18-te Narodeniny :-)
-
Nymphested
Zablokovaný
najprv som siel s kamosom kupit flashu vina, potom som zavolal druheho kamosa.. ten nesiel lebo isli na chalupu ci do akej rite
nejak som sa potom rozhodol ze ju vypijeme iba my. sme ju teda vyslopali a sli do baru na pool
tam sme dali este 2 piva.. trocha bordel bol lebo sme ani nevedeli hrat billiard a stale lietali gule inde. neskor sme sli do orientu tam bol jeden poharik vodki, male pivo, ktore sa o chvilu vratilo spat zo zaludka
no a potom som siel domov
nastastie som dosiel vpohode 
Šak ja sa pametám iba na to že sme asi 20 išli do jedného podniku kúpiť chlast a potom na chatu a potom si už nepametám...Ale kamoška čo to prežila ešte ako tak mi povedala že som vypil asi 15pív 5 flaškových vín dáku vodku a rumy a potom som spal do 5piatej večer a to ma ešte zobudili lebo už ich to nudilo že stále spím..a o 10 večer som zaspal zase a zobudil som sa okolo 12 póbede a išly sme zase nasávať...
a ako vždy ma hlava bolela ako kôň a dva týždne a jeden papierik bol fuč (zlatý)
A už nikdy som sa takto nedochlastal!
-
adr3nal1n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne nechapem pointu narodenin, menin, hadam aj stuzkovej a podobnych sviatkov resp. masovych oslav s nimi spojenymi. den mojej 18-tky som teda travil tak, ze doobeda skola, potom obed, domov, zapalit vonne tycinky, pustit hudbu a citat alebo rozmyslat... (a to vsetko v piatok:) Vecer som bol pozvany od rodicov do noobl restavracie a hoci by som najradsej nesiel ani tam, take veci sa neodmietaju. Samozrejme ziadny darcek som nechcel...
pre niekoho to moze zniet divne a za oslavu to pokladat nebude, ja vsak urcite ano!
pre niekoho to moze zniet divne a za oslavu to pokladat nebude, ja vsak urcite ano!
birthday
ja osobne to planujem ako moju 17 ...chata a najlespi priatelia ale tych je kur* moc takze budeme vsetci uplne KO...tak ako sa to patrí pokial sme mladý !!! ked budem mat 60 tak tu uz oslavovat nebudem...to zasa mne pripada ako blbost (moj nazor)
mier
mier
ak ste sa skladali po 3000 30 ludia to sa mi nezda skor 3000 dokopy a to je troska malo takze tu nebajkarLinkman napísal:nie pili sme všetko čo mali v bare
asi 70 ks RED BULLOV
čapovali sme si pivo čo tam bolo asi 70 litrov
kopa whisky a lacnej vodky
a aj tesco vodka bola ale mne osobne nechuti
a bolo aj hromada ineho chlastu
ja som mal18ku v piatok chcel som ist zo školy rovno domou ale ako som išiel stretol som v meste mamu a volali mi spolužiačky že to mam ist s nimi oslavit ja som najpru nechcel ale mama ma prehovorila tak sme išli do jedneho podniku a tam som sa torchu opil bola zima a nechal som si tam aj čiapku a nechcelo sa mi po nu vracat
potom som prišiel domou tam som mal kolače a hociake darčeky a večer som išiel ešte s kamošmi do baru de som sa opil zase a prišiel som domou o pol7 rano tak že tak 
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Colortraincleaner
Medium Star
v den mojich 18stin, som mal skolu do tretej a ked som vysiel vonku tak uz mi cakajuci kamosi nadelili flasu havana clubu, ktoru som okamzite zacal vstrebavat ... okolo piatej som bol na sracky a musel si kupit daco jest ... to bol posledny moment o ktorom viem ... rano som sa zobudil doma s kopou darcekov, co som vraj dostaval v kazdom nocnom klube , kde som vykrikoval ze jemi osemnast !