Ďakujem
Pomoc s obrázkom v axonometrii
Pomoc s obrázkom v axonometrii
Vie mi prosím Vás niekto poradiť ako bude vyzerať tento obrázok v axonometrii ..všetkých 6 pohladov..
Ďakujem
Ďakujem
-
wintermute
Light Star
Re: Pomoc s obrázkom v axonometrii
rad by som sa zapojil..ten obrazok je fakt lahky..a trz k veci ty si nahodou nenakreslil izometriu ???.a ten povodny je v sikmej axonometrii ci ???..
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uha asi studujes strojarinu tak makaj makaj toto je zaklad mat priestorovu predstavivost
Vdakaa toto mi pomohlo..a dalo silu dostudovat vysku :DD..a ja som taky, ze ked mozem pomozem ale ten druhy musi chcet inak to nejde
... ja som skor na elektrotechniku
,,keby daco opravim :p
pre SLIK to 3D nakreslit je obtiaznejsie...aby si nemusela hladat tak v axonometrii : to co vidis ma realne rozmery a uhly su 45 stupnove a osi su v pomere 1:1:0,5 ...a v tej izometrii nie je ziadny realny rozmer preto by som ju nezvolil...a su tam 30stupnove uhly od roviny a kazda os je 0,816 krat real..
pre SLIK to 3D nakreslit je obtiaznejsie...aby si nemusela hladat tak v axonometrii : to co vidis ma realne rozmery a uhly su 45 stupnove a osi su v pomere 1:1:0,5 ...a v tej izometrii nie je ziadny realny rozmer preto by som ju nezvolil...a su tam 30stupnove uhly od roviny a kazda os je 0,816 krat real..