obdobie pobláznenia
obdobie pobláznenia
Zazil som par vztahov a zakazdym je to ine...
-
last_knight
Light Professional
-
r4wMUnt34q
Star
Zaslepenie: Osoba vas ocari a vznasate sa v oblakoch, ked v Vam hovori, tak vnimate len to aka je pekna napr. a nie to co hovori
Zalubenie (asi tak myslis to poblaznenie
(Prava) Laska: Je vo vztahu vacsinou medzi zalubenim a rutinou, teda kazdy vztah sa vyvyja inak, ale priblizne tieto ohranicenia by mal mat spravny vztah si myslim. Proste uz ste si zvykli, ze mate super osobu a je vam oporou, butlavou vrbou, najlepsou kamaratkou a v neposlednom rade aj osoba, s ktorou s radostou praktizujete telesne (a zaroven psychicke pôzitky).
Sorry, ak som trochu vedla v niecom, ale mam divny spankovy rezim a z ucenia mi kusok prepina niekedy,takze...dakujem za pochopenie
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Re: obdobie pobláznenia
(Prava) Laska: Je vo vztahu vacsinou medzi zalubenim a rutinou, teda kazdy vztah sa vyvyja inak, ale priblizne tieto ohranicenia by mal mat spravny vztah si myslim. Proste uz ste si zvykli, ze mate super osobu a je vam oporou, butlavou vrbou, najlepsou kamaratkou a v neposlednom rade aj osoba, s ktorou s radostou praktizujete telesne (a zaroven psychicke pôzitky).
lol zase si niekto pletie "pravu lasku" s potrebami ...
Ale mna si nevsimajte,uz som dva dni nespala
lol zase si niekto pletie "pravu lasku" s potrebami ...
Ale mna si nevsimajte,uz som dva dni nespala
-
javatar
Hardcore addict
podla mna je prava laska prave o schopnosti obetovat sa a snazit sa naplnat potreby (spolocenske, citove, sexualne, atd) toho druheho, resp. brat ich ako potreby spolocne...ithory napísal: lol zase si niekto pletie "pravu lasku" s potrebami ...
Ithory just gained 1000xp in advanced thread necromancy....
Ja som žiadne také obdobie extra pobláznenosti nemal. Netvrdím, že to bolo rovnaké na začiatku ako teraz po dva a pol roku, ale týmto som si naozaj neprešiel.
Temer konštantné.
Temer konštantné.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zdasa ze vcera mojej polovicke po 14 mesiacoch to poblaznenie vyprsalo a u mna nastalo chaos ,nechut zit a podobne veci 
Hej suhlas,len ta reakcia co som vytiahla s tym velmi nekoresponduje..javatar napísal:
podla mna je prava laska prave o schopnosti obetovat sa a snazit sa naplnat potreby (spolocenske, citove, sexualne, atd) toho druheho, resp. brat ich ako potreby spolocne...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
preco prave ja musim byt prave tejto povahy a preco vzdy kvoli tomu dokazem tak strasne trpiet ?ithory napísal:
Hej suhlas,len ta reakcia co som vytiahla s tym velmi nekoresponduje..