Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
No to je strasne super a relevantne hodnotit hru ako taku v den patchu ... kopa veci sa este bude menit a opravovat, len uz neplacte.
Ja som vtedy nehral pred WOTLK, tak neviem posúdiť, ale čakal som že keď už vyrábajú tie patche, tak aspoň v nich vedia vyrátať približné dmg.. Lebo napr. shaman a hunter sa absolútne nedajú porovnať napr. s takým boomkinom ktorý ma brutálne dps, a dobre si pamätám, že ešte pred týždňom bol retri paladin pekne slabý, hoci to bolo dolaďované patchami kopec razy po WOTLK21tomy21 napísal:Mne sa tento patch celkom páči až na niekoľko maličkostí (moja classa sub rogue) a samozrejme ten burst je teraz málinko prehnaný lenže tento patch sa bude ešte toľko upravovať. Nastala podobná situácia ako pri prechode na wotlk 3.0.0 podobný patch takže treba čakať na dolaďovanie to je všetko.
tak snáď to čoskoro upravia
-
xH4wK
Nemozu byt vsetky classy rovnake, su support classy a su zase cisto dps classy ... proste nehadzte vsetko do jedneho vreca.
Dmg este budu upravovat a nerfovat, hold on.
Dmg este budu upravovat a nerfovat, hold on.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
vysvetlil by mi niekto, kolko a ako sa plati za ofik ? ako to cele prebieha ? musim si najprv kupit krabicovu verziu s unikatnym klucom, zalozit si ucet na battle.net, kde si vyplnim sposob platby, vyberiem realm a uz iba hram ? takto si to nejak predstavujem ja, len to porebujem upresnit aj co sa tyka tych cien - kolko stoji samotna hra, ci si ju musim kupit alebo staci stiahnut a kolko to cele stoji mesacne. nie je to pre mna, nemam moznost to rovno otestovat a na tom ich webe sa nejak nevyznam
-
xH4wK
1. Kupit:
WoW + BC - 16.99 (BattleChest)
Wotlk - 21.99
(WoW - Cata) - 29.99
2. Nainstalovat wow potom BC nakoniec wotlk (neskor aj cata)
2. Zaregistrovat sa na Battle.net vyplnit svoje pravdive udaje a pridat kreditku
- Pridat cd keye z danych hier na tvoj battle.net ucet
- Mas 30 dni free po kupe a prvej registracii
- Potom sa z pridanej kreditky stahuje kazdy mesiac 12,99
(Ak si nenastavis inak, napr. kazde 3 mesiace kazdy polrok, vtedy je to lacnejsie)
3. Po spusteni hry (Lauchnera) by sa ti mal stiahnut patch (najnovsi ma cez 5GB!)
4. Mozes hrat
WoW + BC - 16.99 (BattleChest)
Wotlk - 21.99
(WoW - Cata) - 29.99
2. Nainstalovat wow potom BC nakoniec wotlk (neskor aj cata)
2. Zaregistrovat sa na Battle.net vyplnit svoje pravdive udaje a pridat kreditku
- Pridat cd keye z danych hier na tvoj battle.net ucet
- Mas 30 dni free po kupe a prvej registracii
- Potom sa z pridanej kreditky stahuje kazdy mesiac 12,99
(Ak si nenastavis inak, napr. kazde 3 mesiace kazdy polrok, vtedy je to lacnejsie)
3. Po spusteni hry (Lauchnera) by sa ti mal stiahnut patch (najnovsi ma cez 5GB!)
4. Mozes hrat
Chalani ak niekto hraje freečko tak dobehnite kuknúť na kalgul
www.kalgul.eu Sme taká menšia skupina elitiek môžte sa ku nám pridať. ľudí býva cca 150
Fungujú všetky dungy a raidy až na ruby sanctum ale ten už scriptujú exp rate 3,5 čiže pomerne rýchle
www.kalgul.eu Sme taká menšia skupina elitiek môžte sa ku nám pridať. ľudí býva cca 150
Fungujú všetky dungy a raidy až na ruby sanctum ale ten už scriptujú exp rate 3,5 čiže pomerne rýchle
tiež sa dá platiť aj game card za 25€ na 2 mesiace 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ok diky, to som potreboval vediet. ten Cataslym nie je v prelaunchi lacnejsi akokeby sa kupoval az neskor ?
-
Wishmaster
Medium Professional
Cataclysm cinematic ..
OMFG .. Konec .. Det ..
Dovi, dopo..
OMFG .. Konec .. Det ..
Dovi, dopo..
To tak skoro ešte nebude určite až niekedy na nový rok
-
xH4wK
Tak som si spravil nove UI 
Podla mna dost prehladne nie ?
Podla mna dost prehladne nie ?
Nič nemá nad nádherne,prehľadné,praktické.. blizzard ui
Ja by som v tom tvojom ui nevedel ani hrať 
-
xH4wK
No, to je tvoj nazor...21tomy21 napísal:Nič nemá nad nádherne,prehľadné,praktické.. blizzard uiJa by som v tom tvojom ui nevedel ani hrať
Podla mna moje UI je lepsie, mas vsetky veci rozlozene co najblizsie pri sebe a tak sa sustredis len na jednu cast monitora takze si nenamahas tolko oci.. a zlepsuje to reakcnu dobu.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa to brutalne páči
Ake mas rozlisenie?
hmmm...hrá niekto z vás na altrone-pixie?...a ešte poraďte aký je podľa vás najlepší free server zo slovenských a českých..
-
xH4wK
Re: WoW
Dost pochybujem ze na novy rok ako niekto pisal kedze Cata vyjde v decembri. A ked aj bude tak pochybujem ze sa na tom bude aj dat hrat a ze tam nieco pojde. Jedine freecko ktore ako tak za nieceo stalo/stoji je Twinstar a neviem ci tam nascriptovali konecne Ulduar cize tam kym prejdu na Cata ... ojoj.adoo55 napísal:Vie niekdo kedy bude bezplatny server na cataclism?....
Prosim vas chcem vas poprosit ako sa mam regristrovat na WOW a vytvorit ucet chcel by som si to zahrat este som to nehral.