Zdravím !
Jemne sa nudím poslednú dobu takto po večeroch, tak si chcem urobiť jednu flash srandičku a preto by som potreboval pomoc niekoho zdatnejšieho vo photoshope.
Mám fotku, na ktorej je nahá slečna (fotku z pochopiteľných dôvodov dávať do prílohy nebudem), a chcel by som Vás pekne poprosiť o to, že či by ste tú slečnu cez photoshop "obliekli" do šiat alebo nohavice+tričko, tak aby to jej "oblečenie" zapadlo do kontextu fotografie a vyzeralo čo najviac vierohodne. Fotku zašlem záujemcom cez SS.
Vopred ďakujem.
Prirobenie oblečenia na fotke
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prirobenie oblečenia na fotke
Na každú pózu treba iné oblečenie, špeciálne nafotené, alebo nejakou náhodou na ňu dačo nájisť. Jediné čo prichádza do úvahy je renderované, alebo vektorové nakreslené oblečenie, Bohu žiaľ. Takéto veci sa robia len na zákazku obvykle. Robili sme pár portálov kde si si obliekal avatara, tak s tým nejaké tie skúsenosti mám.
Teda, aby to nejako vyzeralo, samozrejme sa dá cez warp, alebo liquify dorobiť aj "akékoľvek" oblečenie, ale to vyzerá dosť lamatérsky.
Teda, aby to nejako vyzeralo, samozrejme sa dá cez warp, alebo liquify dorobiť aj "akékoľvek" oblečenie, ale to vyzerá dosť lamatérsky.
-
weroro
Flash coder
No, to mi bolo jasné už keď som zakladal tému. Ale opýtať som sa mohol, ak by sa niekto strašne nudil. Ide o to, že si chcem urobiť flash aplikáciu "rengen eye" a už z názvu vyplýva o čo mi tam pôjde
Proste slečna bude oblečená a namiesto kurzoru bude napr. nejaký kruh (oko) a keď prejdem nad slečnu, tak budem ako keby vidieť to, čo má pod oblečením. Fotka je fotená v dákej krčme plnej ľudí a ona jediná tam stojí s krígľom piva úplne nahá. Ale aj tak ďakujem.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak som upravil svoju obľúbenú animovanú postavičku tak, aby som mohol demonštrovať to, čo by som chcel urobiť s tou upravenou foto.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Tak som upravil svoju obľúbenú animovanú postavičku tak, aby som mohol demonštrovať to, čo by som chcel urobiť s tou upravenou foto.
- Prílohy
-
- kim_Secure.swf
- (24.92 KiB) 180 stiahnutí
-
uplink
VIP
Pochopil som, avšak na to budeš potrebovať fakt nejaký schopný render/kresbu/náhodu. Najlepšie je keď je taká slečna a odfotiť ju dva krát v tej istej póze oblečenú a nude