vydrzite, ci tym porusujem nejake pravidlo?
Ano, spoj v strede je pohyblivy, a cely predmet sa pouziva v spojeni s dalsimi castami na ovladanie niecoho/niekoho.
Pointa nie je v uhadnuti na prvykrat, ale ani v tom, ze sa to tu cele dni nepohne. A 2-3 si tu urcite bol, pretoze si editoval svoj prispevok ked niekto nespravne tipol. A to, ze sem das obrazok a potom 3 dni neprides sa berie ako urcita neslusnost, pretoze to tu zas stoji ak si niekto nie je 100%ne isty a ty mu to nemozes potvrdit.
-
RATZINGER666
Darca
pointa urcite nie je to, aby som sa sem za tie styri dni pozrel tak tri krat denne, a tj. 12x za pol tyzdna sa kukal iba na hromadu tipov, obrazok o velkosti spendlikovej hlavicky a na to, ako dookola pises, ze nikto nema pravdu...
a ak na temu nemas cas, tak nehraj, nikto tu na teba tri dni nebude cakat s takouto banalitou...
a ak na temu nemas cas, tak nehraj, nikto tu na teba tri dni nebude cakat s takouto banalitou...
-
hrban
Addict
opýtam sa takto používa sa to na vedenie koňa
bingohrban napísal:opýtam sa takto používa sa to na vedenie koňa
-
hrban
Addict
no páni, tak teraz zistite názov toho predmetu 
-
Grim
Darca
vodítko?hrban napísal:no páni, tak teraz zistite názov toho predmetu
A dáva sa mu to do tlamy
.
Su to zubadla.
Idte za mna.
Idte za mna.
-
blitzkrieg
Professional
tak ja teda idem ak nechceš ísť ty 
Betarik ..uhádol si
Betarik ..uhádol si
- Prílohy
-
- sdf.jpg (11.41 KiB) 678 zobrazení
-
- 13609.jpg (16.09 KiB) 640 zobrazení
-
Betarik
Professional
Plavak ?
Nie sú to tie palice na súboj chlapa proti chlapovi? 
-
Grim
Darca
...myslíš veslo?...
-
Betarik
Professional
tak dam ja hrajte sa