Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
ked tá sestrička povedala "skúsili ste to vypnúť a zapnúť?" 
dva krat som si pozrel tu cast kvoli tomu, ale neuvedomil som si to...sice aj ked som bol medzitym na nete 
tak druha cast podla mna prekonava prvu cast, ktora bola fakt vyborna
po prvych 2 castiach to je zatial velmi dobry start novej serie
dvojka bola úžasná
tentokrát nás zabíjal Sheldon 
Ten Sheldonov víťazoslávny úškrn cez monitor potom ako Penny pustila robota na jeho miesto na gauči nemal chybu:D
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
2ka veru kvalita ako sa patri..
Zasmial som sa dostatocne..ale s tym miestom to bolo fakt brutal 
posledná časť 100 bodov... Rajesh a Sheldon nemali najmenšiu chybičku 
-
Space5800
Medium Professional
Tak tak, posledná epizóda sa mi zo 4. série páčila najviac
(zatiaľ). Ten stôl bol úžasný
mne prisla praveze tato stvrta epizoda ako najslabsia zatial, nehovorim, ze som sa nebavil, ale na predchadzajuce sa to moc nechytalo, minimalne pre mna
Mne začiatok prišiel dosť nudný, ale potom sa to krásne rozbehlo. Dobrá časť ...
4ta cast co ja viem, Rajesh a Sheldon boli perfektny, na druhu stranu Wolowizard mi liezol trochu na nervy... nvm, tu Katie z Battlestaru si mohli odpustit...
No pre mňa najlepšia časť 4. série. Tak dobre som sa nenasmial na žiadnej z doterajších častí. Časť, kde Howard odhaľoval podstatu svojho rozchodu, bola fakt zaujímavá 
na lamkach som videl nejaku nultu cast k BBT, povodny pilot?
co si o tom myslite?
co si o tom myslite?
tu cast som videl a uprimne som rad ze sa nestala pilotom, napriek tomu ze bola pouzita vacsina vtipov, ktore neskor zazneli v dalsich castiach, nebolo to ono + postava vtedajsej Penny mi prisla nesympaticka 
Bolo to ine, skor ladene k stylu britskych sitcomov. Pripadalo mi to trochu ako IT Crowd, ktory mam velmi rad, no sucasna podoba BBT je podla mna velmi dobra, sice komercnejsia, ale aj vdaka nej mame 4tu seriu, ktora si stale drzi slusnu kvalitu (co je dost rozdiel oproti himym). Ja to vidim tak, ze scenaristi by to vedeli spravit vtipne aj v povodnej podobe, ale v USA by sa to tak neuchytilo a teda by sa ani nenatocilo tolko serii ako teraz, co by bola urcite skoda.Pilifo napísal:No pre mňa najlepšia časť 4. série. Tak dobre som sa nenasmial na žiadnej z doterajších častí. Časť, kde Howard odhaľoval podstatu svojho rozchodu, bola fakt zaujímavá
Tak tato posledna cast... Faking Awesom, nemozem, fakt som sa nasmial... koniec brutalny a hlaska "I´ve got you back, Jack. Bitches be crazy" skoro som umrel, uplne genialny diel.
They really do be crazy.

They really do be crazy.
kks teraz som si kukol tu povodnu 1x01, a nieco strasne
, Katie nema na Penny vobec. Sheldon nic moc. Cele to bolo take pochmurne, ako keby to natacali nejaky Cckovi filmári. Este ze sa to nevysielalo, A ta hudba
jak serial z 90 rokov.
-
mirak2
Hardcore addict
ze bol tam iba jeden vtip u ktoreho lutujem ze nie je v normalnom pilote... ghost on a rollerskates
-
Rammer
Light Professional
Vsimli ste si, ze Penny v poslednych dvoch castiach vobec nebola?
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nieRammer napísal:Vsimli ste si, ze Penny v poslednych dvoch castiach vobec nebola?