zasobnik na benzin do zapalovaca

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cinan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

zasobnik na benzin do zapalovaca

Príspevok od používateľa cinan »

Nazdar,
nedavno ma zippo 'sklamal', dosiel mu benzin, ked som bol v meste. Napadlo mi najst nejake zasobniky na benzin, ale okrem tohoto http://tinyurl.com/3ycpgpn (stoji viac ako zapalovac) som nic nenasiel. Pytal som sa aj v trafike, ale predavacka nemala tusenia, co vlastne chcem.
Pytam sa teda, existuju aj ine zasobniky na benzin (za rozumnu cenu)?
Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: zasobnik na benzin do zapalovaca

Príspevok od používateľa Laster »

Nechceš niečo takéto náhodou? http://www.zipposhop.sk/components/com_ ... c32a6d.jpg
Ak som ťa zle pochopil tak prepáč ...
cinan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinan »

nie, ja mam na mysli nejaku malu "bombicku", ktoru mozem napriklad pripnut ku klucom (vid link ktory som poslal). Nahradny benzin, ktory si posielal, samozrejme poznam a mam.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja mam jednu skvelu radu, nekupuj si ziadnu bombicku lebo ten Zippak ta pripravy o nervy a po mesiaci ho aj tak vydrbes do smeti. Radsej si splas nejaky plynovy na ten styl, napr. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21755 tam ti napln vydrzi aj 2 tyzdne a nebudes musiet ho doplnovat kazdy druhy vecer a pachnut po benzine.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Niečo podobné som hľadal asi pred 3 mesiacmi, ale nakoniec som sa na to vys*al, pretože som našiel v podstate len to čo ty a za tie isté prachy..
Riešim to proste tak, že keď sa minie benzín v Zippe, tak mám pri sebe klasický zapalovač, alebo si v trafike kúpim, a keď prídem domov, Zippo doplním... easy.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mr_margera napísal:Niečo podobné som hľadal asi pred 3 mesiacmi, ale nakoniec som sa na to vys*al, pretože som našiel v podstate len to čo ty a za tie isté prachy..
Riešim to proste tak, že keď sa minie benzín v Zippe, tak mám pri sebe klasický zapalovač, alebo si v trafike kúpim, a keď prídem domov, Zippo doplním... easy.
:smt081 ja som hladal trojnozku (dusitko) vsade mozne a nakoniec som ju nasiel len v jednej predajni v ZA pre fajnsmakerov, .... -- cize sa necudujem ze na SR je proste problem zohnat niektore veci.
4drenaline
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 4drenaline »

Napísať odpoveď