Ma to vyznam?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ma to vyznam?

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

JV napísal:coze chalan kde zijes :D ze skrabkala ineho chalana :DDD skoro ma oje*** o zem za rok plnolety a riešiš taketo kktiny :D
presne na tom som sa bavil celu tuto konverzaciu :)
metroelement
Novice
Novice

Re: Ma to vyznam?

Príspevok od používateľa metroelement »

to aruN : viem si to predstavit, tiez som zazil nieco podobne. To ze tu niektori vypisuju veci, ako sa na tom dobre bavia a tak : ked budete mat vaznejsi vztah, pochopite, ale vsetko je len o tolerancii. Niekto toleruje viac, niekto menej. Moja priatelka mi urobila to iste : najprv drzanie a za ruky, o pol roka na to bozkavanie sa s tym istym clovekom. Prepacil som jej to. Stalema to skrie a myslim, ze skriet bude. Paci sa mi, ze uvazujes do buducnosti, deti atd. Ak to takto citis, tak to bude pre vas najlepsie - rozchod. Teraz je ona pre Teba ta najlepsia, najkrajsia proste No.1. Mozno sa budes trapit tyzden, mozno mesiac - dva, ale to prejde a pride dalsia. Kazdopadne si to musis nechat preist riadne hlavou. Pretoze rozist sa na tyzden a dat sa znovu dokopy, aby ste sa netrapili... nieje to ono. Tolko moj pohlad, ako by som to riesil ja. (mam 23, 3 roky vztah, k inkriminovanej bozkavacej situacii doslo pred po rokom ) :wink:
Napísať odpoveď