pozor na stahujme.sk

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1347
Registrovaný: 22 aug 2006, 19:18

pozor na stahujme.sk

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vážený pán xxx,

Ďakujeme Vám za dôveru a za využívanie našich služieb na online portáli
plnom informácií o programoch na stiahnutie. Dovoľujeme si Vám vyúčtovať
prístup ku portálu na základe Všeobecných obchodných a užívateľských
podmienok, všeobecných užívateľských informácií.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
1. stahujme.sk - prístup k databáze - 60,00 EUR
(04.06.2010 - 04.06.2011)
Platba podľa VOP rok vopred
-------------------------------------------------------------------------------------------------


*Celkom k úhrade: 60,00*

Variabilný symbol: 9957100
Splatnosť: 7 dní

Bankové spojenie // International Account Number

Majiteľ účtu: Online Investment Group Ltd.

IBAN: CY66 0050 0140 0001 4001 5383 2701
SWIFT: HEBACY2N


Úhradu horeuvedenej pohľadávky Vás prosíme vykonať v lehote do 7 dní na
horeuvedené bankové spojenie. Pri prevode nezabudnite udať všetky poplatky
k tiaži príkazcu a správny variabilný symbol. Pri prevode zo Slovenskej a Českej
republiky použite tzv. SEPA prevod, akceptovaný každou bankou so sídlom
v Európskej únií.

Táto pohľadávka Vám vznikla na základe užívania online databázy .
Vaša registrácia sa uskutočnila dňa 04.06.2010 20:49:56 z IP adresy xxx.
Pri registrácií ste vyplnili Vaše meno, priezvisko, bydlisko, emailovú adresu a dátum
narodenia. Pri prihlásení ste ďalej potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými
a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili,
akceptujete ich a na základe tejto akceptácie ste získali prístup ku kompletnej databáze,
ktorá tvorí podstatu poskytovanej služby.

Vo Všeobecných obchodných a užívateľských podmienkach, všeobecných užívateľských
informáciách ste boli riadne informovaný o právach a povinnostiach zmluvných strán,
o cene a trvaní poskytovanej služby, ako aj o možnosti odstúpenia od zmluvy. Ďalej
chceme zdôrazniť, že uzatvorenie predmetnej zmluvy prostredníctvom internetu
je v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi platnými a účinnými na území
Slovenskej republiky, a to podľa § 34 a nasl. Občianskeho zákonníka, s poukazom
na § 40 ods. 4 Občianskeho zákonníka a § 262 Obchodného zákonníka.

V prílohe Vám posielame faktúru, slúžiacu ako platný daňový doklad. Na jej otvorenie
je nutné mať nainštalovaný prehliadač pdf súborov, ktorý môžete stiahnuť na
nasledovnej adrese: www.adobe.com/sk

V prípade otázok nás kontaktuje emailom na adrese: [email protected]


Ďakujeme, že ste využili naše služby


Váš Team z Online Investment Group Ltd.


Online Investment Group Ltd.
Suite 15, 1st Floor Oliaji Trade Centre
Francis Rachel Street
Victoria, Mahe
Seyschelles





.....
Som bol dnes vycumeny ked mi to doslo :shock: ani netusim ze som na takej stranke zaregistrovany :D.. som na tom ze platiti nemusim aaa je to len riadny odrb noo vopred varujem a budem rad ak ma niekto v tom ze platit nemusim ubezpeci na 100% :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 25958
Registrovaný: 09 sep 2005, 18:39
Kontaktovať používateľa:

Re: pozor na stahujme.sk

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemusíš
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 8694
Registrovaný: 20 dec 2004, 23:07
Bydlisko: http://photosfrom.me
Kontaktovať používateľa:

Re: pozor na stahujme.sk

Príspevok od používateľa seth82 »

slavo120: prečítaj si túto tému, je o tej istej firme: http://www.hojko.com/faktura-za-pouziva ... 29516.html
Ten tvoj stahujme.sk vlastní presne tá istá neexistujúca SRO, ako web (a ďalšie desiatky webov) diskutovaný v tej téme.
http://www.dnsinfo.sk/registrator/REKL-0026/
qwerty-xyz

Re: pozor na stahujme.sk

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

seth82 napísal:slavo120: prečítaj si túto tému, je o tej istej firme: http://www.hojko.com/faktura-za-pouziva ... 29516.html
Ten tvoj stahujme.sk vlastní presne tá istá neexistujúca SRO, ako web (a ďalšie desiatky webov) diskutovaný v tej téme.
http://www.dnsinfo.sk/registrator/REKL-0026/
:smt081 VAM to islo? mne to zblokol novy NOD, ma tam jednoducho nepusti . . . .
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 8694
Registrovaný: 20 dec 2004, 23:07
Bydlisko: http://photosfrom.me
Kontaktovať používateľa:

Re: pozor na stahujme.sk

Príspevok od používateľa seth82 »

Čo konkrétne? Stahujme.sk? Išlo - mám zapnutý rezidentný a webový štít AVG (plus linkscanner) a pustilo ma to. Dôležité však je, že slavo120 si môže prečítať tú tému a ukázať im stredný prst.
qwerty-xyz

Re: pozor na stahujme.sk

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

seth82 napísal:Čo konkrétne? Stahujme.sk? Išlo - mám zapnutý rezidentný a webový štít AVG (plus linkscanner) a pustilo ma to. Dôležité však je, že slavo120 si môže prečítať tú tému a ukázať im stredný prst.
to FAKT??? mna najnovsie presmeruje na stranku plusim.sk :smt033 veraboze, a predtym som tam mal velku cervenu tabulku od NOD-u
Zamknuté