Pohyb s autom v zahranici
Pohyb s autom v zahranici
Viem ze by som sa nemal dlho zdrziavat v krajinej inej ako je ta v ktorej mam registrovane auto... cize rad by som vedel ako to presne je, zijem v Francuzsku a dost casto sa tu nachadzam s mojim autom reg. na swk...
Re: Pohyb s autom v zahranici
Auto môžeš mať prihlásené aj v USA a policajti ti nemôžu povedať ani Ň...Pokiaľ máš zaplatenú zákonnú poistku a platné STK a emisnú, môžeš byť bez obáv 
cize tu mozem ostat rok bez toho aby som sa vratil na swk a nic mi nemozu?Pilifo napísal:Auto môžeš mať prihlásené aj v USA a policajti ti nemôžu povedať ani Ň...Pokiaľ máš zaplatenú zákonnú poistku a platné STK a emisnú, môžeš byť bez obáv
Bez problémov...
Tomu sa hovori dobra sprava
milujem ta europa!
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim s pilifom, pokial mas na poriadku formality, mozes jazdit kdekolvek a kolko len chces 
-
Point
Professional
no napriklad v dansku je to trosku inak.. ak si tam dlhsie ako rok alebo tam pracujes dlhsie ako rok .. tak nesmies jazdit na aute s inou spz ako s danskou.. v tom pripade sa auto zabavuje a ty ho dostanes naspat ked vyplatis nejaku dan z neho..kazdopadne su to strasne peniaze..ale to je dansko 
-
RATZINGER666
Darca
... preto pisem, ze pokial mas vybavene vsetky formality
okrem toho, dansko nie je jedinou vynimkou v ramci europy...
tiez som pocul, ze v niektorych krajinach v Europe je to nejako obmedzene. Otazka je, ako to dokazuju a kontroluju
-
RATZINGER666
Darca
pravdepodobne na zaklade databaz cestnych kontrol alebo tak... ak ta budu moc casto zastavovat policajti, je mozne, ze ti domov pride nejaky papier...
-
Francek
Star
Odporucam precitat zo zaujimavosti: http://forum.autobazar.eu/zhabane-auto- ... 27863.html
-
RATZINGER666
Darca
diky, pekny clanok 
takze je potrebne zaplatit dan, resp. prehlasit vozidlo, pripadne kupit druhe na mieste...
takze je potrebne zaplatit dan, resp. prehlasit vozidlo, pripadne kupit druhe na mieste...
-
Point
Professional
no a presne o tom som hovoril 
o tom dansku viem, zije mi tam ujo a hovoril mi ze tam je vraj problem sa len dostat s inou ako danskou poznavacou znackou, kedze hned z trajektu si odchytavaju vsetkych co nemaju dansku znacku...
Ale hlavne je pre mna ze som teraz v FR, vsetky papiere mam v absolutnom poriadku... cize sa nemam coho bat... len ma to tak napadlo, lebo som vcera dostal druhu pokutu, obe za parkovanie a pochopitelne si v takomto pripade beru znacky tak aby som z toho nemal ziadne problemy...
Lebo pravdu poviem ked vidim francuzskych zandarov ide z nich respekt
Ale hlavne je pre mna ze som teraz v FR, vsetky papiere mam v absolutnom poriadku... cize sa nemam coho bat... len ma to tak napadlo, lebo som vcera dostal druhu pokutu, obe za parkovanie a pochopitelne si v takomto pripade beru znacky tak aby som z toho nemal ziadne problemy...
Lebo pravdu poviem ked vidim francuzskych zandarov ide z nich respekt