potrebujem nejake lieky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: potrebujem nejake lieky

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: ja? pecku do hlavy? a sa mi cudujes? ..... Ja uz niekolko tyzdnov vykrikujem ze chcem vankusovu miestnost a hracske PC na miestnej pakarni, . . . .
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

cORP. napísal:...len ked ja mam vacsinou zenske nutkanie si pustit smutnu hudbu a revat jak male decko :cry:
Mas 2 moznosti:

1, pustit si smutnu hudbu s tym, ze rychlejsie vyplavis svoje negativne emocie
2, pustit si nieco energicke s tym, ze si tym jednoducho nechas zmenit svoju naladu

Odporucam to druhe, popri tvojej depke budes potrebovat dost "svetlych ostrovcekov" (chvil ked ti bude fajn), ale vyber je na tebe.

Na citoch je zaujmave to, ze sa sice pomaly ale poddavaju voli... vyuzi to vo svoj prospech.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Jo cinnost-hocijaka,to vzdy zabera.Clovek sa zbytocne nebabre vo svojich dusevnych srackach.Plus ze zamilovany je iracionalne zmyslajuci jedinec,treba dostat pod kontrolu.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

skvele ,dnes som v praci na nocnej skoro umrel ,skoro som dostal infarkt a to som mlady ,od nedela ziaden spanok skoro ,ziadne jedlo ,vela energetakov ,cigariet ,kav , skoro som mal kolaps ,az ludia zo 112 mi pomohli
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

qwerty sa zapojil do diskusie a tak nadobudla nové nevídané rozmery. cORP., bež fakt tam, kam som Ťa poslal :)...ak to budeš v sebe dusiť dlho tak Ti to naozaj ublíži a potom Ti to ostane navždy...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nj asi hej .... :cry:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

zazival som nieco podobne v aprili tohto roku, problemy doma, ktore pretrvavaju az do teraz a sklamanie a utrpenie ktore zapricinila kamaratka
mne dost pomohli tabletky persen, su bez predpisu a z nejakych byliniek. viem, kazdy organizmus je iny ale mne to zabralo, aspon ked som na dotycnu myslel, nerozhadzalo ma to, v pribalovom letaku je pisane ze pred spanim si treba dat tabletku aspon 1 hod pred zaspavanim, no na zaspavanie a dobry spanok mi to nepomohlo.

vyskusaj, mozno aj tebe pomoze, inak popri tom som chodil do prace, ktora ma bavi a su tam skveli ludia takze som na dotycnu az tak casto nemyslel, no boli dni ked som v praci sedel ako bez duse a zakaznici sa ma pytali ci som v poriadku (viem chyba ako hrom, ale bolo to cerstve, bolelo to a bolo to na mne na prvy pohlad vidiet).

hlavne si najdi nejaku cinnost pomimo, nieco co ta zamestna, ako ti bolo radene vyssie, dobre je aj sa niekomu vyrozpravat, niekomu kto ta pochopi a mozes mu doverovat, "butlavej vrbe"

vela stastia, nech sa dari :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dik ,aj ked neviem ci tieto veci ja potrebujem ,ja som proste povaha ktora potrebuje byt milovana ,chce aby ju malo nejake dievca natolko rado ako on ju ... dufam ze chapete ,ja sam po svete kracat nemozem ...

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 16:23)
dik ,aj ked neviem ci tieto veci ja potrebujem ,ja som proste povaha ktora potrebuje byt milovana ,chce aby ju malo nejake dievca natolko rado ako on ju ... dufam ze chapete ,ja sam po svete kracat nemozem ...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

cORP. napísal:...ja som proste povaha ktora potrebuje byt milovana...
to je sice pekne ale kym sa nevzchopis tak budes troska a tie su skor lutovane ako milovane (sorry ak to bolo moc tvrde)

btw pevne verim ze si s byvalou prerusil vsetky kontakty a veci ktore ti ju pripominaju mas mimo zorny uhol...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia ,posilnil som si mysel ,odhodlal som sa a zavolal som jej ,volali sme 40 minut ,povedala ze ma lubi no boji sa ze budem nadalej ziarlivy a kvoli tomu sa rozisla aj s byvalim, v tomto som strasne silna povaha ,co si zaumienim tak je ,viem sa zmenit ,no rychlo potrebujem rady ako ju ohurit ,chcela sa vidiet az v sobotu ale vymyslel som si ze potrebujem video co ma doma ktore je moje ,takze idem o 8 za nou ,mam jej kupit ruzu ? nechcem na nu tlacit ani nic take ,proste ja si len zelam nech sa vrati ,bol som idiot a teraz mi vase rady naozaj pomozu ,aj nejake psychologicke vety co zaberaju ... dakujem vam zo srdca za rady moc casu mi uz neostava ...

inak ku k- ,si dobry chudak ked sa dokazes zabavat na tom ze poviem ze mam hrcu v krku ,tvoje slahnute vysmechy alebo to ze mi neveris ma nejako moc netankuju ,ja mam ovela horsie problemy ako toto
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

skús ružu alebo ju zober niekam na večeru, prípadne prechádzku a tam jej daj tú ružu, ospravedlň sa a povedz jej že sa budeš snažiť aby si toľko nežiarlil ale nech ti dá chvíľu čas pretože nepoznám človeka ktorý sa zmenil zo dňa na deň...mal som podobný problém ..s tým ako sa dať s bývalou dokopy, pred valentínom ma opustila a kúpil som jej 3 ruže, plyšáka, sladkosti ktoré obľubovala išli sme k nej domov dali si pohár vína a všetko čo nám na vzťahu vadilo sme si vydiskutovali a potom sme boli spolu, ak chceš byť s ňou tak si priznaj aj debilné maličkosti ktoré si porobil a skús jej povedať že sa to nezopakuje a že všetko bude iné a posnažíš sa "zapracovať" na svojej povahe ..ale skús sa rozpísať ešte viac o tvojej priateľke lebo si tu písal len že ti je zle a máš depky o tomto probléme si nič nehovoril ...

ľudí ktorý ti dávajú k- si nevšímaj taká vec ťa nemôže ani vytočiť ...neprihoršuj si keď už máš dobre podrba... náladu ..usmej sa nad tým a zamakaj na priateľke ..možno ona je liek k tvojmu problému ...v každom prípadne veľa šťastia a večer dúfam že napíšeš ako to dopadlo :wink:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Držím palce.. zaslúžiš si byť šťastný... Určite holka len z niečoho spanikárila,a riešila to trošku nešťastne... dá sa to do poriadku :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ruza bola ,slzi boli ,prosil som ,nepomohlo ... rozisli sme sa .... potrebujem byt chvilu mimo internetu a najst nieco pri com nebudem mysliet na nic .... ale dakujem za rady ludia ...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

cORP. napísal:ruza bola ,slzi boli ,prosil som ,nepomohlo ... rozisli sme sa .... potrebujem byt chvilu mimo internetu a najst nieco pri com nebudem mysliet na nic .... ale dakujem za rady ludia ...
ked to tak dopadlo, tak prerus vsetky kontakty s nou, je to tazke, ale mne to pomohlo a good luck
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

uplink napísal:qwerty sa zapojil do diskusie a tak nadobudla nové nevídané rozmery. cORP., bež fakt tam, kam som Ťa poslal :)...ak to budeš v sebe dusiť dlho tak Ti to naozaj ublíži a potom Ti to ostane navždy...
K tomuto prisp.Viem si predstavit ze radis na zaklade svojich pozitivnych skusenosti,len v tvojom prip je naozaj odovodnene,ale tuto cORP,podla toho co tu pise,myslim ze unho sa nejedna o nejake dlhodobe stavy kedy by bol psychicky na dne.Chalan sa proste zosypal a co teraz,v zivote bude este x krat konfrontovany s tazkymi situaciami.
Clovek sa ich musi naucit zvladat a nie zakazdym behat za psychiatrom nech mu predpise antidepresiva.To nie je riesenie,ale skor utek od problemov a nasledne bludny kruh.Okrem toho ze psychiatri tam maju tisic urgentnejsich pripadov/

Inak cORP ked budes citat.Ak nedokazeme niekoho spravit stastnym/co si asi nedokazal,ked ta opustila/By malo platit-I love you so,I love you enough to let you go..
Nie tvrdohlavo posluchat svoje ego..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ithory ma celkom pravdu, "laska nie je egoisticka tuzba niekoho vlastnit, ale tuzba po tom aby bol ten druhy stastny."
.cORP, viem ze sa nam ostatnym machruje od klavesnic, ale naozaj posluchni uplinka. toto nie je vec, na ktorou by si vyhral sam.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jackb: Dovol mi, aby som tvoj citat trocha prekrutil tak, ako to vidim ja.

"Laska je egoisticka tuzba niekoho vlastnit a zaroven tuzba po tom aby bol ten druhy stastny." alebo inak:
"Laska je egoisticka tuzba po tom aby bol ten druhy stastny.

Neznie to už tak rozprávkovo a idealisticky, ale je to určite bližšie k realite.
Keď ju vidíš šťastnú s niekym iným a ľubiš ju, tak hrejivý pocit u srdca z toho mať nebudeš. Obzvlášť, keď ťa kôli niekomu inému opustí po dlhšej dobe (môžme hovoriť o pravej láske, nie o slepej zamilovanosti), tak vtedy sa ta egoisticka túžba ozve najviac a práve vtedy padneš do takýchto sračiek, ako Corp.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

samozrejme, ze to je vec nad ktorou vyhra aj sam.. kto si nepresiel nejakym rozchodm? jasne..neikto to berie horsie, niekto lepsie..ale vsetko je to len a len v tebe.. tiez som niecim takym presiel..tiez to bol bolestivy rozchod po 2 rokoch.. nevedel som to zniest.. nevedel som spavat, nevedel som jest.. nemyslel som na nic ine.. pol roka som sa spamataval co som plakaval do vankusa .. a az potom som zistil, ze je to vlastne zbytocne..ze ej to vlastne len vsetko v tebe.. rozisli ste sa.. dobre.. nieco skoncilo, nieco zacne..musis sam seba presvedcit, ze to pojde dalej normalne.. nebud pri kompe, nenud sa.. najdi si aktivitu nejaku.. odreagovat sa.. posilka je kludne dobry napad.. makaj na sebe.. a ju nechaj ist.. sam seba presvedc, ze je to pohode a ze bdue dobre.. to je hlavne
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia ,ako to povedat ,nechala ma cakat ,stale sa nepriamo vyjadrovala ,tak to ze som siel za nou som vlastne porusil jej ustnu pauzu ,mna ta neistota a to vsetko likvidovalo viac ako by som to vedel hned ze je koniec ,dufam ze ma chapete ,ano znasam rozchody velmi zle ,az sa o seba priamo vo vztahu obcas bojim co bude so mnou ak sa to posere ,prvy rozchod som rozdychaval tak isto vyse pol roka ,ale to bolo ine ,tuto ma to tak sokovalo ze som nevedel mysliet na nic ine ,skratka som bol psychycky uplne mimo ,chodim kazdy vecer mimo domu ,doma som co najmenej lebo je to tu strasne ,sam seba presviedcam ze nemam preco smutit az tak lebo sa ku mne nezachovala fer ,ked ku mne nieco citila preco ma nechala cakat ,za to ze mi to nevedela povedat ? to ze ja trpim je asi mensi problem ako vyjadrit sa ,som stale vonku ,som s kamaratom a podobne ,skratka sa vozim vacsinou v aute co je pre mna relax ,nahlas hudba a idem nikam ,ked usudim ze som daleko vratim sa naspat ,mam jednu kamaratku ,poznali sme sa davno pred mojim vztahom ,odisla do anglicka na rok ,no je spat ,bol som s nou par krat vonku ,aj teraz som sa vratil z bratislavy kde bola so mnou ,volakeyd mi naznacila ze som sa jej celkom pacil ,teda nepovedala to priamo samozrejme ,je pekna ,mne bola vzdy sympaticka ,pri nej nemyslim na to co sa mi stalo ,resp mam velku chut sa jej vyrozpravat no to zas viem ze sa nehodi , na moju otazku ci by nesla zajtra von mi odpovedala ze hej ,neviem chcem sa vas spytat
mam si moj zial a bolest kompenzovat takto ? ma s tym niekto skusenost ? skocit tak rychlo zo sklamania do vztahu ? som clovek ktory vzdy miluje celym srdcom ,skratka som taky ,pri nej mam taky pocit ze by to mohla byt super buduca laska ,no neviem ,mam zmiesane pocity zo vsetkeho ,zaroven sa bojim a zaroven tuzim po tom aby som v tejto mojej samote a uzkosti nebol sam ,ja potrebujem niekoho kto ma bude milovat rovnako ako ja jeho ,nefajci nepije ,diskoteky nema rada ,skratka idealna zena ,za kazdu radu budem vdacny ,v poslednej dobe na hojko pisem uz len co ma sere ,je to celkom prijemna spovednica ....
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

neviem moj .... ja by som snou udrziaval cisto len kamaratsky vztah pretoze ak lubis co urcite stale lubis byvalu ... nebude ti to moc prijemne a myslim ze na to pride aj sama ... urcite to vyciti to som si isty .... a potom sa to vsetko skazi a uz si ksebe cestu nenajdete daj tomu cas ... nehrn sa do nicoho ...
Napísať odpoveď