F1 2010 od Codemasters
Re: F1 2010 od Codemasters
skusal som uz vsetko a stale mi siet najde ale nepripoji "connection failed" . mimochodom v registri za connection override ma byt bodkociarka alebo nie? lebo jeden hovori ze ano druhy nie, neviete kde by este mohol byt problem?
Ono to niekedy ide niekedy ne, mne to dnes islo len ked jeden vytvoril, ked niekto iny tak nie.
Ale nabuduce nastavte rovnaky vykon, lebo ked jeden ide na RBR a druhy na lotuse napr. nema sancu.
Ale nejak ma to nebavilo bud ma niekto zozadu nabral, alebo som staele dostaval smyk.
Ale nabuduce nastavte rovnaky vykon, lebo ked jeden ide na RBR a druhy na lotuse napr. nema sancu.
Ale nejak ma to nebavilo bud ma niekto zozadu nabral, alebo som staele dostaval smyk.
no lenze mne to nejde nikdy, ani nikomu sa nejde pripojit na mna tiez mu vypise connection failed. 
Prave som nasiel na nete teknogods 17. Takze tym, ktorym neslo hrat cez hamachi, uz to pojde. Vyskusane a funkcne!
EDIT: Neskor napisem novy navod.
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 21:56)
Tym, ktorym to pocas napajania vypisuje Connection Failed spravte nasledovne:
1. Stiahni si Teknogods 17
2. ddload.exe a teknogods.dll skopiruejs do c://ddload
3. Vypnes net
4. Zapnes hru
5. Minimalizujes hru, zapnes net a hned spustis ddload.exe, ides spet do hry.
6. Ked sa napajas, stale stlacaj F12 (dokym nebudes pocut dve hlasky - working, transfer complete)
7. Si pripojeny
EDIT: Neskor napisem novy navod.
//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 21:56)
Tym, ktorym to pocas napajania vypisuje Connection Failed spravte nasledovne:
1. Stiahni si Teknogods 17
2. ddload.exe a teknogods.dll skopiruejs do c://ddload
3. Vypnes net
4. Zapnes hru
5. Minimalizujes hru, zapnes net a hned spustis ddload.exe, ides spet do hry.
6. Ked sa napajas, stale stlacaj F12 (dokym nebudes pocut dve hlasky - working, transfer complete)
7. Si pripojeny
thx
mna by len zaujimalo preco to bez toho dll vam ide a mne nie 
To neviem. Ten ddload to je vlastne nejaky fix. Par hier som uz cez to hral. Bez toho to neslo.
Sapo, pár strán dozadu som sem písal to isté čo ty, tento istý postup a ja hrám cez tento postup už asi mesiac.
Ano? Nevsimol som si sry. Ja som bol nuteny to najst, pretoze jednemu to neslo, tak som trosku patral a objavil som to.
Ak budete zas niekedy hrat online tak dajte vediet na ICQ, ak budem mat cas tak sa rad pridam
///tak som na hamachi....Nick: Nexus
///tak som na hamachi....Nick: Nexus
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jak sa volas na HamachiMato70 napísal:Ak budete zas niekedy hrat online tak dajte vediet na ICQ, ak budem mat cas tak sa rad pridam
///BTW" podaktori to uz vedia aj hrat
Mňa to nenormálne točilo
, škoda že mi F1ka spadla neviem prečo, inak by som dostal dva kola 
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
asi si nemal zapnutu Trakciurobert656 napísal:Mňa to nenormálne točilo, škoda že mi F1ka spadla neviem prečo, inak by som dostal dva kola
Takže jeden problém Sapo vyriešil, môžme začat riešiť druhý
Stále mi padá F1ka pri hraní online, ak hrám offline všetko v pohode. Tu je výpis z denníku
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2010, 20:02)
Možno by stačilo tam len ten súbor skopírovať to dllko, lebo v PC ho nemám, ale v notebooku ho mám, čo vy nato?
Kód: Vybrať všetko
Název chybující aplikace: F1_2010_game.exe, verze: 1.0.0.0, časové razítko: 0x4c766231
Název chybujícího modulu: xlive.dll, verze: 3.1.99.0, časové razítko: 0x4af47181
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x00633acd
ID chybujícího procesu: 0xf38
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cb6a33d4c24a46
Cesta k chybující aplikaci: C:\Program Files (x86)\Codemasters\F1 2010\F1_2010_game.exe
Cesta k chybujícímu modulu: C:\Windows\system32\xlive.dll
ID zprávy: a606aba3-d627-11df-a977-001fd0266d53
Možno by stačilo tam len ten súbor skopírovať to dllko, lebo v PC ho nemám, ale v notebooku ho mám, čo vy nato?
Skus si aktualizovat Xbox Live klient. (Games For Windows Live )
Stiahni noveho klienta.
ahojte!
prosím o pomoc, aké volanty ešte funguju,okrem podporovaných? daka /hlavne tento : Logitech Formula Vibration Feedback Wheel /
prosím o pomoc, aké volanty ešte funguju,okrem podporovaných? daka /hlavne tento : Logitech Formula Vibration Feedback Wheel /
Tak stiahol som a nainštaloval toto http://www.microsoft.com/games/en-us/li ... ejoin.aspx . Zatiaľ som neskúšal ako to ide, keďže nemám s kým, ale xlive.dll v system32 stále nieje. Čo spraviť?
Ono to podporuje asi kazdy volant, od logitechu urcite.brmbolec napísal:ahojte!
Dneska som hral Singlaca a trosku ma to od*balo v case.
pisalo ze som sa zlepsil o 35sekund, no v cieli to uz bolo len o sekundu.