NFS World Online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NFS World Online

Príspevok od používateľa Dinoso »

no ja to mam doma stiahnute aj to hravam.. a co som cital na offi strankach tak platit by sa za to nemalo, jedine za nejake bonusi, ktore pomozu s xpenim a ziskavanim penazi.
SORTY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa SORTY »

nainstaloval som to postahoval update a ked dam launch tak mi nabehne vyskytol sa problem a neodesilat...co s tym?:(
MiNkOnErrr
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MiNkOnErrr »

JeffHardyy napísal:nj ale čo mi jedine tak najviac na tých NFS vadí že tý policajti su niekedy naozaj tupí jak poleno...sami si rozburaju blokádu alebo sa nevedia vymotať zo zakruty...fakt také divne :D :D
Aj v skutočnosti sú tupí takže to nevyčítaj EA, snažia sa to robiť podľa skutočnosti. :sly: :mrgreen:
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

hravate dakto??

ja hram, a celkom ma bavi ta online kompeticia, no mam taketo poznatky:

- hra neuveritelne laguje:
- z toho vyplyva: vytlacil som supera do traficu, siel vedla mna, a zrazu trafic na mne, a supera nespomali a mna hej...
- nesynchronizovane starty, dakto startuje skor ako ja...
- vykon aut, zda sa mi velmi nevyrovnany a pride mi to prave kvoli lagom...
- super narazi do steny, ale rychlost sa mu neznizi, vsade iskri a on ide rovnako dalej...

mate podobne skusenosti?
mam optiku od Tcomu, a ine hry idu v pohode.
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Mám 100% tne to isté, ja absolutne nelagujem ale vačšina ostatných aút v preteku áno, stále šuchajú stenu a nič im to nerobí ja šuchnem a stojím na mieste. A to nehovorím o otm že kto si kupi na začiatku tú mazdu tmobile tak pokial nieje bezruký tak všetko vyhrá. Inak vo free-ride sa ostatné autá zobrazujú asi tak pol metra predomnou, nechápem prečo internet mám veľmi dobrý, a čo sa týka pc tak požiadavky splňam s obrovskými rezervami, na full je grafika celkom pekná, porovnatelná s hot pursuitom.
Forsaken
King
King

tak sme to skusali na 2 pc vedla seba, 1vs1, private match.

tych co za to platia lutujem pretoze:

preteky su nesynchronizovane...
kazdy hra akoby za seba, len sa updatuje pozicia zo serveru druheho hraca... o co ide?

hraci si jazdia po vlastnej trati, s vlastnym traficom, to znamena ze ked vidis supera narazit do traficu, do steny a pod, malokedy narazi realne, narazi len u teba = jeho naraz je len vizualny (v pozicii kde je on prave je u teba traffic u neho nie), realne on preteka dalej bez narazenia, spomalenia....

je to zatial uplne nahovno... niesu to lagy, len debilne vymysleny system fungovania hry...

interaktivita so supermi je na na tom podobne - medzi dvoma pc si vymienate len bajty o polohe modelu auta, to znamena ze realne ku kontaktu nedojde, vacsinou sa stane to ze ho berie ako prekazku takze jedneho spomaly, alebo zrychli fyzikalne nelogicky.

teraz je to vidno pri startoch, niekoho nacita prveho a staruje prvy, ostanych nacita neskor a 3 2 1 sa odpocita neskor, potom pride "lag" a snazi sa to synchronizovat ale stoji to za prd... a to su tie lagy.
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Čistý prepadák, nemyslím si že zmenia hru od základu, takže toto nemý význam hrať a ešte k tomu jestvujú na to cheaty, niektorý hovoria že to je fake ale proste je na to pár vecí.
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

neviete preco mi dava fatalerror? pri spustani
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

rain3R napísal:Čistý prepadák, nemyslím si že zmenia hru od základu, takže toto nemý význam hrať a ešte k tomu jestvujú na to cheaty, niektorý hovoria že to je fake ale proste je na to pár vecí.
aj ja si myslím. navyše už len to, že podľa mňa 50-60% hráčov tvoria malé deti, ktoré namiesto toho, aby normálne pretekali, tak sa do seba navzájom narážajú, čoho som bol už neraz svedkom. chlapec si ma počas pretekov naviedol na stenu, a tam ma blokoval. a toto robil každú chvíľu, keď som sa ho snažil predbehnúť
Forsaken
King
King

Snajper2 napísal:
aj ja si myslím. navyše už len to, že podľa mňa 50-60% hráčov tvoria malé deti, ktoré namiesto toho, aby normálne pretekali, tak sa do seba navzájom narážajú, čoho som bol už neraz svedkom. chlapec si ma počas pretekov naviedol na stenu, a tam ma blokoval. a toto robil každú chvíľu, keď som sa ho snažil predbehnúť
ako som spominal, je to sposobene sietovym kodom hry, stale ocakavam update ktory to opravi...

to narazanie je v podstate graficky efekt u teba = teba realne spomali, odrazi a pod., v 95% protihrac na svojom PC vobec nenarazi.
eddyenko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa eddyenko »

ale k***t je free hra mam to normalne stiahnute a som 13 lvl tak nwm co su hovorite.

//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 22:25)
MiNkOnErrr napísal:
Aj v skutočnosti sú tupí takže to nevyčítaj EA, snažia sa to robiť podľa skutočnosti. :sly: :mrgreen:
mna zas na tych hajzloch sere to ze 1vec.... idem snimi nahanacku klud pomaly jak hovna a v jednes sekunde sa objavi predomnu K9(rhino) a tasne do mna.... alebo ked ide po mne 8000000000 policajtov neni sance :P a este ked ta vyburaju na bok alebo ako nerestartuje ta to a chytia ta :)
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

to hej,kamikadze džípy známe :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hrava to este niekto ja som to pred dvoma dnami nainstaloval a opisovane skusenosti nadomnou sa neprejavovali...Celkom ma to zatial bavi, uz sme dali aj na dvoch kompoch preteky a pohoda.
Napísať odpoveď