Teploty
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Teploty
teploty sú hneď po zapnutí PC v idle ??? grafika ATI/Nvidia, integrovaná/dedikovná...
ale podľa mňa sú to prevádzkové teploty kým to nieje nad 75°C tak je to v porádečku
ale podľa mňa sú to prevádzkové teploty kým to nieje nad 75°C tak je to v porádečku
Grafika Ati HD 5730
Tak od zapnutia uz ubehlo asi 2 a pol hodiny a zatial som na nom iba surfoval a pocuval hudbu
A este neviem ci je to normalne ale pocujem jak sa mi ventilator stale zapina a vypina za 10 sekund asi 3-4 krat...teda aspon myslim ze je to ventilator
Tak od zapnutia uz ubehlo asi 2 a pol hodiny a zatial som na nom iba surfoval a pocuval hudbu
A este neviem ci je to normalne ale pocujem jak sa mi ventilator stale zapina a vypina za 10 sekund asi 3-4 krat...teda aspon myslim ze je to ventilator
-
hrban
Addict
no tak ATI pečie trochu viac (i keď 5 rada je na tom podstatne lepšie ako 4) a tie teploty sú úplne v poriadku
a si si 100% istý že je to vetráčik??? ak hej tak vo väčšine prípadov pomáha update bios-u
a si si 100% istý že je to vetráčik??? ak hej tak vo väčšine prípadov pomáha update bios-u
Tak sa mi zda ze hej....skusil som teraz zapnut call of duty modern warfare 2 na 5 minutky a teploty boli okolo 58 stupnov a teraz asi 10 minut mi bezi ventilator a teploty klesli na 43 procesor a 48 gpu
takze je asi vsetko v poridku
takze je asi vsetko v poridku
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nebudem zakladat novu temu, hodim to sem...
da sa niekde kupit teplovodiva zuvacka alebo guma alebo ako to nazvat?
vyzera to ako platkova zuvacka, mam to napriklad na grafike a myslim ze davat tam 1 az 2 mm
pasty by asi moc nepomohlo...
da sa niekde kupit teplovodiva zuvacka alebo guma alebo ako to nazvat?
vyzera to ako platkova zuvacka, mam to napriklad na grafike a myslim ze davat tam 1 az 2 mm
pasty by asi moc nepomohlo...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
to prve urcite neni ono - paska hrubka 0,3 mm, ja mam medzeru cca 1,5,
pri tom druhom hrubku nepisu ale spominaju podlozku na grafiku, asi to bude ono...
nesuri to ale chcel by som to vymenit len neviem ci to je ozaj ono, uvidim.
kazdopadne dakujem, mimochodom nepocul si ze by mal intel svoje specialne "zuvacky"?
pri tom druhom hrubku nepisu ale spominaju podlozku na grafiku, asi to bude ono...
nesuri to ale chcel by som to vymenit len neviem ci to je ozaj ono, uvidim.
kazdopadne dakujem, mimochodom nepocul si ze by mal intel svoje specialne "zuvacky"?
-
hrban
Addict
možno majú ale tam bude cena istotne vyššia a neoplatí sa ti
btw skôr to bude tá prvá tá sa používa na chladenie GPU čo sa až tak neprehrievajú a potom sa už použije pasta ak sa hreje moc
btw skôr to bude tá prvá tá sa používa na chladenie GPU čo sa až tak neprehrievajú a potom sa už použije pasta ak sa hreje moc
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
blba otazka: ked potrebujem 5x taku hrubku ako je hrubka tej pasky, tak mam dat 5 vrstiev?
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 20:54)
(notebook)
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 20:54)
(notebook)
-
hrban
Addict
to asi nie 
pošli foto ako to vyzerá podľa mňa nebude problém zapastovať dookola
pošli foto ako to vyzerá podľa mňa nebude problém zapastovať dookola
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
pozeral som tam zrkadlom
a nechcem to rozoberat znova lebo som vymienal pastu a ako som to rozmontoval tak ta "zuvacka" sa roztrhla na polovice, dal som ju teda bokom, cpu kde bola len pasta (tvrda, pred tim dost velke teploty) som ocistil a nahodil naspat chladenie bez pasty a "zuvacky", pozrel som som sa na medzeri...
rozmontoval, napastoval, dal naspat "zuvacku"(jej dve polovice vedla seba) na gpu a zlozil...
teraz mam teploty dobre do 70 stupnov a bojim sa to rozobrat lebo neviem ci tam tu zuvacku dokazem dat este naspat...
na gpu prilieha stred toho medeneho stvorca, co je na lavej strane obrazku (je to iny typ ale podobne) http://nt-computerservices.co.uk/images ... CPUFan.jpg
rozmontoval, napastoval, dal naspat "zuvacku"(jej dve polovice vedla seba) na gpu a zlozil...
teraz mam teploty dobre do 70 stupnov a bojim sa to rozobrat lebo neviem ci tam tu zuvacku dokazem dat este naspat...
na gpu prilieha stred toho medeneho stvorca, co je na lavej strane obrazku (je to iny typ ale podobne) http://nt-computerservices.co.uk/images ... CPUFan.jpg