Dobry večer
Nastal nam taky problem s oknami na aute mame elektricke stahovanie okien v predu aj vzadu.Pred dvoma dnami nam na ceste do Presova sa nam vobec nedali spustit všetky okna,ked sme išli spet domov tak so stačil gombik a okno na strane spolujazdca vpredu a spustilo len do poli a viac nie.A čo je natom najlepsie že nešlo spet hore to sa dialo vcera aj dnes raz mi okna dole pojdu raz nie ked pojdu dolu tak potom je ich velky problem zatiahnut spet.Dnes rano nam nešli dole okna vzadu v predu som neskušal.Stalačim gombik a nič okno sa nepohne ani hore ani dole.Myslim si že bude niečo s elektronikou. Stretli ste sa s niečim takym?
Auto je Renault Laguna.
Problem so stahovanim okien
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem so stahovanim okien
Buď chyba RJ, poistky, možno by stačilo prečistiť kontakty.
-
hojko
Site Admin
Stretol som sa s tym, ze okno sa spustilo dole a hore uz nie. Bolo pocut cvakanie, tak sa rozobrali dvere a hla, kladky vysuchane, lanko roztrapkane, proste dosrany cely mechanizmus. Ale to co ty opisujes vyzera skor ako na problem elektriky.
-
RATZINGER666
Darca
ak to robi na vsetkych naraz, bude problem v kontaktoch, zacni s vystriekanim skrine kontaktnym sprejom... ak nejde zatvarat iba z vodicovho miesta, ale z ostatnych ide, pokracoval by som kontaktmi na tychto dverach...
Aj dnes sa nam to stalo okno išlo dole ale hore mi to nešlo Dnes bol brat s autom za jednym mechanikom a nevedel najst pričinu,asi bude treba zajst do renaultu auta ma len 5mesiacov.Takže by to mali opravit dufam že zadara ked je zaruka
-
Francek
Star
treba zabozrutov kupovat.. potom to tak vyzera 
-
Suffel
Guru
ked je auto v zaruke tak by som ani nevahal a hned im ho tam zaniesol nech si to pekne opravia.. stretol som sa tiez s niecim podobnym ale robili to len zadne okna a vzdy sa dali otvorit ale ked som ich chcel zavriet isli do polky a viac nie.. nakoniec chyba bola v RJ..
Auto bolo kupovane čisto nove v plnej max možnoj vybave všetko šlape ok len tie okna ma seru.