Medal of Honor (2010)
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Medal of Honor (2010)
Presne tak. Je to fajn ale nic fantasticke ani nove...
No uz som niekde na konci ale je to cista kopia CoD. Vsetky najlepsie casti skopirovali, vytvorili masivnu reklamu, hype a vysiel z toho len taky nadpriemer. MP som nehral ale za singlac odomna 6/10. Grafika je miestami celkom slusna, hlavne ostre textury ale ta misia kde strielate s helikopterou je strasne blbo naskriptovana a ta fyzika je na niektorych miestach katastrofa.
Zvukova stranka je spickova. Asi jedina kvalitne spracovana cast na hre. Inac cela kampan je blbo naskriptovane a uz to pekne nudi. Nepotrebujeme dalsie CoD klony ked CoD vychadza kazdy rok. A ked sa uz rozhodli ze spravia kopiu tak mohli vybrat iny engine a vymysliet nejake nove napady. Napr. Coop kampan pre 4 hracov alebo nieco podobne.
Zvukova stranka je spickova. Asi jedina kvalitne spracovana cast na hre. Inac cela kampan je blbo naskriptovane a uz to pekne nudi. Nepotrebujeme dalsie CoD klony ked CoD vychadza kazdy rok. A ked sa uz rozhodli ze spravia kopiu tak mohli vybrat iny engine a vymysliet nejake nove napady. Napr. Coop kampan pre 4 hracov alebo nieco podobne.
asi si pockam na novy cod a bad company vietnam.teraz neviem ci sa oplati kupovat moh
aha takze bad company 2 ako taka zostane len pridaju mapu aby spravili konkurenciu pre novy cod?.
Som si kukol recenziu na Re-Play, a uplne suhlasim, Milion nepriatolov, a skor nez zacnete je koniec, a neprinasi nic originalne, proste priemer.
Ale najviac ma dostala hlaska, ze preco kolegovia prelezu kazdu prekazku, len vam musia podavat ruku, Asi ste nejaky krpec
Ale najviac ma dostala hlaska, ze preco kolegovia prelezu kazdu prekazku, len vam musia podavat ruku, Asi ste nejaky krpec
-
chlapec10
Addict
Presne rovnaky problem mam aj ja..... nech skusam co skusam, nechutne mi to seka a hra je nehratelna....T3e5 napísal: hehe ja mám uplne opačný problém. mám zostavu intel i5 2,66 štvorjadro, ati radeon 5850,4 gb ram a seká mi to ide mi to 14 fps na najväčších detajloch a 25 na low nechápem to
PS: Hru som uz mal v kosiku na kupenie, len tak som ju skusil stiahnut a spusit a koniec... takze dokym to nerozbeham nic nekupujem
PPS: Na ebay dostat legalnu plnu kopiu za 20 eur, ak to niekoho zaujma
dalsi kratky smutny pribeh ale v celku dobry zaciatok bol sice trosku nudny ale potom sa to rozbehlo az mi bolo luto ked to skoncilo 
Niekomu hracia doba nevyhovuje, mne napr ano 4 hod. tolko som ochotny stravit pri SP. A dolezitejsi je MP. Tu poslednu betu som uz neskusal
tak by niekto mohol napisat ako sa to hra 
-
chlapec10
Addict
ja som na to prisiel, problem bol zly crack, skus iny, a hra pojde,T3e5 napísal: hehe ja mám uplne opačný problém. mám zostavu intel i5 2,66 štvorjadro, ati radeon 5850,4 gb ram a seká mi to ide mi to 14 fps na najväčších detajloch a 25 na low nechápem to
chcem poradit v tej misii s helikopterami kde mam nicit tie minomety ze co tam mam stravit stale tam chodia vojaci a neviem co stym ??
"č/4" na slovenskej klavesnici
-
chlapec10
Addict
podrzat tu 4ku kym nelockne ciel, a pusitit klavesu. 
Dnes som teda MOH kupil za 20,99 eura, kluc som mal o 50 minut v maily, stiahol, aktivoval a ficime
Ak by niekoho zaujmalo, mam to z ebay, presne odtialto: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT
Dnes som teda MOH kupil za 20,99 eura, kluc som mal o 50 minut v maily, stiahol, aktivoval a ficime
Ak by niekoho zaujmalo, mam to z ebay, presne odtialto: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT
Ja som na ebayi kupil Europsku krabicovku za 17 € pricom aj tak mi kod poslal dopredu aby som mohol hrat kym mi pride zasielka...
Staci trochu pohladat.
Staci trochu pohladat.
Si kupil krabicu a on ti to otvoril a poslal dopredu kod ?
//ok dik
//ok dik
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:ITrochedo napísal:Si kupil krabicu a on ti to otvoril a poslal dopredu kod ?
Play today!
You can use the code wich comes with the game to register the game through ea download legally. This is an alternative to installing from disk. I can mail you this after money received. This way you don't have to wait long to begin playing.
a co zatial vravite na tu hru??
tuto hru akoze porovnavaju s BBC2??? to snad nemyslia vazne
okrem grafiky postav je to strasna slabota na high nastaveniach, mi to pripada ako hra z roku 2004 kde taka grafika bola este wau, ale v roku 2010 si predstavujem grafiku minimalne ako v BBC2 alebo Mafia 2. Multak dufam, ze je na lepsej urovni ked bezi na battlefieldackom Frostbite. Nehovoriac o AI protivnikoch, triafanie neviditelnych pixelov za skalami, absencia "ako takej reality", terorista v pohode vydrzi 2 headshoty, proste tato hra mi nedava ani jeden dovod prestupit z BBC2! ...u mna 4/10...pri takom COD 4 som mal 100x lepsi pocit z hrania kde aj tie nascriptovane sceny boli bombove.
Veľmi veľmi slabá hra.Grafiku by som ešte prežil.Ale keď som s puškou strelil zozadu jednému do krku a on vstal, mal som dosť.A to že mi stále podávajú ruku ... AI je na veľmi slabej úrovni a aj tie bojové scény sa dajú dopredu rozpoznať, že čo kedy sa bude diať. 3/10
-
cruncher007
Amateur
no mne sa grafika tiez nelubi niako extra ale tak zahral som presiel som to za 5 hodin a odinstaloval
a co ma dost napalilo bola ta cast kde som musel osadit dymovnicu a ist prec a tam mi to vzdy zbuglo zblblo neviem co uz ale viem ze som to na 3 krat prechadzal a to som musel celu misiu odznova aby to slo a to iste mi spravilo aj tam kde sa cez ten zameriavac oznacuju vozidla
a co ma dost napalilo bola ta cast kde som musel osadit dymovnicu a ist prec a tam mi to vzdy zbuglo zblblo neviem co uz ale viem ze som to na 3 krat prechadzal a to som musel celu misiu odznova aby to slo a to iste mi spravilo aj tam kde sa cez ten zameriavac oznacuju vozidla