Medal of Honor (2010)
Re: Medal of Honor (2010)
tesil som sa na to a zatial sa mi to vidi ako BBC2, uvidim snad ma to casom chyti a bude to OK... ale myslim ze call of duty je lepsie ako MOH
takzatial co som pocul, vsetci hovoria ze zaciatok je slaby, ale potom sa to rozbehne, ja nwm kedy sa to ma rozbehnut
Ale som v misii kde su tie vrtulniky.
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2010, 20:58)
tak som to uz presiel, nwm nebolo to zle, ale tusim kratsie jak BBC2 A ten koniec no. Ale pekna hudba tam bola
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2010, 20:58)
tak som to uz presiel, nwm nebolo to zle, ale tusim kratsie jak BBC2 A ten koniec no. Ale pekna hudba tam bola
Nazdar Pani.
Viete mi poradit ako postuvovat? Je to level, z druheho dna, myslim level stvrty. Zacina sa to vysadkom z vrtulnika. Niekde uz asi pri konci mam potlacit nepriatelske gulometne hniezdo, aby moji mohli postupovat dalej. Ja tam vystrielam komplet municiu z gulometu, ale oni stale ako pripeceni su v kryte.
Viete mi poradit ako postuvovat? Je to level, z druheho dna, myslim level stvrty. Zacina sa to vysadkom z vrtulnika. Niekde uz asi pri konci mam potlacit nepriatelske gulometne hniezdo, aby moji mohli postupovat dalej. Ja tam vystrielam komplet municiu z gulometu, ale oni stale ako pripeceni su v kryte.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
musis pouzit navadzanu strelu .. oznacit to laserom pre letectvo
hd 3650 512mb gddr3
2 gb ram
Athlon x2 2.6ghz
ma vyznam to vobec skusat s takouto zostavou?
2 gb ram
Athlon x2 2.6ghz
ma vyznam to vobec skusat s takouto zostavou?
-
jamesiq
Medium Star
Podla poziadaviek co som nasiel by som to ja osobne skusil 
Ak sa smiem spytat, ktory rls je funkcny?
-
Metro2033 problem
Light Expert
čo je na tom pravdy ze na windows 7 to nejde lebo som si to stiahol nainštaloval a piše mi toto....http://img266.imageshack.us/i/beznzvuje.jpg/ 
Ide to aj na Win 7.
-
Metro2033 problem
Light Expert
prečo mne ne ?
mne to tiez ide na 32 bit win7, nemal som ziadne problemy s instalaciou
Cawte, mam takyto problem "
"The program can t start becouse PhysXExtensions.dll is missing from you computer. Try reinstaling the program ti fix this problem" ------ ak niekto viete prosim help, dik
"The program can t start becouse PhysXExtensions.dll is missing from you computer. Try reinstaling the program ti fix this problem" ------ ak niekto viete prosim help, dik
no asi to bude PhysX, skus ho stiahnut z webu a nainstalovat, alebo DirectX
ok vyriesene, bolo to crackom, nespravne skopirovany uz to fachči len kazdu polhodink mi to mrzne ale da sa to prežriet, dik za ochotu, 
-
morpheus277
Light Expert
zdravičko. chcem sa opýtať takúto vec mam slabší PC ako je písane v odporúčaných požiadavkách ale keď som to zapol išiel som do nastavení videa dal som najväčšie, pre mňa možné, rozlíšenie 1280x1024 vertical sync som zapol všetky efekty som dal na high a anti aliasing sa mi dal buď len zapnúť alebo vypnúť tak som ho zapol. pustil som hru a ani nesekla.
je to spravené tak že keď dám všetko na high tak hra to dá na high ale pre môj PC? lebo podľa toho čo som vydel keď som to hral grafika bola otrasná. príklad: výbuch rakety veľa ohnňa a pri konci nenormálne kocky ako keby to ani nevyšlo tento rok.
na webe sa objavila nejaka cestina, ale dost divne spravene texty su, skusal ju este niekto?
Hej ,cestinu mam aj ja, ale je otrasna-vypada to ako keby boly En texty prelozene cez translator.
no tak potom tam je chyba, lebo aj mne to tak ukazuje, ze konec, skoda to bolo skusat
nechapem preco sa neda poriadne nastavit AA 
Sphinx napísal:musis pouzit navadzanu strelu .. oznacit to laserom pre letectvo
a ako to spravit? tiez som zamrzol na tom bode a neviem co s tym gulometnym hniezdom..neviem cim to oznacim...