potrebujem menšiu radu ohľadom kúpy darčeka pre kamarátku, ktorá ma pozvala na stužkovú. Čo sa týka nejakého bližšieho vzťahu, tak žiadny nie je - občas sme na chodbe prehodili pár slov. Nemám ani poňatia, či sa vôbec niečo také ešte praktizuje Ak teda áno, tak uvítam Vaše rady
Stužková - darček kamarátke
-
zdravotnik
Light Professional
Stužková - darček kamarátke
Zdravím,
potrebujem menšiu radu ohľadom kúpy darčeka pre kamarátku, ktorá ma pozvala na stužkovú. Čo sa týka nejakého bližšieho vzťahu, tak žiadny nie je - občas sme na chodbe prehodili pár slov. Nemám ani poňatia, či sa vôbec niečo také ešte praktizuje Ak teda áno, tak uvítam Vaše rady
Ešte by ma zaujímalo, že kedy sa, ak sa, darček odovzdáva. Ďakujem
Re: Stužková - darček kamarátke
nic take sa nemusi praktizovat, ale kvet ju urcite potesi...hlavne ak bude niecim originalny, staci navstivit kvetinarstvo a tam ti poradia nieco zaujimave.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Prečo ťa pozýva na Stužkovú, keď ste na chodbe prehodili pár slov? To mi príde trochu divné, lebo na Stužkovú sa berie najbližšia rodina, prípadne priateľ, priateľka. Aspoň to je môj názor, možno ťa teda berie ako niečo viac alebo v to dúfa, neviem... Darčeky sa na Stužkovej nedávajú, ale ten nápad s kvetom podporujem. Len neviem, kde ho celý čas bude mať.
miesta na kvety je na stužkovej dosť - sú tam predsa kvety pre profákov, tak sa pichne k nim 
-
zdravotnik
Light Professional
Vyriešil som to voňavým svietnikom a k tomu sloníka pre šťastie. Páčilo sa a potešil som ju. Ďakujem za rady 
-
lekoklatik
VIP
@zdravotnik sry kámo ale oproti tomu kvetu je nejaký sloník so sviečkou fail
Vďačná bola podľa mňa zo slušnosti. Ale už máš po tak je to beztak 12sť.
Vďačná bola podľa mňa zo slušnosti. Ale už máš po tak je to beztak 12sť.