Vyrobil som si flash baner ale pri vkladani do reklamnych systemoch mi vypise: Formát Flash musí podporovať parameter clickTAG.
Co to je a ako to vlozit.
FLASH + premenna clickTAG
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: FLASH + premenna clickTAG
Namiesto internetovej adresy, na ktorú má ten banner presmerovať to urob takto.
Na úplne prvý riadok, na prvý snímok vo flashi umiestni túto variabilnú:
Potom v evente, ktorý si si zvolil na kliknutie (tlačítko) - máš na výber dve možnosti:
buď použiješ listener s evetnom click alebo použiješ onRelease.
Potom do funkcie eventu, zrejme to už aj máš, vlož getURL s presmerovaním na stránku ale namiesto URL adresy tam napíš clickTAG.
//edit: ďakujem audio, písal som to na rýchlo, tak som si to nevšimol - opravené
BTW: Rech25: Robíš to v ActionScripte 2 (AS2) alebo v ActionScripte 3 (AS3)? Lebo toto je riešenie pre AS2. V AS3 sa to robí inak.
Na úplne prvý riadok, na prvý snímok vo flashi umiestni túto variabilnú:
Kód: Vybrať všetko
var clickTAG:String;buď použiješ listener s evetnom click alebo použiješ onRelease.
Potom do funkcie eventu, zrejme to už aj máš, vlož getURL s presmerovaním na stránku ale namiesto URL adresy tam napíš clickTAG.
Kód: Vybrať všetko
getURL(clickTAG, "_blank");BTW: Rech25: Robíš to v ActionScripte 2 (AS2) alebo v ActionScripte 3 (AS3)? Lebo toto je riešenie pre AS2. V AS3 sa to robí inak.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: FLASH + premenna clickTAG
weroro, nie je náhodou AS case-sensitive? Ak hej, tak si oprav ten preklep, lebo to iba zkopíruje a bude sa čudovať prečo mu to nejde