Zdravim, zapojil som sa do jednej sutaze. Sutaz vyhra ten kto bude mat najviac hlasov. Je to flashova stranka, na boku je zoznam videi, kliknutim na to video, sa zacne to video prehravat v strede, ako na youtube.
Nikde tam nie su uverejnene podmienky hlasovania ani nic. Mam tam video od pondelka (11.10.) 17:00. Myslel som si, ze hlasy budu obmedzene podla IP adresy (ako to vacsinou pri hlasovaniach byva). Mam vsak dynamicku (T-Com Turbo2).
Realne to ale bolo tak, ze ked som zahlasoval, a chcel som znova napisalo, ze uz som hlasoval. Okey idem hned k sestre skusam od nej, islo hlasovat. Cize z tohto mi vyplyva, ze to asi na IP adresu obmedzene nie je.
Skusam od seba, za par minut, ide znova aj odomna. Stale som nemenil IP. Okey, zistil som ze interval je asi 5 minut. Tak som kazdych pat minut hlasoval od seba sestry. Zapojil som do toho aj stryka, ktory mi pomahal na dvoch dalsich pocitacoch. Vcera (12.10) asi o 14:00 sa odrazu neda hlasovat. Dovtedy som si naklikal asi 150 hlasov. Vseci klikali sami za seba, takze som v tom nevidel problem (btw, su tam zatial iba 4 videa a nechodi tam zjavne moc ludi).
Vcera po 14:00, ked zjavne zmenili pravidla hlasovania, mi islo hlasovat z kazdeho PC uz iba raz. Odvtedy mi stale pise, ze uz som hlasoval (je to uz viac ako 24 hodin, takze je tam nejaky velky casovy interval, alebo sa da hlasovat uz iba raz za celu sutaz). Viacnasobna zmena IP nepomohla.
Skusal som uz vselico. Cez Proxy, anonymne browsery, zmena MAC adresy. Neviem ako uspesne to viem spravit (robim to prvykrat), no v podstate nic nezabera.
Skusim este zhrnut co viem: Nezavisi to od IP adresy, vie to rozpoznat samotny pocitac. Neviem podla coho, a ako to nasledne zmenit. MAC adresa PC, nejaka vnútorna (IP) adresa PC..
Vie mi niekto pls pomoct, co s tym?
Celkom som sa s videom natrapil, spravil som ho imho dost dobre, a teraz nic z toho. Inak viem, ze je to proti pravidlam takto hlasovat, no problem je ze asi agentura co to organizuje, si tam nahodila jedno video, ktoremu stale rastu hlasy. Ostatnych zjavne uplne zablokovali.
Video sutaz - hlasovanie - zmena IP etc.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Video sutaz - hlasovanie - zmena IP etc.
...a vymazať cookies si skúšal?...
Re: Video sutaz - hlasovanie - zmena IP etc.
Diki moc, je to tym. K+