- Hra bude fps RPG na rovnakom engine ako Fallout 3.
- Bude umiestnená na Mojavskej púšti, ktorá nedostala veľa atomiek a na Vegas nedopadli prakticky žiadne.
- Hráte kuriéra, prenechaného na smrť a zachráneného priateľským robotom (hello Borderlands). Máte Pip-boya od jedného človeka z Vaultu.
- Hra bude mať voliteľný hardcore mód, v ktorom musí postavať piť vodu, náboje majú svoju váhu, ošetrovanie nie je okamžité. Normal mód je podobny Falloutu 3.
- Príbeh je zameraný na boj New California republiky proti Cézarovej légii a New Vegas občanom
-Hra bude mať špeciálne módy pre zbrane na boj zblízka vo VATS, napríklad špeciálny mód pre golfovú palicu nazvaný Fore - groin shot
- Hooverova priehrada je v hre a stále stojí, dodáva mestu elektrinu a preto mesto funguje štandardne ďalej.
- V hre je napríklad quest, v ktorom sa ghoul môže po svojom vyslobodení od supermutanta stať vašim spoločníkom
- Geckovia sa vrátili.
- V hre budú sprostí (Fallout 2) ale aj inteligentní (Fallout 1) supermutanti vrátanie elitného Nightkina.
- Supermutanti vyzerajú podobne ako vo Fallout 3, niektorí budú noví.
- Základňou NCR bude letisko, cézar bude žiť na Vegas strip a supermutanti sú v Black Moutain.
- Mimo Vegas bude vhre aj mesto Fremont a Primm, z lokácii napríklad Area 51.
- Skilly budú mať tentoraz väčší efekt na konverzácie. Napríklad ak máte skilly vo výbušninách môžete s postavami hovoriť o nich.
- Ku Karme sa vráti systém Reputácie, ktorá by mala byť oddelená pre každé mesto.
- Všetky možnosti dialógov sú prístupne, teda nie je žiadne znevýhodnenie pre neúspech
- Zo zbraní uvidíme napríklad M4 a granátový samopal.
- Nasledovníci môžu byť ovládaní cez contextové menu s rozkazmi ako nasledovať, ostať, zaútočiť.
Zdroj: sector.sk
Ja sa osobne veeeeeelmi tesim - fallout 3 patri medzi moje najoblubenejsie hry a FO 1/2 na mna caka v sufliku, uz na to len dostat "chut".
Fallout 3, Oblivion, Far Cry 2 - To je moj zaner. (ale samozrejme hravam aj ine hry)
Inak v tom texte je napisane ze sa to bude odohravat v pusti pri Vegas, cize vo Vegas nie? ci jak?
A dufam ze tam tiez bude ta nenormalne namakana atmosfera ako v FO3.
Niekedy je mozno lepsie spravit novy diel, ako iba datac ci addon, a toto je presne ten pripad, Fallout boli vzdy paradne hry, takze sa velmi tesim aj na tuto vecicku.
ach jaj.... dalsi preskinovany Oblivion? Fallout 3 sa nemoze rovnavat so svojimi predchodcami (Fallout Tactics neratam, to bolo tiez o nicom). Keby to nemalo meno Fallout tak nepoviem ale takto to len fanusikom kazi ich oblubenu znacku. To tak dopadne skoro vzdy, ked na hre pracuju uplne ina zostava developerov.
Kazdopadne tak trochu verim ,ze sa to aspon trochu priblizi duchu skutocneho falloutu...
Fanboy
"Milujem" takychto ludi, ktory si myslia aky su "cool" a "oldschool" ked nadavaju na nove hry a vychvaluju stare.
Nehovorim ze tie stare su zle, ale to ze je nejaka hra novsia alebo v podstate stara v novom kabate neznamena ze je zla. >.<
... ja zas "milujem" ludi co hned kritizuju ked im niekto "uraza" ich hracku... mne je jedno ci je hra nova alebo stara ale ci je dobra a dokaze prekonat ostatne hry v tom zanri. Kazdy kto ma nieco odohrate a vyzna sa v zanroch musi uznat ,ze F3 je len velmi slaba FPS s velmi malo prvkami RPG. Tazi len na slavnom mene. Podobne pripady su caste napr. Quake IV. Ale tazko to vysvetlovat niekomu co sa ukaja na vyhypovanich s*ackach a prvu hru hral max. v roku 2004....
Quake nehravam takze mi to je jedno.
Ja som nehovoril konkretne, tak neviem o akej hracke hovoris.
A ze to je velmi slaba hra? Z coho si to usudil? Poznas nejake lepsie FPS/RPG?
Ked uz sme pri rpg - ja mam radsej fajne tahove J-RPG.
A btw - z coho usudzujes ze sa ukajam na vyhypovanich srackach?
Kazdy ma nejaky nazor na urcitu vec... pre mna je ta hra slaba. Ked sa niekomu lubi tak nech si to hra ale pride mi trochu mimo nazvat niekoho fanboyom....
OT: aj ja mam rad tiez tahove (hlavne strategicke) JRPG - momentalne drtim Final Fantasy Tactics a potom sa chystam na Front Mission 3.
cubix napísal:ach jaj.... dalsi preskinovany Oblivion? Fallout 3 sa nemoze rovnavat so svojimi predchodcami (Fallout Tactics neratam, to bolo tiez o nicom). Keby to nemalo meno Fallout tak nepoviem ale takto to len fanusikom kazi ich oblubenu znacku. To tak dopadne skoro vzdy, ked na hre pracuju uplne ina zostava developerov.
Kazdopadne tak trochu verim ,ze sa to aspon trochu priblizi duchu skutocneho falloutu...
Na Falloute New Vegas pracuje Obsidian Enternainment (Ked interplay rozpustil Black Isle Studio tak vecina teamu sa zobrala a zalozila obsidian), cize v postate na tom robia ti isty ludia co robili Fallout 1,2, paradne dialogy, cierny humor a zabavne questy budu tim padom iste (Fallout 3 v tomto failol na plnej ciare, dialogy nuda, questy nuda, humor 0 bodov)
na jednej strane čiastočne súhlasím s cubixom. nové hry ktoré si hovoria "RPG" sú vlastne len akčné hry s čiastočnými RPG prvkami. nový F3 je prakticky len strieľačka z prostredia Fallout 1&2 inšpirovaná jeho RPG prvkami.
na druhej strane ako hra sa mi F3 sa celkom páčil, nejaký extra orgáč som síce z toho nemal, na New Vegas sa však určite pozriem.
royalflush: keby si mal odohraté toľko ako niektorí iní ľudia, tak by si možno posudzoval hry ináč. bolo kopec úžasných hier ktoré boli postavené na prepracovanom príbehu, komplikovanejších RPG prvkoch a hlavne dlhých hodinách zábavy. v dnešných časoch sa však zdá že hre stačí ak má hra nablýskanú grafiku, nejaké naskriptované výbuchy a hrateľnosť takú aby sa pri tom zabavilo aj 10ročné dieťa. môžu za to hlavne fakt, že hry sa robia nielen na PC ale zároveň aj na konzoly, kde je potrebné jednoduchšie ovládanie a nenáročný herný princíp.