NHL (aktualne)

O športe...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa Soviet »

Joooj konecne nam to zacalo a je sa naco v noci divat :) Prve zapasy ma neprekvapili..az na Washington, ktory zacal zhurta..
Kus ma stve, ze v zaklade Tampy sa neudrzal Panik..Ale Stamkos uz pekne zacal sezonu..Bude sa naco pozerat..
Inak pre fans, ktory radi nespia, tak este 10dni je v akcii na celu sezonu (bez playoff) za 80eur live stream https://www.espnplayer.com/espnplayer/nhl
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Fúú Devils riadna nakladačka od Capitals...
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Aj mňa prekvapil Washington, Devils dostalo dobrú nakladačku, aj vylúčení bolo dosť. Aj Jaro dobre zachytal tak pohoda. Len tak ďalej!
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ta to de sme? STL:ANA strely 53:14 :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A góly nespomenieš? Lebo ten jeden bol čisto Halákov.
Shwollo
Darca
Darca

pozeral som to tak jedným okom a ten gól som nevidel. Musím pozrieť
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No mal to chytiť, ale v konečnom dôsledku je to jedno. To len tak lebo teraz je u mňa pod drobnohľadom aj s Pricom :)
Shwollo
Darca
Darca

tak už som to videl. Bol to jeho gól... ale čo chceš od brankára, na ktorého šlo dovtedy tak 8 striel? Navyše minulú sezónu chytal najlepšie keď šlo na neho cez 30 striel.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Veď ja to nemyslím v zlom, je to skôr jeho problém, že sa obral o SO :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ozaj nemal veľa práce ale zas podržal pri tom nájazde Perry-ho ...čakal som že STL vyhrajú ale nečakal som až takú dominanciu
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ten zapas som videl a hraci anaheimu robili hrozne chyby v obrane, prvy gol uplne blba prihravka od mantinelu bekhendom do osi ihriska a pinkacka do prazdnej brany, treti gol pri vlastnej presilovke, si nevedia presne prihrat v obrannom pasme...etc
uz aby zapojili aj lilju do akcie
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

K Anaheimu - v tomto mužstve vidim akúsi paralelu vo vzťahu k mužstvu KHL Víťaz Čechov....proste toľko bitiek a vylúčení môže byť jedine v zapase Anaheimu a vo východnej konferencii na strane Phialadelphia....Anaheim nezostal svojej povesti nič dlžného a v zápase so St. Louis sa postarali o 4 bitky a množstvo vylúčení, z troch zapasov majú skore 2:13 a sú suverenne najhorším mužstvom....dnes sa im zranil aj Višňovský a so zadnymi radami to vôbec nevyzera dobre...ale ako bolo spomínane, tak získali Andreasa Lilju, len je na zamyslenie, či hrač, ktorý po väčšinu minulej sezony bol zranený, neuspel v prípravnom kempe San Jose ich nejakým spôsobom spasí...

pozrel som si zostri zápasu Philadelphie s Coloradom a môžem povedať, že Colorado ma zatiaľ asi po Anaheime najslabšiu obranu, dnes kiksoval Wilson, nedôsledne branil Quincey a čo nebýva častym javom tak aj Liles, navyše gol v sieti Colorada pri vlastnej presilovke potvrdzuje moje slova...v ofenzíve sú celkom schopní a ked utočníci využiju svoj potenciál tak môžu byť dosť nebezepční..ale s takym výkonom obrany ako dnes v noci si zajtra v noci len ťažko poradia s Detroitom na ich ľade...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

visna je zraneny lahko, v priebehu zapasu sa este vratil do neho...anaheim ma zranenych dvoch inych obrancov - lydman a sutton, co su min. core obrancovia (top4)...ale nerozumiem preco nedavaju sancu Sbisovi, plus v utoku maju zraneneho lupula...snad ked budu zdravi a menej priestoru budu mat zbijacky ako voros a parros, tak sa to zlepsi...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dajte Višňu bokom a obrana Anaheimu je na úrovni AHL. Hiller to nezachráni.
J.O.S.E
King
King

podľa môjho názoru, ak sa hra Anaheimu nezlepší, nezačnú vyhravať, tak by ma neprekvapilo, keby Teemu Selanne ukončil aktívnu kariéru, kedže určite musí byť sklamaný, že jeho dlhoročný kamarát Paul Kariya musí nútene kvôli pootrasovemu syndromu pauzovať celú sezonu...ale to sme ešte len na začiatku, píšem to z toho dôvodu, aby Anaheimu potom teraz stratene body nechybali...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Útok majú dobrý, Getzlaf-Perry je po Backstrom-Ovečkin asi najlepšie kombo v lige, Bobby Ryan môže kľudne tento rok urobiť svoju prvú 40-ku a Selanne s Koivom to istia čo sa týka skúseností.
Im strašne uškodil koniec kariéry Niedermayera a odchod Prongera. Predminulý rok mohli mať 50 min zo 60 min zápasu jedného z nich na ľade a to je sila! Túto dieru síce elitný ale predsa len príliš jednosmerný quarterback Višňa nezachráni. Nechápem, nechápem a ešter raz nechápem predčo nechali odísť Wisniewskeho a IMHO celkom zbytočné bolo zbavovať sa skúseného 27-ročného a na obrancu stále mladého Ryana Whitneyho, ktorý robí v pohode 40 bodov a v budúcnosti môže aj viac. Neviem či to bol dobrý obchod za Višňovského, ktorý je síce superskúsený a superproduktívny, ale má už 35 rokov.

Anaheim je jeden z teamov ktoré mám radšej po tom mojom, ale tieto kroky nechápem.

J.O.S.E: Pre Selanneho je to posledná sezóna tak či tak a neverím, že by to zabalil uprostred sezóny, predsa len je to profík. A tak trochu nechápem čo s tým má Kariya.. :hmm:
J.O.S.E
King
King

čítal som pred sezonou článok, v ktorom bola vyslovená nádej, že sa Kariya vráti do Anaheimu a aj vzhľadom na túto súvislosť sa Selanne rozhodoval, či pokračovať alebo nepokračovať v kariere...žiaľ Kariya sa do Anaheimu nevrátil a musi aj nutene pauzovať kvôli pootrasovemu syndromu :wink:

btw. k Višňovskému - má 34 rokov :) a vzhľadom na to, že je obranca, je da sa povedať v optimalnom veku (ak ho porovname s Lidstromom, Prongerom a pod.)...pokiaľ ide o jeho trade...neviem si pomôcť, ale mne do zostavy Ducks nejako nešteľuje....Anaheim vnímam ako nejakú obdobu Philadelphie na západe....Anaheim je mužstvo, ktoré hraje dosť do tela a neboji sa kedykoľvek pritvrdiť a vyvolať bitku. Višňa vyniká svojou rýchlosťou, rozohravkou a čítanim hry a pod. ale v hre do tela nič moc :) - to je môj osobny názor :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

K tomu Višňovskému: áno, iste máš pravdu, že obrancovia majú prime cca 31-37 rokov, ale to nehovoríme o obrancoch ako Višňovský, ktorého hra je založená na rýchlosti. Keď tá rýchlosť vekom trošku upadne, čo sa dá očakávať okolo 35 rokov (ale to je strašne individuálne a rozhodne nie náhle) a potom sa stane nepoužiteľný, nakoľko on je one-trick-pony :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

trošku neskoro ale predsa kto nepostrehol Hossa lídrom obhajcu, vedie tabuľku produktivity

http://sport.aktuality.sk/clanok/101465 ... duktivity/

momentálne je v tabuľke strelcov s jedno gólovým odstupom na lídra a v kanadskom bodovaní na 2. mieste s rovnakým počtom bodov ako líder (Derek Roy)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prepana..robia z toho vedu :) Sezona nestihla zacat..to sa zmeni este velmi vela krat ..
Napísať odpoveď