totalcommander
totalcommander
stala sa mi takato vec ,pri kopirovani velkeho objemu dat (filmy)mi zatuhol pocitac a uz sa mi viac nepodarilo spustit totalcommander ,pri spusteni to neda ziadnu hlasku akurat sa to nespusti,program som odinstaloval znova nainstaloval ,poskusal vsetko mozne,vycistil registre ale nic nepomohlo ,mam win7 64bit, comanderov som poskusal kopu najnovsi aj starsie ,doteraz to chodilo bez problemov asi rok a pre mna je totalcommander najlepsi suborovy manazer a nechce sa mi zvykat na dajaky iny ,nevie mi niekto poradit ako to znovu rozbehat?
-
vikko78
Medium Professional
Re: totalcommander
skus obnovu systému o par dni naspeť.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je mozne, ze budes mat poskodeny konfiguracny subor. Skus sa pozriet do c:\users\nazov_uzivatela\appdata\roaming\ghisler\... a tam by si mal mat konfiguracny subor wincmd.ini a taktiez subor s nastaveniami pre ftp servre s nazvom wcx_ftp.ini. Ak to tam mas, skus vymazat wincmd.ini a potom pustit TCM, pripadne to zmaz a daj opat nainstalovat.
obnova systemu nie je mozna lebo som to mal vypnute ,a ziadne take suboru na zmazanie tam nemam ,jedno radikalne riesenie by som mal - preinstalovat windows
pri XPckach som nemal problem ich preinstalovat kazde 3-4 mesiace ked zacali blbnut ale tieto sedmicky makaju asi rok a ziadny problem s nimi doteraz nebol a ani nemam pocit zeby dajako "zvadli" takze sa mi do toho nechce
-
hojko
Site Admin
Daj si teda na disku C: vyhladat subor "wincmd.ini" a potom ho zmaz.
subor som zmazal ,ale nic ;ono sa to aj pri odinstalovani pyta ci sa ma ten konfiguracny subor zachovat alebo zmazat ,takze v tom to asi nebude 
-
hojko
Site Admin
Hmm, zial nenapada ma ine riesenie. Este by som to pri instalacii skusil nainstalovat do ineho adresara, pripadne skusit precistit registre cez CCleaner alebo TuneUp Utilities.
to vsetko som uz vyskusal hned na zaciatku ,ale nepomohlo to
no nic vdaka za snahu ,necham to trochu odlezat a ked zacnu haprovat aj ine veci tak preinstalujem wokna
Total nema portable verziu?
nejde ani portable verzia ,nic sa nespusti ani ziadna chybova hlaska