Malý princ

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Malý princ

Príspevok od používateľa mihalswk »

Čítali ste niekto Malého princa?? aký máte názor na planétu pijana ??

• citácia z knihy:
    Na ďalšej planéte býval pijan. Táto návšteva bola veľmi krátka, ale malý princ bol po nej veľmi skľúčený.

- Čo tu robíš? - spýtal sa pijana, ktorého našiel, ako mlčky sedí pred radom plných fliaš.

- Pijem, - odpovedal pijan s pochmúrnym výrazom.

- Prečo piješ? - pýtal sa ho malý princ.

- Aby som zabudol, - odpovedal pijan.

- Aby si zabudol? A na čo? - vyzvedal sa malý princ, lebo ho už ľutoval.

- Aby som zabudol, že sa hanbím, - priznal pijan a ovesil hlavu.

- Za čo sa hanbíš? - vypytoval sa malý princ, lebo mu chcel pomôcť.

- Hanbím sa, že pijem! - dodal pijan a načisto sa odmlčal.

A malý princ celý zmätený odišiel.

Dospelý sú rozhodne veľmi, veľmi čudní, vravel si v duchu počas cesty.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Malý princ

Príspevok od používateľa begbeee »

Nekonečný kruh.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

To je o takej ovci či ? Ak hej tak je to pekný blud (tuším že sme to mali ako povinné čítanie na ZŠ...)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečítaj si knihu "Malý princ v nás" od Mathiasa Junga, čo je kompletný psychologický rozbor tohto diela. Rozoberá sa tam každá planéta
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Janio napísal:To je o takej ovci či ? Ak hej tak je to pekný blud (tuším že sme to mali ako povinné čítanie na ZŠ...)
bože môj, predtým ako niečo zase napíšeš, tak porozmýšľaj. Blud je jedine tvoja existencia a nie Malý princ. Obyčajný malý fagan, ktorý tomu nechápe :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Malého princa som čítal keď som mal tak 7 rokov, samozrejme, vtedy mi unikala pointa. :) Tebe, Janio, uniká dodnes.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

ďalšia rozprávka pre dospelích
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Hugito je to možné "čítal" som to len aby sa nepovedalo a nechápal som tomu...

pinco neposral si sa z toho ? A to karmy sa nevieš ani podpísať...
pinco
Darca
Darca

najprv si ujasni, kto ti tú karmu poslal, pretože ja nie. V každom prípade si si ju zaslúžil. To, čo ty píšeš prekonáva hranice.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Karmu som ti poslal aj ja, samozrejme podpísanú. Enjoy.

Malý princ je úžasný, v mladosti sa dá čítať ako rozprávka, neskôr sa dá nad každou planétou dlho uvažovať.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Pinco, begbeee nezáleží mi na karme... jedine čo ma vie nasrať je keď sa nepodpíše poprípade ani nenapíše dvôvod...

A ďalej, unikla vám trošku pointa môjho prvého príspevku... Asi keď som mal 7 rokov som čítal knihu ktorá mala v názve "princ" (Ako to presne bolo neviem, takže ani neviem či je to ten váš "slávny" malý princ...) To čo som čítal ja bolo o nejakej ovci čo jedla neviem už čo... Nakoľko som bol malý a na povinné čítanie ešte čítať knihu kde ovca rozpráva je fakt otras preto ten príspevok... Tú knihu som nečítal preto ju ani nesúdim a lásko vy si prve zistíte čo som tým príspevkom myslel potom pi****.

A ak je to, to čo som čítal s tou ocou tak je to fakt pekný blud, a je mi jedno či písal autor o tom aký svet má byť (či o čom to vlastne bolo...) Je to môj názor, pretože každý z Vás (ako o tej katastrofe v Maďarku) napíše "O chúďatka" ale je mu to jedno a keby mohol tak nepomôže, tak isto ako tu obdyvujete knihu, ale nesprávate sa podľa nej, aby ste niečo zmenili... Ja aspoň poviem narovinu že tak treba maďariskám atď....

A teraz čakám nával K- od karma onanistou skončil som
pinco
Darca
Darca

Najprv napíšeš, že je to blud a potom sa to snažíš vyhovoriť, že si to nemyslel tak, ako si to napísal. Vôbec netušíš o čom to dielo je, ale hlavne, že pi***** vieš.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Pinčo čítaj si to pre mňa za mňa od rana do večera:
To je o takej ovci či ? Ak hej tak je to pekný blud (tuším že sme to mali ako povinné čítanie na ZŠ...)
Nepíšem že o tom viem, len z toho článku čo skopiroval zakladateľ témy to tak vyznelo o čom to môže byť...

A nie že najpr napíšem že je to blud a potom že nie, ešte raz píšem tak isto ako v mojom predchadzajúcom príspevku že "Ak to je o tej ovci tak to je blud" Už si to pochopil, alebo mám dúfať že ti cez ten tvoj dlhý kábel prisadnutý niekde v Afrike nejakým černochom dojde do hlavy ?

No asi to je tým že ja nežíjem v rozprávke...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

audiotrack napísal:prečítaj si knihu "Malý princ v nás" od Mathiasa Junga, čo je kompletný psychologický rozbor tohto diela. Rozoberá sa tam každá planéta
ty vole za 7 ecka mam kupovat knihu? si ju radsej sosnem na nete v PDF alebo dam 10 ecka a mam trilogiu painkillera v tescu,mozem osikat .... :roll: a ked si mam vybrat medzi citanim maleho princa a hranim MASS EFFECT1, 2, COD4, COD6MW2, CRYSIS WARHEAD, PAINKILLER OVERDOSE a dalsich par podobnych vychytavok (UT A SPOL...) tak si radsej ostanem za pc, nic pre mna citat co to cital raz na zachode, nic moc, pochopit som to pochopil, a moj zaver z celej knihy je " A??? " .....
:wink: --- kto chce citat si radsej precitajte nieco zaujimavejsieho a kto ma tolko casu ze rozmysla nad hovadinami,nech si najde poriadnu robotu alebo sa lepsie uci.... alebo nech hra hry, ked konecne nebudem mat "mega" rychlost od T-comu rozbijem vas v MP na sracky vsetkych .... :psssst:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lol qwerty ty si iny posahanec..on mu odporucil knihu kde sa rozobera obsah princa ty tu meles dajake hry..fakt ti este nikto netreskol po papuli?ani rodicia?a naozja si uz mal 1000 zien v posteli? :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Son-Goku napísal:lol qwerty ty si iny posahanec..on mu odporucil knihu kde sa rozobera obsah princa ty tu meles dajake hry..fakt ti este nikto netreskol po papuli?ani rodicia?a naozja si uz mal 1000 zien v posteli? :lol:
kludne mozes prist ty, ty mne rukou po papuli ja tebe 26 tkou teleskopom po hlave, co ty nato? ja ti garantujem ze s mojim svihom z tej zeme nevstanes. :wink: a budes mat dost co robit aby si vobec vstal, plus ti garantujem ze ta to odradi uspesne od dalsieho utoku na moju osobu a ked neodradi dostanes dalsiu, suhlas? (sebaobrana je svina... a ludi ktori maju tvoje debilne uvazovanie a hrdinske hlasky je tiez vela dajte si vsetci pookj a zime v laske a mieri, ..... my ostatni budeme hrat mass effect) O mna sa ty neboj ani sa do mna nestaraj, a o tom kto dostal alebo nedostal po hube chod hovorit niekomu na diskoteku a nie na forum, tam dostanes kolego taky preplesk ze budes rad ze mas s cim pisat a ze ti nikto ruky nohy nedolamal.....
:) co si ja rozoberam je MOJA VEC,.... ked si chces citat maleho princa citaj si , a vies co? sprav v tom aj celosvetovy turnaj, v citani maleho princa.... my ostatni si radsej nieco dobreho zahrame, a kebyze mam 1000 zien, tak tu nie som ani registrovany, lebo ich trtkavam den a noc, a urcite tu neopisujem krasu hry mass effect 2 nie ? .... ale to mas ludi a ludi, niekto tuna na fore ma pochopi iny zase nie, ty spadas do tej druhej kategorie....
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lol ved ty si sa citas aj co po sebe pises totalne absurdity..co tu zasieras diskoteky a teleskop :D ty traged este raz aby sa ti to dostalo do hlavy:on mu odporucil knihu kde sa rozobera obsah princa ty tu meles dajake hry
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

chlapcovi troška metie:D:D:D newadi:D

Tá kniha nieje niekde na nete ? by som si ju chcel len pozret lebo sa mi to neoplati kupovat :?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Škoda, že všetci spadáme do qwertyho druhej kategórie :D
(Inak čo príspevok to hlod, aspoň na niekom sa tu zasmejeme.
Nechápem načo zabíjaš čas písaním príspevkov miesto toho aby si sa zdokonaľoval v tých tvojích brain-wash hrách)

K veci. Podľa mňa to bolo myslené ako: Som smutný, že som smutný.
pinco
Darca
Darca

Janio napísal:Pinčo čítaj si to pre mňa za mňa od rana do večera:

Nepíšem že o tom viem, len z toho článku čo skopiroval zakladateľ témy to tak vyznelo o čom to môže byť...

A nie že najpr napíšem že je to blud a potom že nie, ešte raz píšem tak isto ako v mojom predchadzajúcom príspevku že "Ak to je o tej ovci tak to je blud" Už si to pochopil, alebo mám dúfať že ti cez ten tvoj dlhý kábel prisadnutý niekde v Afrike nejakým černochom dojde do hlavy ?

No asi to je tým že ja nežíjem v rozprávke...
Čo sa mi ty snažíš dokázať? Napísal si, že je to blud, na to som ťa ja sprdol, že nie všetko, čomu ty nechápeš musí byť blud. Áno, je to o "takej ovci", takže zhovaďuješ niečo o čom nemáš ani páru. Vieš mi aspoň na záver povedať, čo je na Malom princovi blud?

Ja už sa viac k tebe nevyjadrujem. Tvoja argumentácia je na úrovni ithory.
Zamknuté