RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Chcem poslat bratovi do Irska 500 rapidov,ale akosi mi to nefunguje.
Moze byt problem aj v tom ze mam prepadnuty cca tyzden ten RapidPro?Alebo neposielal uz niekdo dakomu Rapidy?....
Moze byt problem aj v tom ze mam prepadnuty cca tyzden ten RapidPro?Alebo neposielal uz niekdo dakomu Rapidy?....
FUZE: security lock si si vypol??
(mozno len mala nepozornost) .. inak ma nic nenapada
Este nieco sa chcem spytat ked my ostane na konci mesiaca napr: 20gb tak sa mi prenesu alebo sa vynuluje a naskoci 150gb? 
Urcite sa prenesupedrom19 napísal:Este nieco sa chcem spytat ked my ostane na konci mesiaca napr: 20gb tak sa mi prenesu alebo sa vynuluje a naskoci 150gb?
Ono sa za predĺženie o 30 dní "platí" 495 rapids? Nepozerám na stránku rapidshare.com resp. na svoj účet, no teraz som si to otvoril a pozerám, že namiesto 1339 rapids mám 844 a v logu je toto:
4. október 2010 19:34:00 0.0.0.0 -495
Automatic account extension for 30 days.
Predtým mi to strhlo 99 rapids a teraz 495... A traffic mám 171GB. Rád by som vedel čo sa to ku*va deje.
// Teraz čítam a je to tak. Predĺženie RapidPro o 30 dní "stojí" 495 rapids. Takže tí, ktorí mali nastavené automatické predĺženie RapidPro trošku "prekvapilo". Tí pičúri z RS sa ani neunúvajú poslať nejaký informačný mail o zmenách. Každopádne si ďalšie rapids kupovať nebude. Aj tak najviac teraz využívam hotfile.
4. október 2010 19:34:00 0.0.0.0 -495
Automatic account extension for 30 days.
Predtým mi to strhlo 99 rapids a teraz 495... A traffic mám 171GB. Rád by som vedel čo sa to ku*va deje.
// Teraz čítam a je to tak. Predĺženie RapidPro o 30 dní "stojí" 495 rapids. Takže tí, ktorí mali nastavené automatické predĺženie RapidPro trošku "prekvapilo". Tí pičúri z RS sa ani neunúvajú poslať nejaký informačný mail o zmenách. Každopádne si ďalšie rapids kupovať nebude. Aj tak najviac teraz využívam hotfile.
-
-MANeKEN-
Medium Expert
jj je to tak... momentalne sa mi rapid uz vobec neoplati, kedze tolko mesacne nestahujem a nikde nie je moznost si zmensit mesacny traffic za menej rapidov... tak ci tak uploaderi uz na rapid dost kaslu... Rozmyslam nad tym, ze prejdem na hotfile... peniaze sice neusetrim ale aspon nebudem muset hladat posty s uploadom na rapid
ja som si kúpil na skúšku hotfile na mesiac.. a sklamanie. Strašne pomalý upload (max. 400kB/s) a strašne pomalý download.. porovnateľný s ťahaním ako freeuser.. tj. tiež okolo 400kB/s, občas to narastie až na 1MB/s, ale len občas, skôr to klesne pod 400kB/s. Jediná výhoda je, že nedávam kódy a môžem ťahať paralelne viac súborov. Hotfile otras.. zlatý RS, kde download a upload nerátam na kilá, ale na mega.......
Inak niekde som čítal fintu, ako okabátiť RS s tými bodmi.... myslím na lamkách?
Inak niekde som čítal fintu, ako okabátiť RS s tými bodmi.... myslím na lamkách?
to je hotfile az taky zly ?? a to som sa ho planoval kupit
divne...stoji to skoro rovnako ako rapid a netfile a taka onicom rychlost
divne...stoji to skoro rovnako ako rapid a netfile a taka onicom rychlost
No ja mám pomalý upload (30 kb/s), čiže nikde neuploadujem, keďže by mi to aj tak všade trvalo rovnako a download mám tiež všade rovnaký (HF, RS, MU, HS...), okolo 250 kb/s. Nemám rýchly net, tak nepociťujem to, čo spomínaš ty (pomalý up/down).brm napísal:ja som si kúpil na skúšku hotfile na mesiac.. a sklamanie. Strašne pomalý upload (max. 400kB/s) a strašne pomalý download.. porovnateľný s ťahaním ako freeuser.. tj. tiež okolo 400kB/s, občas to narastie až na 1MB/s, ale len občas, skôr to klesne pod 400kB/s. Jediná výhoda je, že nedávam kódy a môžem ťahať paralelne viac súborov. Hotfile otras.. zlatý RS, kde download a upload nerátam na kilá, ale na mega.......
Mozno trochu off, ale neviete kedy sa bude dat zas za rapidko platit cez sms zo SR? 
User pe3x by mal vedieť viac, keďže je prepojený s rapidko.net (alebo aspoň bol, neviem či stále je).Bobr napísal:Mozno trochu off, ale neviete kedy sa bude dat zas za rapidko platit cez sms zo SR?
//autoeditácia príspevku (06 Nov 2010, 18:14)
Keď nemám aktívny RapidPro, nemôžem vôbec sťahovať? Musím obetovať 495 rapids z mojich celkových 824 rapids?
Inak mimo RS: Nevie niekto, ako môžem vypnúť automatické predĺženie účtu na hotfile? Minulý mesiac mi to strhlo 7 eur, lebo sa to automaticky predĺžilo. Pozeral som nastavenia, ale nič som nenašiel (asi som slepý). Díky
Ludia pls help. Mam account
Login: 8913664
Password: xxx
Chcem zistit kolko tam mam rapid points este a aj dalsie veci. Co mam robit, ako sa mozem registrovat na tu stranku, skuste mi to ako pre debila vysvetlit, lebo moc tomu nechapem.
Login: 8913664
Password: xxx
Chcem zistit kolko tam mam rapid points este a aj dalsie veci. Co mam robit, ako sa mozem registrovat na tu stranku, skuste mi to ako pre debila vysvetlit, lebo moc tomu nechapem.
tak sa lognes (prihlasis), tam si das hore "My rapidshare" a tam potom budes mat trosku nizsie RAPIDS (left)... 
ale ked to zadam, tak mi vyhodi toto:
Login failed. Your login details are either incorrect or could not be found.
Pisal som aj do rapidu a zatial nic, tak dufam, ze tu mi poradite
Login failed. Your login details are either incorrect or could not be found.
Pisal som aj do rapidu a zatial nic, tak dufam, ze tu mi poradite
otázka:
mám zapnuté "never delete files" aby mi nezmazalo súbory ktoré neboli dlhšie stiahnuté. odpočítava mi za ne rapids? alebo to mám do 50GB tam nastálo a free aj keď už žiadne rapids na konte nemám?
vopred díky za odpoveď, z textu na stránke som to nejak nepochopil...
mám zapnuté "never delete files" aby mi nezmazalo súbory ktoré neboli dlhšie stiahnuté. odpočítava mi za ne rapids? alebo to mám do 50GB tam nastálo a free aj keď už žiadne rapids na konte nemám?
vopred díky za odpoveď, z textu na stránke som to nejak nepochopil...
Ja to chápem tak, že 50GB máš garantované iba ak máš aktivované RapidPro. Ak nemáš RapidPro, súbory by sa mali zmazať, ak ich 2 mesiace (či koľko) nikto nestiahol... Aspoň mne nezmazali tých mojích 500GB za asi 2-3 dni, čo som nemal aktivované RapidPro... a žiadne iné rapidy mi nestiahli.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Bavime sa tu sice o Rapidshare, ale videl som zopar komentarov na Hotfile. Ja som si ho zakupil na cely rok a mozem povedat, ze to dost lutujem teraz. Chcel som ho ako nahradu za RS.com, lebo bol lacny a taktiez vela sa uploaduje na HF.com. Ale ked si pomyslim, ze mam doma linku 60Mbit / 6Mbit a netaham ani stvrtinou z toho, co mozem na HF.com, tak ma ide porazit. Pisal som im a dozadoval sa nahrady, ani sa neunuvali odpisat. Teraz sice sa to zlepsilo a sem-tam to taha max., ale oproti RS.com sa to nechyta. Preto zakupenie HF.com jednoznacne NEODPORUCAM.
PS: Jedna otazka. Ako dostavam body za RS.com, ked niekto odomna stiahne? Uploadol som jeden film. Mam viac, ako 33 stiahnuti na jeden part, ale dokopy na RS.com mi ukazuje, ze mam 33 points. Dik.
PS: Jedna otazka. Ako dostavam body za RS.com, ked niekto odomna stiahne? Uploadol som jeden film. Mam viac, ako 33 stiahnuti na jeden part, ale dokopy na RS.com mi ukazuje, ze mam 33 points. Dik.
p4ra.. presne rovnaké skúsenosti s hotfile ako Ty.. moja linka 64mbit... čo som písal svoje skúsenosti asi stranu dozadu, tak aj po mesiaci používania sú stále rovnaké. V piatok mi končí mesačné konto, ktoré si s najväčšou pravdepodobnosťou neobnovím......... aj keď je zase pravda, že chodím na stránky, kde je takmer všetko na hotfile.
Inak hotfile nie je americký? Možno preto je to také pomalé, že servery sú v USA, zatiaľ čo RS má servery vo Švajčiarsku/Nemecku... to je len moja špekulácia.
A RS už opäť dáva body za download???????????
Inak hotfile nie je americký? Možno preto je to také pomalé, že servery sú v USA, zatiaľ čo RS má servery vo Švajčiarsku/Nemecku... to je len moja špekulácia.
A RS už opäť dáva body za download???????????
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
brm, servery su na Floride pokial viem, ale aj napriek tomu by to az take pomale byt nemalo.
Neviem, ci dava. Preto sa pytam, ze ako sa dopracujem k points, okrem toho, ze si obnovim konto kazdy mesiac.
Neviem, ci dava. Preto sa pytam, ze ako sa dopracujem k points, okrem toho, ze si obnovim konto kazdy mesiac.
rapid stale neodmenuje uploaderov, preto tak rapid upada
a za garantovanie nevymazania uploadnutych veci sa platia rapidy a v tedy ani ked to nestiahne nikto rok tak nezmaze sa
ak si to neplatis tak sa subory zmazu ak to nikto nestiahol 30 dni (ci viac)
a za garantovanie nevymazania uploadnutych veci sa platia rapidy a v tedy ani ked to nestiahne nikto rok tak nezmaze sa
ak si to neplatis tak sa subory zmazu ak to nikto nestiahol 30 dni (ci viac)